60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yağdan vermen harika.ben de pide yiyeyim bari

diyetimin adı değişti kuuuuu...dik elipslikten vazoluğa yolculuğum....nasıl....

hahhaaaaaa....çok hoşsun

önce hoşgeldin diyeyim..isveç diyeti zordur canım yaa..hemen bıkmazsın inşallah

bende 158 boyunda 62 kiloyum hedefim 51 inşallah olurum metabolizmam cok yavaş çalışıyo napsam bilmiyorum. herşeyi denedim sadece sebze yiyorum 2 haftadır sinameki bile fayda etmedi karnım o kadar şişti ki

hoşgeldin canım.kilon çok değil.sakin oll....diyet sabır işi..acele etme

dünkü menümü yazayım hemen
sabah:
yarım simit
2 kk peynir
çay
öğle:
2 kaşık kadar tavuk(tavuklu pilavdı sadece tavuklarını yedim)
1 ayran
az salata
ara:
1 portakal
akşam:
1 döner dürüm
kola

Reactions: mhn
sabah nesfit + 10 siyah üzüm+ şekersiz çay
öğlen ilk defa 2 haftadan sonra 750 gr kuşbaşılı pide+ ayran
akşam sadece salata+yoğurt yemeyi düşünüyorum

Tatlım ben heryere yürüyorum. Yoksa özel spor olarak değil.Evde hareket et bol bol.

bende 158 boyunda 62 kiloyum hedefim 51 inşallah olurum metabolizmam cok yavaş çalışıyo napsam bilmiyorum. herşeyi denedim sadece sebze yiyorum 2 haftadır sinameki bile fayda etmedi karnım o kadar şişti ki
Ödem söktürücü bitkileri deneyin.

dünkü menümü yazayım hemen
sabah:
yarım simit
2 kk peynir
çay
öğle:
2 kaşık kadar tavuk(tavuklu pilavdı sadece tavuklarını yedim)
1 ayran
az salata
ara:
1 portakal
akşam:
1 döner dürüm
kola
Kola mı?

isveç diyeti zor bir diyet doğru ama eşimden gördüğüm baskı babamın bile facebookta fotografımı görüp ayşe çok kilo almışsın diye araması beni fena gaza getirdi. 13 gün sonra 5 kilo verebilirsem eğer yediklerime dikkat edip yürüyüşte yaparsam uzun sürede 60 altına düşmeyi planlıyorum. Önemli olan ilk başlangıcı yapabilmem.

Ben Trabzonda yaşıyorum öyle her bitkiyi bulamıyorum. İzmirden gelin geldim. Yeme kültürüm değişince hepsi bana kilo olarak geri döndü. Enginarı bulabilirsem yapraklarından suyunu içeyim bende.

Ben Trabzonda yaşıyorum öyle her bitkiyi bulamıyorum. İzmirden gelin geldim. Yeme kültürüm değişince hepsi bana kilo olarak geri döndü. Enginarı bulabilirsem yapraklarından suyunu içeyim bende.
Tatlım bu mevsimde enginar bulamazsın. Benim annem yazdan kurutmuştu.Ama aktarlara sor istersen.Ben bir de kiraz sapı içiyorum. Ben de ödem attırıyor ama bilemiyorum.

Herkese merhaba.Yeni üye oldum.Ve cok cok mutsuzum Bir an once diyet ve spora baslamam gerek.Ama tek basima beceremedim.Burada sizinle basarabilecegime inaniyorum.Su son 2 ayda dikkat etmedigim icin ekstra 7 kilo aldim birde Bu arada Isvec Diyeti bence denemeyin.Cunku denge bozuluyor.Verdiginizden daha cok aldiriyor..Ve yag kaybi olmuyor...

izmir de bol sebze zeytinyağlı yemekler ağırlıklı diye biliyorum birde izmirin kızları çok güzeller onu biliyorum :)
trabzonda mısır unu ağılık has tereyağlar mıhlamalar falan olunca normal kilo alman. birde evlenince ister istemez alıyorsun kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…