Saol cnm. Açım hala ama nefsimle savaşıyorum. :) Acıktıkça su içiyoum.afiyet olsun canım..
evet etkili bn çok memnundum ama bi ay bile kullanamadım daha..bacağımı yaktım onun geçmesini bekliyorum..
geçmiş olsun canım dikkat et kendineevet etkili bn çok memnundum ama bi ay bile kullanamadım daha..bacağımı yaktım onun geçmesini bekliyorum..
bebeğim küçük olduğundan bir de soğuk havalarda eve kapandığımızdan bisikletin çok faydasını gördüm. diyetle de destekleyince 3 ay da 10 kilo verdim. sabah 45 dk , akşam 45 dk tv karşında daha çabuk zaman geçiyor ikisi bir arada :) benimde yerim yoktu oturma odasında koltuğun arkasına koyuyordum.
Saol cnm. Açım hala ama nefsimle savaşıyorum. :) Acıktıkça su içiyoum.
Dün maydanoz suyuna başladım, alkalı su aldım ama hiç bir etkisini göremedim. aslında saat 5 yada 6 dan sonra yemek yemeyeceksin işte o zaman nasıl kilo veriliyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar..şimdi tatilde geliyor annemin yemekleri ile kilo almazsam iyi çok özledim çünkü
aslında gün içerisinde her istediğini abartmadan ölçülü bi şekilde yeyip akşam 5-6 dan sonra yemeyip formunu koruyanlar var. bence akşam hafif bir yemek 5 gibi sonrada ağzına kilit vurcaksın yemeyeceksinDün maydanoz suyuna başladım, alkalı su aldım ama hiç bir etkisini göremedim. aslında saat 5 yada 6 dan sonra yemek yemeyeceksin işte o zaman nasıl kilo veriliyor.
Çok güzel bir hedef. Sakın yanlış anlama tatlım ben kendime güldüm. 48 kilo bundan seneler seneler önceydim.Çok güzel bir yaştasın keyfini sür.Henuz 18 yasindayim ve cevremde 45-50 arasi bircok insan var.Yasim biraz daha buyuk olsa 48 hedeflemem.Biraz ucuk bir hedef ama..Zaten o kilolardaydim bende fakat malum bir donem gecirdikten sonra 53 falan oldum.Ardindan cevresel faktorler nedeniyle yemeye yuklendim.O zamanlar da kilo takmiyordum cok.Zaten boyumda kisa.Ama tartidaki rakamdan cok goruntu ve incelme onemli.O sadece bir hedef :) Eger yılmazsam ulasabilecegim bi hedef..
su içtikçe bi açlık geliyor eskiden 3,5 litr içerdim şimdi 2 litre de kalıyorumtatlı krizi tuttukça kuru üzüm yiyorumbir de su içmek baya faydalı oluyor tokluk için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?