Ben zaten 2 ay oncesine kadar 60 tım.Yanlis diyetler sonrasinda takibi de birakip yuklenince boyle oldu.Biraz da yasim kucuk o yuzden 60 fazla geliyor bana.48 ucuk biraz ama olmasi icin elimden geleni yapacagim.[/QUOTE .!.:hayır hayır...bence süpersin....hedefin düşük ama azmin büyük canım...verirsin inşallah
Evet cnm çok yoğun. Diğer arkadaşım izinli olduğu için böyle oldu.hahhhhaaaaaaaçok hoşsun sen yaaaa..........aramıza hoşgeldin emine ve emoş ikilisi
iyiyim canım..senin işler yoğun galiba..ben sabahları boşum, birazını gönder bana
Dört aydır yapıyorum ama şimdi veremiyorum artık bi aydır bi alıp bi veriyorum..bi yakınım diyetisyene gidiyordu onun bazen onun listesini yaptım bazen herşeyden az az yedim..spor yapamadım yeni koşu bandı aldım yirmi gün falan her gün yürüdüm ama şimdi ayağındaki bi sorundan dolayı biraz ara verdim.. Bende çok zor veren biriyim
Geçmiş olsun. Ben çabuk alıp verirdim ama artık 30 yaşlara geldiğim için metobolizmam çok yavaşladı. Birde bazı bünyeler direniyor direniyor sonra bir anda kilo vermeye başlıyorsun. Belki öyle bir bünyeye sahipsindir. İlk önce depoları bitirmek lazım sanırım.
bende bu tarz bişi alcam yer ayarlamaya çalışıyorum. ama alanlar diyo ki çabuk sıkılıyorsun. öylece aldığın yerde kalıyo diyorlar.Bende bir ara eliptik bisiklet almayı düşündüm. Koyacak yerim yok ya
evet çocuğunda var sanırım avatardaki resimden görünen. Doğum sonrası biz bayanların sıkıntıları. Sabah aç karnına neskafe içtim. Sütsüz şekersiz eşime diyorum ki kilo için kendime yaptığım ızdırabı görüyor musun dedim. Bizde yediğimizi yaksak hemen erkekler gibi ne güzel olurdu değil mi?benim de yaş 31 vücudum vermemek için direniyor çok kolay alıp zor veriyorum. ama 20 li yaşlarda öylemiydi ne zaman istesem veriyordum.
bende ondan korkuyorum hem yerim yok hemde alıpta yapmazsam eşimin lafından duramam gibi geliyor.bende bu tarz bişi alcam yer ayarlamaya çalışıyorum. ama alanlar diyo ki çabuk sıkılıyorsun. öylece aldığın yerde kalıyo diyorlar.
evet çocuğunda var sanırım avatardaki resimden görünen. Doğum sonrası biz bayanların sıkıntıları. Sabah aç karnına neskafe içtim. Sütsüz şekersiz eşime diyorum ki kilo için kendime yaptığım ızdırabı görüyor musun dedim. Bizde yediğimizi yaksak hemen erkekler gibi ne güzel olurdu değil mi?
evet canım oğlum şubatta 5 yaşına gircek büyüdü ama ben sonradan almaya başladım doğumdan sonra verdim de. tiroid de çıktığı için kilo almaya başladım işte. hele sen bizimkini görsen kış günü yatana kadar yiyo. daha 12 de diyo ki yicek bişiler varmı iyice sinir oluyom ki bir de kilo almıyor o yönü var işte.
canım kahve aç karnına mideni ağrıtmazmı. ben sabahları aç durmaya karşıyım zaten. sabah sağlıklı beslen yumurta yeşillik şekersiz çay. akşam hafif beslen ya da dayanabiliyorsan yeme.
Bende bir ara eliptik bisiklet almayı düşündüm. Koyacak yerim yok ya
bende bu tarz bişi alcam yer ayarlamaya çalışıyorum. ama alanlar diyo ki çabuk sıkılıyorsun. öylece aldığın yerde kalıyo diyorlar.
evet çocuğunda var sanırım avatardaki resimden görünen. Doğum sonrası biz bayanların sıkıntıları. Sabah aç karnına neskafe içtim. Sütsüz şekersiz eşime diyorum ki kilo için kendime yaptığım ızdırabı görüyor musun dedim. Bizde yediğimizi yaksak hemen erkekler gibi ne güzel olurdu değil mi?
aynen canım.ben de grupla 27 kilo vermiştim.arkadaşlık ta güzel oluyor.onlarla hala faceden görüşüyoruz
beni de ekle pridecim.
geçmiş olsun canım.verilecek kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor...
sana da günaydın ayşecim..epey katılım var
koşu bandı etkili oluyormu canım bende bisiklet tarzı bişey almak istiyorum da hem kol hem bacak çalışıyor. hem de bel. artık bu sene elilüt oluştu. çok çirkin görüntüsü var.
Kızlar ya 48 filan neBen en son ortaokulda filandım sanırım o kiloyu gördüğümde Boyum 1.72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?