60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sarı ye :) en azından kalorisiz tok tutuyo iyi bir atıştırmalık. üzeriniede 1 bardak su içtim miii ohhh karnım doyuyo işte.
Maalesef canım ben de ikisi de kabız yapıyor.Ki leblebi ve kuru üzüm ikilisine de bayılırım

hoş geldin cancağzım. bence de isveç diyeti olmaz gibi yani bana uymaz. 2 ayda neden bu kadar kilo aldın. 2 ayı bi gözden geçirelim bence. burda en azından yediklerimizi yazıyoruz kaçırınca utanıyoruz en azından. ve yarış halinde oluyorsun bence. günlük yediklerimizi yazarsak yaptığımız özel şeyleri söylersek belki bilmediğimiz şeyler vardır birbirimize yardımcı oluruz.

Hoşgeldin tatlım.

Sorma birde hepsi çok güzel ilk başlarda et olayında zorlandım. Ama sonra çok beğendim. Maşa başı çalışma evlilik hepsi gel kilo :)

Çok tesekkur ederim herkese hosbuldum.Normalde ne kadar yesemde kilo almiyordum ama oldugum kilodan rahatsizdim.Yaptigim sacma diyetlerle vucut dengemi bozdum.Birkac ay da ilgilenemedim yiyip ictiklerimle.Sonuc bu...Bu arada kiloyu hangi gun yaziyoruz?

Sorma birde hepsi çok güzel ilk başlarda et olayında zorlandım. Ama sonra çok beğendim. Maşa başı çalışma evlilik hepsi gel kilo :)

masa başıysan benim gibi hiç hareket şansın yok sadece wc ye kalkıyom. ve artık maalesef selilütlerim çıktı.napcam bilemiyom yaa

beni de işyerindeki bir arkadaş gaza getirmişti.

sarı ye :) en azından kalorisiz tok tutuyo iyi bir atıştırmalık. üzeriniede 1 bardak su içtim miii ohhh karnım doyuyo işte.

evvveeetttt..bunu bazen ben de yapıyorum

aahhh.aahhh o kiloları ne zor veriyoruz.burda kal canım.hep birbirimize desteğiz

Maalesef canım ben de ikisi de kabız yapıyor.Ki leblebi ve kuru üzüm ikilisine de bayılırım

diyette kabızlık en kötüsü zaten.bazen kayısı bile kar etmiyor

Bana ikisi de uyar. Pazartesi yada Cuma günü tartıda bildirebiliriz. Benim pazartesi de bugünkü kilomda 68,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…