60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

48 mine güzel hedef......aynı kilodayız elifcim ama ben 60 a razıyım..[/QUOTE]

Ben zaten 2 ay oncesine kadar 60 tım.Yanlis diyetler sonrasinda takibi de birakip yuklenince boyle oldu.Biraz da yasim kucuk o yuzden 60 fazla geliyor bana.48 ucuk biraz ama olmasi icin elimden geleni yapacagim.

Ben zaten 2 ay oncesine kadar 60 tım.Yanlis diyetler sonrasinda takibi de birakip yuklenince boyle oldu.Biraz da yasim kucuk o yuzden 60 fazla geliyor bana.48 ucuk biraz ama olmasi icin elimden geleni yapacagim.[/QUOTE .!.:
hayır hayır...bence süpersin....hedefin düşük ama azmin büyük canım...verirsin inşallah

dünkü menüm................
sabah:
1 kendi imalatım olan poğaça
1 su bardağı süt
öğle:
yarım kepçe türlü
az makarna(ucundan tırtıklamaya çalıştım)
cacık
ara:
1 portakal
akşam:
yok.misafirliğe gidecektim
ara:
2 tuzlu 1 tatlı kurabiye
1 portakal
1 mandalina

hahhhhaaaaaaaçok hoşsun sen yaaaa..........aramıza hoşgeldin emine ve emoş ikilisi

iyiyim canım..senin işler yoğun galiba..ben sabahları boşum, birazını gönder bana
Evet cnm çok yoğun. Diğer arkadaşım izinli olduğu için böyle oldu.

Kızlar ya 48 filan ne Ben en son ortaokulda filandım sanırım o kiloyu gördüğümde Boyum 1.72

koşu bandı etkili oluyormu canım bende bisiklet tarzı bişey almak istiyorum da hem kol hem bacak çalışıyor. hem de bel. artık bu sene elilüt oluştu. çok çirkin görüntüsü var.

Süpersiniz ben 55 razıyım. Emine ve Emoş çok tatlısın Hoşgeldiniz herkes. Evet kilo avatarıda yapabiliriz kendimize :) İyi fikir

benim de yaş 31 vücudum vermemek için direniyor çok kolay alıp zor veriyorum. ama 20 li yaşlarda öylemiydi ne zaman istesem veriyordum.

benim de yaş 31 vücudum vermemek için direniyor çok kolay alıp zor veriyorum. ama 20 li yaşlarda öylemiydi ne zaman istesem veriyordum.
evet çocuğunda var sanırım avatardaki resimden görünen. Doğum sonrası biz bayanların sıkıntıları. Sabah aç karnına neskafe içtim. Sütsüz şekersiz eşime diyorum ki kilo için kendime yaptığım ızdırabı görüyor musun dedim. Bizde yediğimizi yaksak hemen erkekler gibi ne güzel olurdu değil mi?

evet canım oğlum şubatta 5 yaşına gircek büyüdü ama ben sonradan almaya başladım doğumdan sonra verdim de. tiroid de çıktığı için kilo almaya başladım işte. hele sen bizimkini görsen kış günü yatana kadar yiyo. daha 12 de diyo ki yicek bişiler varmı iyice sinir oluyom ki bir de kilo almıyor o yönü var işte.
canım kahve aç karnına mideni ağrıtmazmı. ben sabahları aç durmaya karşıyım zaten. sabah sağlıklı beslen yumurta yeşillik şekersiz çay. akşam hafif beslen ya da dayanabiliyorsan yeme.

13 güncük canım dayanacağım. Sabah tartıldım 1.6 kilo vermişim. Çok sevindim. Sanırım regl olunca ödememi de attım. Triot seviyen yüzünden sen kilo çabuk veremiyorsun. Tedavi görüyor musun triod için. O Çok önemli

Bende bir ara eliptik bisiklet almayı düşündüm. Koyacak yerim yok ya

eliptik bisiklet harika...en çok kas grubunu o çalıştırıyormuş.oğlum spor salonuna giderken söylemişti.

bende bu tarz bişi alcam yer ayarlamaya çalışıyorum. ama alanlar diyo ki çabuk sıkılıyorsun. öylece aldığın yerde kalıyo diyorlar.

aynen öyle canım.çabuk sıkılıyor insan.bizim sitede her binada fitness var.önce hergün gidiyordum.bir heves..bir heves...şimdi sadece bakıp asansöre biniyorum

ya da mesela bir çocuğu biz doğursak diğerini onlarbence doğumdan sonra asla kendilerine gelemezlerdi

teşekkür ederim canım..galiba öyle oldu bide kendimi bildim bileli 68in altında görmedim yerleşti galiba bular :/

bebeğim küçük olduğundan bir de soğuk havalarda eve kapandığımızdan bisikletin çok faydasını gördüm. diyetle de destekleyince 3 ay da 10 kilo verdim. sabah 45 dk , akşam 45 dk tv karşında daha çabuk zaman geçiyor ikisi bir arada :) benimde yerim yoktu oturma odasında koltuğun arkasına koyuyordum.

koşu bandı etkili oluyormu canım bende bisiklet tarzı bişey almak istiyorum da hem kol hem bacak çalışıyor. hem de bel. artık bu sene elilüt oluştu. çok çirkin görüntüsü var.

evet etkili bn çok memnundum ama bi ay bile kullanamadım daha..bacağımı yaktım onun geçmesini bekliyorum..

Kızlar ya 48 filan ne Ben en son ortaokulda filandım sanırım o kiloyu gördüğümde Boyum 1.72

Henuz 18 yasindayim ve cevremde 45-50 arasi bircok insan var.Yasim biraz daha buyuk olsa 48 hedeflemem.Biraz ucuk bir hedef ama..Zaten o kilolardaydim bende fakat malum bir donem gecirdikten sonra 53 falan oldum.Ardindan cevresel faktorler nedeniyle yemeye yuklendim.O zamanlar da kilo takmiyordum cok.Zaten boyumda kisa.Ama tartidaki rakamdan cok goruntu ve incelme onemli.O sadece bir hedef :) Eger yılmazsam ulasabilecegim bi hedef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…