Dört aydır yapıyorum ama şimdi veremiyorum artık bi aydır bi alıp bi veriyorum..bi yakınım diyetisyene gidiyordu onun bazen onun listesini yaptım bazen herşeyden az az yedim..spor yapamadım yeni koşu bandı aldım yirmi gün falan her gün yürüdüm ama şimdi ayağındaki bi sorundan dolayı biraz ara verdim.. Bende çok zor veren biriyimgüzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin ve neler yaptın yaptığın diyeti açarmısın biraz. ben 1 kilo verene kadar göbeğim çatlıyo valla.
Adaşım benim günaydın.Benide yazabilirsiniz. Bende Ayşe Katılıyorum. Cuma günü tartı günümüz.
Adaşım benim günaydın.
kızlar ben böyle grubla 3-4 kilo vermiştim 3 yada 4 yıl önce. bu yöntemle yediklerimizi yazarak kilo bildirimi yaparak istediğim kiloyu vermiştim. çok güzel de bi arkadaşlığımız oluşmuştu. uzun zamanda almadım kilolarımı. iyi de olmuştu. 1 yıl içerisinde yürüyüşü de kesince yavaş yavaş 4 kilo aldım kilolar sinsince yerleşti mikrop şeyler.
bugün akşama kadar katılanlar söylesin o zaman. yarın listeyi bildirelim. her gün ne yediğimizi ve aktivitelerimizi yazıcaz ama.
Dört aydır yapıyorum ama şimdi veremiyorum artık bi aydır bi alıp bi veriyorum..bi yakınım diyetisyene gidiyordu onun bazen onun listesini yaptım bazen herşeyden az az yedim..spor yapamadım yeni koşu bandı aldım yirmi gün falan her gün yürüdüm ama şimdi ayağındaki bi sorundan dolayı biraz ara verdim.. Bende çok zor veren biriyim
Kızlar günaydın. Ben bu hafta çok yoğunum. Dün öğleden sonra giremedim nete. Yeni arkadaşlarımız var sanırım.
Teşekkür ederim.bilmiyorum kolay kolay gitmiyor bnden bundan iki yıl önce 88 den indim 68 é ama beş ayda falan.tabi On kilo geri geldi.şimdi tekrar başladım ama bakalımGeçmiş olsun. Ben çabuk alıp verirdim ama artık 30 yaşlara geldiğim için metobolizmam çok yavaşladı. Birde bazı bünyeler direniyor direniyor sonra bir anda kilo vermeye başlıyorsun. Belki öyle bir bünyeye sahipsindir. İlk önce depoları bitirmek lazım sanırım.
aynen canım.ben de grupla 27 kilo vermiştim.arkadaşlık ta güzel oluyor.onlarla hala faceden görüşüyoruz
beni de ekle pridecim.
geçmiş olsun canım.verilecek kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor...
sana da günaydın ayşecim..epey katılım var
günaydınnnn :)günaydınlarrrrrrrrrrrr...........................
Beni de yazın , Ben Emine katılmak istiyom, ne olur beni de alın ekibe
Boy 156 cm kilo en son 60,700 düm,
Lastik topla aramda tek fark ben konuşuyom, hatta fazla konuşuyom,
Neyse hedefim 49 , hayale yakın ama olsun,
İnanmak başarmanın yarısıdır,
gram gramda olsa zayıflayacağıma inanıyorum.
ZAYIFLAMAYI ONUN İÇİN HERGÜN BOĞAZINI TUTABİLEN HAK EDER.
ben söyledim ne kadar tuttun derseniz , bu konu tartışmaya açık,
sabah öğlen tutuyorum, ama akşam içimdeki emoş (içimde yaşayan filin adı) var sanki, herşeyi sömürmek isteyen,
diyetisyene gidiyom,
bana yeme yeme yeme diyen,
Sonuç 2 kilo verdim, diyetisyenin hedefi neydi diye soracak olursanız, sormayın benim için daha hayırlı...
İşte böyle benim hikayem, şişmanlık öykümü anlatmak isterim ama o romanı başaranlar klübüne katılınca yazacam. Hepinizin gözleri yuvalarından fırlayacak , tabi bu başarı oscarı hak eder diyeceksiniz.
İçindeki emoşla bu kadın bu kadar zamanda bunu nasıl başardı diye destan yazıcam.
Bir ara Üşengeçliğin kitabını da yazacaktım caydım. Okunma rekoru kırar diye...
Durrrrrrrrr. Yaşımı yazmayı unutmuşum . 30 oldum. Bekarım , Nasıl evde kaldım öyküsünü bir ara BDV ye yazarım okursunuz. Anam çeneme vurdu gene, neyse...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Görüşürüz,
Kendinize iyi bakın, ya da boşverin iyi bakmayın, boğazını tutun içinizdeki fillere dur deyin.
bana tuğba deyineminecim tabi ekleriz neden olmasın :)
Suan ki kilom 67 hedef 48.Epey varBoyum 1.61 beni de eklerseniz listeye sevinirim.Hep beraber basaracagız insallah.
Eklediğin için teşekkür ederim tuğbacım, bir ara bana neler yapacağımı laf arasında anlatırsan sevinirim canımbana tuğba deyineminecim tabi ekleriz neden olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?