60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim pinolicim, önemli olan yagdan vermis olman. Ustelik +300 gunluk bi artis sayilir sonucta odemden kaynakli.

Yetiş tatlım sen yetiş yeter ki

tebrik ederim canım güzel kilo vermişsin. birde hava yapıyo pideler mesir macunlarını yeyip yağ yakmışsın :) o zaman bu hafta her zamankinden farklı neler yedin içtin acaba yağ yakmışsın ya merak ettim.
Teşekkür ederim cnm.İnan hava değil. O kadar şiştim ki kilo aldım sandım. Amaaaann dedim nasıl olsa aldım battı balık yan gider diye yedim de yedim. Mesir macununu da hastalığıma iyi gelsin diye yedim. Çok üşütmüştüm. 10 Tane antibiyotik vuruldum.İğne yerlerim acıyor hala.Ben yürüyorum cnm. O çok etkili sanırım yağ yakmada. Bir de evde hareketlerim var yaptığım. Pul acıbiberi neredeyse meyvenin üstüne bile dökerim O baya etkiliymiş. Bir de her şeyime tarçın koyarım. Deneyin derim.

Kuzucuğum şu an vücudumdaki yağ 14.6 kg. Daha var yani. Ama inanın bu topic kilo vermemde çok etkili oldu.

Olsun ben yinede kiskandim iste Olsun tatlim, saka bir yana sevindim senin adina. Azminin, sabrinin karsiligini almak guzel sey. Insallah topikteki butun arkadaslar zayiflamis olarak mezun olcaz en kisa zamanda.

Aci pul biberi bende cok kullaniyorum ama tarcini az kullaniyordum, onuda arttirayim bari.

İçimde tarçın ağacı çıkabilir çayına, çorbana, suyuna kabuk tarçın koy

yürüyüş imkanım yok benim ondan kaybediyorum zaten. ancak havalar ısınınca yürüyebilirim. bende senin gibi pulbibersiz yapamam yemeğime yoğurduma dökerim fakat bende anladığım kadarıyla iştah açıyo. daha çok yiyorum. şu sıralar ata verdim bibere. yemeklerden sonra türk kahvesi için metobolizma hızlandırıyor. sindirime yardımcı oluyor deneyin derim.

Slm arkadaşlar doğumdan önce 60 benim için kabusken şimdi 68 buldum. Acil kilo vermem lazım. Bu gün isveç diyetine başladım 13 gün yaptıktan sonra sonuca göre düzenli beslenmeye devam edeceğim. Sizler ne yapıyorsunuz?

bende 158 boyunda 62 kiloyum hedefim 51 inşallah olurum metabolizmam cok yavaş çalışıyo napsam bilmiyorum. herşeyi denedim sadece sebze yiyorum 2 haftadır sinameki bile fayda etmedi karnım o kadar şişti ki

hoş

hoş geldin canım isveç diyetini biraz açarmasın

öğlen bir kase mercimek çorbası salata yanında da karnım doysun diye biraz ekmek. ama açım bennnn doymadım

Reactions: mhn
regl dönemin yakınsa yada soğuk havada üşüttüysen şişn vardır. Bende aynı şekildeyim.

13 günlük liste var. Ama sıkı bir diyetmiş. 13- günde 5- 20 kilo arasında veren var.
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

ve yanında 2,5 yada 3 litre su içiyorsun. Kesinlikle liste dışına çıkılmıyor.

çok hoşsun..afiyet olsun çidocum

ayyy bu isveç diyetini hayatta yapamam sabah sadece kahve başka bişi yok.günün en önemli öğün kahvaltı bence. diyetisyenlerde kahvaltı etmemizi tavsiye ediyo. geri kalan kısımlar olabilir. ben öyle bi listeye bağlı kalamıyorum. çalıştığım için öğlen ne bulursak yiyoruz arkadaşlar la. peki 13 günlük liste bitince ne olacak ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…