Baslangic kilo: 68.9
Hedef kilo:55
Gecen hafta: 63.1
Bu hafta: 63.4
Fark:+300 gr
Günaydın kızlar. Bu hafta vücudum saçmalamış bulunuyor.-800 gr yağ, +800 gr ödem. Yani kilo vermişim yağdan ama; ödemim artmış. Kas kütlem de artmış. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Gerçi diyetisyenim bravo ne yaptınız dedi. Süper yağ yakmışız bu hafta dedi. Pideden tutun da mesir macununa kadar her şey yedim bu hafta. Ödemi çözeceğiz. Kiraz sapı içiyorum o da tuvaletten çıkarttırmıyor.
bak bu şeklin adı eşkenar dörtgen , hadi köşeli hatlarımız yok diyelim dik elips denilebilir
ben de 1,57 boyunda gün itibari ile 64,4 kiloyum. 2 hafta önce 66,5 idim artık zayıfımumarım yarıçapımızı kısa sürede küçültüp zarif birer vazo şekli alabiliriz
hmmm gene yağ yakıyorsun tebrik ederim ama ne yalan söyliyim şimdi kilonu 63,4 gördüm ya sanki sana yetişebilirm gibime geldi. bak ben 64,4üm ona göre. ama senin yağ yakıp durman ben çok mutlu ediyor. ödem için rezene çayı da içiyorsundur herhalde. pide gibi karbonhidratlar veya bulgur turşu vücutta acayip su tutuyor. bu diyetler sırasında benim fark ettiğim bir şey balık yediğim akşam acayip su atıyorum:) hatta çocuklar ilk tuvalate alışırken balık yediklerinde gece döşeğe işiyorlardı. çok su içmeyle alakası yok. vücuttan su gidiyor. balık ye bence.
Slm arkadaşlar doğumdan önce 60 benim için kabusken şimdi 68 buldum. Acil kilo vermem lazım. Bu gün isveç diyetine başladım 13 gün yaptıktan sonra sonuca göre düzenli beslenmeye devam edeceğim. Sizler ne yapıyorsunuz?
bende 158 boyunda 62 kiloyum hedefim 51 inşallah olurummetabolizmam cok yavaş çalışıyo napsam bilmiyorum. herşeyi denedim sadece sebze yiyorum 2 haftadır sinameki bile fayda etmedi karnım o kadar şişti ki
Beyaz leblebi kabız yapıyor diye bana yasak.ara öğünüm 1 elma ve beyaz leblebi.
Tatlım ben heryere yürüyorum. Yoksa özel spor olarak değil.Evde hareket et bol bol.yürüyüş imkanım yok benim ondan kaybediyorum zaten. ancak havalar ısınınca yürüyebilirim. bende senin gibi pulbibersiz yapamam yemeğime yoğurduma dökerim fakat bende anladığım kadarıyla iştah açıyo. daha çok yiyorum. şu sıralar ata verdim bibere. yemeklerden sonra türk kahvesi için metobolizma hızlandırıyor. sindirime yardımcı oluyor deneyin derim.
Ödem söktürücü bitkileri deneyin.bende 158 boyunda 62 kiloyum hedefim 51 inşallah olurummetabolizmam cok yavaş çalışıyo napsam bilmiyorum. herşeyi denedim sadece sebze yiyorum 2 haftadır sinameki bile fayda etmedi karnım o kadar şişti ki
Kola mı?dünkü menümü yazayım hemen
sabah:
yarım simit
2 kk peynir
çay
öğle:
2 kaşık kadar tavuk(tavuklu pilavdı sadece tavuklarını yedim)
1 ayran
az salata
ara:
1 portakal
akşam:
1 döner dürüm
kola
maydonoz suyu sinameki bile fayda etmedi diyet yapınca çok daha fazla oldumÖdem söktürücü bitkileri deneyin.
Enginar yaprağını denediniz mi?maydonoz suyu sinameki bile fayda etmedi diyet yapınca çok daha fazla oldum
hiç denemedim. onu da deniyim çok sağolunEnginar yaprağını denediniz mi?
Rica ederim. Ben böyle çer çöp içmeyi sevmem ama; o şişliği çekmektense içiyorum işte.hiç denemedim. onu da deniyim çok sağolun
yağdan vermen harika.ben de pide yiyeyim bari
Benim bünye tuhaf. Normal insanlarınki gibi çalışmaz. Yiyince verir, kısınca alır.Siz bana uymayın bence.Ben sakatat bile yiyorum diyette.Normalde yasak
diyetimin adı değişti kuuuuu...dik elipslikten vazoluğa yolculuğum....nasıl....
hahhaaaaaa....çok hoşsun
önce hoşgeldin diyeyim..isveç diyeti zordur canım yaa..hemen bıkmazsın inşallah
hoşgeldin canım.kilon çok değil.sakin oll....diyet sabır işi..acele etme
Beyaz leblebi kabız yapıyor diye bana yasak.
Tatlım bu mevsimde enginar bulamazsın. Benim annem yazdan kurutmuştu.Ama aktarlara sor istersen.Ben bir de kiraz sapı içiyorum. Ben de ödem attırıyor ama bilemiyorum.Ben Trabzonda yaşıyorum öyle her bitkiyi bulamıyorum. İzmirden gelin geldim. Yeme kültürüm değişince hepsi bana kilo olarak geri döndü. Enginarı bulabilirsem yapraklarından suyunu içeyim bende.
Ben Trabzonda yaşıyorum öyle her bitkiyi bulamıyorum. İzmirden gelin geldim. Yeme kültürüm değişince hepsi bana kilo olarak geri döndü. Enginarı bulabilirsem yapraklarından suyunu içeyim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?