Baslangic kilo: 68.9
Hedef kilo:55
Gecen hafta: 63.1
Bu hafta: 63.4
Fark:+300 gr
Günaydın kızlar. Bu hafta vücudum saçmalamış bulunuyor.-800 gr yağ, +800 gr ödem. Yani kilo vermişim yağdan ama; ödemim artmış. Kas kütlem de artmış. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Gerçi diyetisyenim bravo ne yaptınız dedi. Süper yağ yakmışız bu hafta dedi. Pideden tutun da mesir macununa kadar her şey yedim bu hafta. Ödemi çözeceğiz. Kiraz sapı içiyorum o da tuvaletten çıkarttırmıyor.
Yetiş tatlım sen yetiş yeter kihmmm gene yağ yakıyorsun tebrik ederim ama ne yalan söyliyim şimdi kilonu 63,4 gördüm ya sanki sana yetişebilirm gibime geldi. bak ben 64,4üm ona göre. ama senin yağ yakıp durman ben çok mutlu ediyor. ödem için rezene çayı da içiyorsundur herhalde. pide gibi karbonhidratlar veya bulgur turşu vücutta acayip su tutuyor. bu diyetler sırasında benim fark ettiğim bir şey balık yediğim akşam acayip su atıyorum:) hatta çocuklar ilk tuvalate alışırken balık yediklerinde gece döşeğe işiyorlardı. çok su içmeyle alakası yok. vücuttan su gidiyor. balık ye bence.
Teşekkür ederim cnm.İnan hava değil. O kadar şiştim ki kilo aldım sandım. Amaaaann dedim nasıl olsa aldım battı balık yan gider diye yedim de yedim. Mesir macununu da hastalığıma iyi gelsin diye yedim. Çok üşütmüştüm. 10 Tane antibiyotik vuruldum.tebrik ederim canım güzel kilo vermişsin. birde hava yapıyo pideler mesir macunlarını yeyip yağ yakmışsın :) o zaman bu hafta her zamankinden farklı neler yedin içtin acaba yağ yakmışsın ya merak ettim.
Kuzucuğum şu an vücudumdaki yağ 14.6 kg. Daha var yani. Ama inanın bu topic kilo vermemde çok etkili oldu.
Kuzucuğum şu an vücudumdaki yağ 14.6 kg. Daha var yani. Ama inanın bu topic kilo vermemde çok etkili oldu.
Olsun ben yinede kiskandim isteOlsun tatlim, saka bir yana sevindim senin adina. Azminin, sabrinin karsiligini almak guzel sey. Insallah topikteki butun arkadaslar zayiflamis olarak mezun olcaz en kisa zamanda.
Aci pul biberi bende cok kullaniyorum ama tarcini az kullaniyordum, onuda arttirayim bari.
Teşekkür ederim cnm.İnan hava değil. O kadar şiştim ki kilo aldım sandım. Amaaaann dedim nasıl olsa aldım battı balık yan gider diye yedim de yedim. Mesir macununu da hastalığıma iyi gelsin diye yedim. Çok üşütmüştüm. 10 Tane antibiyotik vuruldum.İğne yerlerim acıyor hala. Ben yürüyorum cnm. O çok etkili sanırım yağ yakmada. Bir de evde hareketlerim var yaptığım. Pul acıbiberi neredeyse meyvenin üstüne bile dökerim O baya etkiliymiş. Bir de her şeyime tarçın koyarım. Deneyin derim.
Slm arkadaşlar doğumdan önce 60 benim için kabusken şimdi 68 buldum. Acil kilo vermem lazım. Bu gün isveç diyetine başladım 13 gün yaptıktan sonra sonuca göre düzenli beslenmeye devam edeceğim. Sizler ne yapıyorsunuz?
günaydın kızlar akşam başım ağrıyordu 2 kaşık mantı yedim. 9 gibi 1 bardak tarçınlı süt içtim yattım.
sabah da tam buğday ekmeği arasına peynir ve ceviz yedim. sabah 63.5 dum. midem nasıl ağrıyo açlıkdan anlatamam :) o yüzden sabah hızlı hızlı yedim.
çok hoşsun..afiyet olsun çidocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?