60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

En az ben vermisim galiba bu hafta
Ama gunlugumdeki arkadaslarla yarismaya basladik. Insallah haftaya pazartesiye kadar bende vercem bayaa bi.

Ben bu hafta 300 gram verebildim.Ama yılmak yok hedeflediğim kiloya kadar ineceğim.
İnanmak başarmanın yarısıdır.Hep birlikte başaracağımıza inanmalıyız

Evet yarışalım seninle Kim daha önce 52'ye ulaşacak

başlangıç 66
ideal kilo 55
şimdiki kilo 64,5

evet kızlar bu hafta 1,5 kiloyu geride bıraktık..azmin zaferi

bu arada kendime lahana haşladım turşu yaptım,2-3 gün menümde olacak..gelecek haftada 1,5 kilo versem ahhh aaahhh

menü yaz lütfen. ben de seni takip edeyim de 1.5 kilo vereyim

kilo:64
boy:1.65
tirodim var metobolizmam yavaş çalışıyor.
sabah yarım simit. öğlen yarım et döner ve ayran. öğleden sonra iş yerinde arkadaş tatlı almış onu yedim birazdan ayran içtem. acıktıkça beyaz leblebi yiyorum işte. 1,5 litre su.

dünkü menüm

Sabah elma sirkesi.corekotu yagi
3hurma1sb sut
Oglen.yarm durum tavuk döner 150ml ayran
Aksam.1tabak kiymalu kepekli makarna.1/2dilim peynir.3yk ispanak.2yk yogurt.1cb sut.1/2kucuk ayva
bol su
sabah adaçayı
oğlen 5500 adım
akşam 200 zıplama

.....
bu sabah da her sabahki gibi meyve+süt olacaktı ama gece geç saatte komşum un helvası getirdi. sabaha bıraktım. sabahki meyveyi azaltıp 3-4 yk un helvası yedim. muz da akşamdan çocukların artığı kararan yeri kestim yedim, yemesem de olurdu yani. bir de son zamanlarada biraz depresifim. muz-yumurta-kakao-badem -süt bunlar mutluluk veriyormuş. epeydir kahvaltıda yumurta yemiyorum. gene kahvaltıda yemem ama ana öğünlere 1 yumurta eklicem.
bu sabahki menüm
sabah kalkınca ılık su,çörek otu yağı elma sirkesi
1sb süt- 2 lokma muz-3-4 yk un helvası, elma sirkesi

günaydın kızlar ben de burdayım. sabah akşamdan cevizi 1 bardak su ya koyup sabah cevizi yeyip suyunu içiyorum. sabah iş yerinde pide yatptırdık onu yedim öğlen ve akşam az yerim dengelerim.

günaydın kızlar ben de burdayım. sabah akşamdan cevizi 1 bardak su ya koyup sabah cevizi yeyip suyunu içiyorum. sabah iş yerinde pide yatptırdık onu yedim öğlen ve akşam az yerim dengelerim.
Günaydın. O ceviz suyu kolesterole iyi geliyor değil mi?

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…