60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşım diyetisyene gitmeye başladı o demiş. benim de trigesilitim yükseliyor. kandaki yağ oranı. hem tok tutuyor. bence deneyin derim. sabah az yediriyor.

kolesterolün normal, sadece trigliseritin yüksekse insülin direncin olabilir.700 lere dayanmış trigliserit vardı bende.açlık ve tokluk insülin tahlili yapıldı.meğer insülin direncim varmış.bir ilaç takviyesiyle hem açlık krizlerim gitti hem de yağ normale döndü

çok yüksek değil benim ki yeni çıktı zaten. doktor yeşillik ağırlık beslen dedi. aile hekimine yaptırmıştım. bazı yiyeceklere karşı hassasiyet başladı. et falan yediğimde yağlı yediğiminde ağır tatlılarda baş dönmesi üstümde bir ağırlık yapıyor.

arkadaşım diyetisyene gitmeye başladı o demiş. benim de trigesilitim yükseliyor. kandaki yağ oranı. hem tok tutuyor. bence deneyin derim. sabah az yediriyor.
trigliseriti beyaz un şeker hatta meyve de yükseltiyor. hamur işi ve tatlıyı kestiğin zaman meyvede ölçüyü kaçırmazsan trigliserit düşer.

geçmiş olsun çidocum

ben de dünkü menümü yazayım.........
sabah:
yarım simit
2 kk kaşar peyniri
çay
öğle:
1 kepçe barbunya yemeği
1 kaşık kadar kuşbaşı et yemeği
1 portakal
ara:
10 tane badem
10 tane fıstık
akşam:
1 kepçe ciğer kavurma
4-5 çatal makarna
1 bardak ayran
ara:
1 portakal
1 elma

Merhaba güzel bayanlar
Beni de alırmısınız aranıza
Boyum 1.64 kilom 64 giderek kare oluyorum bu gidişe bi dur demeliyim an itibariyle hamurişini hayatımdan çıkarttım ama çok özledim şimdiden

aboww keşke yazmasaydım. dün komşum getirdi sabaha bıraktım. kalanları yemicem kaldırıcam dondurucuya

Ben de sabaha bırakırım

Merhaba güzel bayanlar

Boyum 1.64 kilom 64 giderek kare oluyorum bu gidişe bi dur demeliyim an itibariyle hamurişini hayatımdan çıkarttım ama çok özledim şimdiden

Hoşgeldin canım..1.57 boya 67 kilo hangi matematik şekil oluyo

Selam kızlar.teşekkür veya takdir alırsa oğluma telefon alacağıma dair söz vermiştim.tarih öğretmenine çok güveniyordum biraz notu kıt bir kadın.benim oğlan sözel dersleri sevmez ve çalışmaz.ama işin ucunda telefon olunca gece 4 te kalkıp ders çalıştı ve teşekkür alıyor.bugün sokaklardaydık, eve yeni girdik.lcd tv fiyatına telefon aldık

Oğlun güle güle kullansın haketmiş ne de olsa

günaydın kızlar akşam başım ağrıyordu 2 kaşık mantı yedim. 9 gibi 1 bardak tarçınlı süt içtim yattım.
sabah da tam buğday ekmeği arasına peynir ve ceviz yedim. sabah 63.5 dum. midem nasıl ağrıyo açlıkdan anlatamam :) o yüzden sabah hızlı hızlı yedim.

Merhaba güzel bayanlar

gel canım sen de benim gibi yenisin. hemen hemen ölçülerimiz aynı. 1.65 boy 64 kg 1-2 haftadır dikkat ediyorum anca 50 gr düşmüşüm. çok zor veriyorum kiloyu. sabah tartıldım 63,50 dum. durup durup birden düşer inşallah.

Baslangic kilo: 68.9
Hedef kilo:55
Gecen hafta: 63.1
Bu hafta: 63.4
Fark:+300 gr

Günaydın kızlar. Bu hafta vücudum saçmalamış bulunuyor. -800 gr yağ, +800 gr ödem. Yani kilo vermişim yağdan ama; ödemim artmış. Kas kütlem de artmış. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Gerçi diyetisyenim bravo ne yaptınız dedi. Süper yağ yakmışız bu hafta dedi. Pideden tutun da mesir macununa kadar her şey yedim bu hafta. Ödemi çözeceğiz. Kiraz sapı içiyorum o da tuvaletten çıkarttırmıyor.

Merhaba güzel bayanlar

Ben de sabaha bırakırım

Hoşgeldin canım..1.57 boya 67 kilo hangi matematik şekil oluyo

bak bu şeklin adı eşkenar dörtgen , hadi köşeli hatlarımız yok diyelim dik elips denilebilir
ben de 1,57 boyunda gün itibari ile 64,4 kiloyum. 2 hafta önce 66,5 idim artık zayıfımumarım yarıçapımızı kısa sürede küçültüp zarif birer vazo şekli alabiliriz

hmmm gene yağ yakıyorsun tebrik ederim ama ne yalan söyliyim şimdi kilonu 63,4 gördüm ya sanki sana yetişebilirm gibime geldi. bak ben 64,4üm ona göre. ama senin yağ yakıp durman ben çok mutlu ediyor. ödem için rezene çayı da içiyorsundur herhalde. pide gibi karbonhidratlar veya bulgur turşu vücutta acayip su tutuyor. bu diyetler sırasında benim fark ettiğim bir şey balık yediğim akşam acayip su atıyorum:) hatta çocuklar ilk tuvalate alışırken balık yediklerinde gece döşeğe işiyorlardı. çok su içmeyle alakası yok. vücuttan su gidiyor. balık ye bence.

tebrik ederim canım güzel kilo vermişsin. birde hava yapıyo pideler mesir macunlarını yeyip yağ yakmışsın :) o zaman bu hafta her zamankinden farklı neler yedin içtin acaba yağ yakmışsın ya merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…