60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar tamam cuma olsun cuma mantıklı çünkü yediğimize içtiğimize 1 hafta dikkat ediyoruz. c.tesi pazar tatil ne de olsa biraz listemizde esneklik oluşuyo. haliyle p.tesi herkes şişmiş olarak geleceği için cuma günleri tartılsak

kızlar ben böyle grubla 3-4 kilo vermiştim 3 yada 4 yıl önce. bu yöntemle yediklerimizi yazarak kilo bildirimi yaparak istediğim kiloyu vermiştim. çok güzel de bi arkadaşlığımız oluşmuştu. uzun zamanda almadım kilolarımı. iyi de olmuştu. 1 yıl içerisinde yürüyüşü de kesince yavaş yavaş 4 kilo aldım kilolar sinsince yerleşti mikrop şeyler.

inşallah bizde öyle oluruz zamanla :) listeyi oluşturalım o zaman kaç kişi katılıyo bize?

bugün akşama kadar katılanlar söylesin o zaman. yarın listeyi bildirelim. her gün ne yediğimizi ve aktivitelerimizi yazıcaz ama.

yaşları kiloları boyları da yazarsanız arkadaşlar daha iyi olur kafamızda şekillenir :) ben 21 yaşındayım 158 boy 62 kilo hedefleri de yazalım. benim yaza kadar 51 olmak bu da ayda 2 kg verirsem yeticek demek :)

Benim adım Ayşe; 68.1 kiloyum. 30 yaşındayım 158 boyum. Obezite yolcuğuna son veriyorum :)
Bugün sabah Şekersiz Nescafe içtim.
Öğlen Haşlanmış Brüksel Lahanası bir domates ve 2 tane haşlanmış yumurta.
Akşama da inşallah Haşlanmış tavuk ve Yeşil Salata.

Kizlar merhaba ben buraya ugramayali hareketlenmis buralar.ben de varim.beni de yazin.
Boy:164
Kilo:61

kızlar merhaba iyi akşamlar..benide alırmısınız listeye 78.5 ten en son 69.5 e düştüm şimdi durakladım biraz..

boy: 1.70
kilo : 69.5
hedef:59

Son düzenleme:
günaydın kızlar. dün akşam misafirdim akşam kuru fasulye pilav salata yedim. 1 bardak neskafe 1 tane de elma.
sabah aç karnına akşamdan kuru ceviz ıslamıştım cevizi yedim suyunu içtim. evden tam buğday ekmeği arasına peynir ve ceviz koydum onu yedim. hadi bakalım hayırlısı.
dün herkes yaş falan bildirmiş bende bildireyim
boy:1.65
kilo:63.5 oldum.(iki haftadır dikkat ediyorum 50 gr vermişim) cuma paylaşım günü kızlar.

kızlar merhaba iyi akşamlar..benide alırmısınız listeye 78.5 ten en son 69.5 e düştüm şimdi durakladım biraz..

boy: 1.70
kilo : 69.5
hedef:59

güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin ve neler yaptın yaptığın diyeti açarmısın biraz. ben 1 kilo verene kadar göbeğim çatlıyo valla.

günaydın herkese. Yarın bakalım tartı günümüzde ne olacak. İsveç diyetimin ilk günü akşam zorlu geçsede başardım. Bir avuç patlamış mısır kaçamağım oldu :)

günaydın herkese. Yarın bakalım tartı günümüzde ne olacak. İsveç diyetimin ilk günü akşam zorlu geçsede başardım. Bir avuç patlamış mısır kaçamağım oldu :)

peki canım 13 günlük isveç diyetinden sonra liste ne nasıl devam edeceksin. bana biraz zor geldi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…