60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen
½ porsiyon mercimek
½ porsiyon kereviz
½ porsiyon ot karışımı yedim.

kıyamam sanaaaasuyuna kabuk tarçın koy canım.ben çok faydasını gördüm.açlığı bastırıyor

Dün akşam eşime çay yaptım bende biraz enejisiz kaldım limonlu sıcak su içtim. Oda etkili diye duydum. Sonra salatama acı biber ekledim. Bunlar yağ yakmaya yardımcıymış. Kabuk tarçın alıyım onuda kullanayım bakalım. Yağlara savaşş

o zaman hemen bi eliptik bisiklet alayım. ama 2. çocuğu düşünüyorum.işin bir de öbür yanı var.

Saol cnm. Açım hala ama nefsimle savaşıyorum. :) Acıktıkça su içiyoum.

canımcım çok da aç kalma mide beyine sinyal gönderiyormuş kıtlık zamanı kıtlık zamanı diye mide ve beyin savaşıyormuş. vücudda alarm veriyormuş kıtlık başladı yağları yutalım diye. böylece kilo vermen duruyormuş. yağlar depolanmaya başlıyormuş. nasıl güzel anlattım mı :) bir diyetisyen anlatırken duymuştum.

Dün maydanoz suyuna başladım, alkalı su aldım ama hiç bir etkisini göremedim. aslında saat 5 yada 6 dan sonra yemek yemeyeceksin işte o zaman nasıl kilo veriliyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar..şimdi tatilde geliyor annemin yemekleri ile kilo almazsam iyi çok özledim çünkü

Kizlar ben lahana çorbası denen illete basladim bide tarcin bal dediler ikisini yapiyorim daha iki gunum giderse deneyimlerimi yazacam bide korse takiyorum sizce bi fatdasi olur mu

Dün maydanoz suyuna başladım, alkalı su aldım ama hiç bir etkisini göremedim. aslında saat 5 yada 6 dan sonra yemek yemeyeceksin işte o zaman nasıl kilo veriliyor.

evet.yemeyi erken kesmek çok işe yarıyor ama pek yapamıyorum

aslında gün içerisinde her istediğini abartmadan ölçülü bi şekilde yeyip akşam 5-6 dan sonra yemeyip formunu koruyanlar var. bence akşam hafif bir yemek 5 gibi sonrada ağzına kilit vurcaksın yemeyeceksin

Çok güzel bir hedef. Sakın yanlış anlama tatlım ben kendime güldüm. 48 kilo bundan seneler seneler önceydim.Çok güzel bir yaştasın keyfini sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…