sarı ye :) en azından kalorisiz tok tutuyo iyi bir atıştırmalık. üzeriniede 1 bardak su içtim miii ohhh karnım doyuyo işte.
Herkese merhaba.Yeni üye oldum.Ve cok cok mutsuzumBir an once diyet ve spora baslamam gerek.Ama tek basima beceremedim.Burada sizinle basarabilecegime inaniyorum.Su son 2 ayda dikkat etmedigim icin ekstra 7 kilo aldim birde Bu arada Isvec Diyeti bence denemeyin.Cunku denge bozuluyor.Verdiginizden daha cok aldiriyor..Ve yag kaybi olmuyor...
Kibrit kutusu
Hoşgeldin tatlım.Herkese merhaba.Yeni üye oldum.Ve cok cok mutsuzumBir an once diyet ve spora baslamam gerek.Ama tek basima beceremedim.Burada sizinle basarabilecegime inaniyorum.Su son 2 ayda dikkat etmedigim icin ekstra 7 kilo aldim birde Bu arada Isvec Diyeti bence denemeyin.Cunku denge bozuluyor.Verdiginizden daha cok aldiriyor..Ve yag kaybi olmuyor...
izmir de bol sebze zeytinyağlı yemekler ağırlıklı diye biliyorum birde izmirin kızları çok güzeller onu biliyorum :)
trabzonda mısır unu ağılık has tereyağlar mıhlamalar falan olunca normal kilo alman. birde evlenince ister istemez alıyorsun kiloyu.
Hoşgeldin tatlım.
Sorma birde hepsi çok güzel ilk başlarda et olayında zorlandım. Ama sonra çok beğendim. Maşa başı çalışma evlilik hepsi gel kilo :)
Oooo daha neler var kadınlar kulübünde. Ben kv ne demek burada öğrendimayy çok güldüm süper hiç aklıma gelmedi valla.
haftada bir tartılırız o zamanp.tesi kilo bildirimi yapsak kızlar nasıl olur. ve her gün tartılmayalım bildirim yapacağımız gün tartılır yazarız.
isveç diyeti zor bir diyet doğru ama eşimden gördüğüm baskı babamın bile facebookta fotografımı görüp ayşe çok kilo almışsın diye araması beni fena gaza getirdi. 13 gün sonra 5 kilo verebilirsem eğer yediklerime dikkat edip yürüyüşte yaparsam uzun sürede 60 altına düşmeyi planlıyorum. Önemli olan ilk başlangıcı yapabilmem.
sarı ye :) en azından kalorisiz tok tutuyo iyi bir atıştırmalık. üzeriniede 1 bardak su içtim miii ohhh karnım doyuyo işte.
Herkese merhaba.Yeni üye oldum.Ve cok cok mutsuzumBir an once diyet ve spora baslamam gerek.Ama tek basima beceremedim.Burada sizinle basarabilecegime inaniyorum.Su son 2 ayda dikkat etmedigim icin ekstra 7 kilo aldim birde Bu arada Isvec Diyeti bence denemeyin.Cunku denge bozuluyor.Verdiginizden daha cok aldiriyor..Ve yag kaybi olmuyor...
Maalesef canım ben de ikisi de kabız yapıyor.Ki leblebi ve kuru üzüm ikilisine de bayılırım
olur :) pazartesi olmasın da :) benim tartı dijital değil yalnız ne kadar doğru tartıyor bilemiyorumo zaman cuma mı bildirsek ki
cuma tartılalım o zaman :) başlangıç olsun :) bu arada adım Tuğba.Cuma mı diyoruz ay çokk heveslendim şimdi. :) Cuma olsun gitsin kilocuklar :)))
cuma tartılalım o zaman :) başlangıç olsun :) bu arada adım Tuğba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?