60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım menün gayet güzel.. bu şekilde devam edersen kesin verirsin..

Şekersiz tuzsuz nasıl yaşıyorsun yaa.. Helal valla, ben dayanamam valla, zaten direk tansiyon şeker düşerrr...:bbo:

ay fümeyide senıde kıskandım,çok uyuyorum yaa,off...

bende çok uyuyorum... mirmirmirmir
8-10 saate anca uykumu alıyorum.. Uzun süre uykusuz kaldığımda hasta oluyorum bide..:bbo:

Ay aşkolsun kız.. Seni niye tiye almayalım..:umursamaz:
yirim ben seni... opuyorumnanaktan

kızlr hediye bende öyle ufak bişe düşünüyorum ama kafamda hiiiç bişey yok :sm_confused:

fibula ciciş herkesin yazdığına yorum yapılırken benimkinin pek tiye alınmamasına kızdım

bu topicin en çok yiyeni benim yazamıyorum bile utancımdan :kedi:
[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3

Utandırıyorsun beni amaa...:kedi: :kedi: :kedi:
Sağol tatlım.. Ama o resimlerde koca yağlı bacaklarım pek belli olmuyo..kaydirigubbakcemile3

Hediye olarak ufak espirili anlamlı bişey güzel olabilir.. Yada az önce bi arkadasın yazdığı gibi.. Güzel bi yemek hazırla, mumları yak güzelde bi müzik koy mesela...Romantik şöle.. Güzel bi elbise giyersinn.. Ay bak düşüncesi bile hoşuma gitti....zemuszemus

:asigim:

Utandırıyorsun beni amaa...:kedi: :kedi: :kedi:
Sağol tatlım.. Ama o resimlerde koca yağlı bacaklarım pek belli olmuyo..kaydirigubbakcemile3

Hediye olarak ufak espirili anlamlı bişey güzel olabilir.. Yada az önce bi arkadasın yazdığı gibi.. Güzel bi yemek hazırla, mumları yak güzelde bi müzik koy mesela...Romantik şöle.. Güzel bi elbise giyersinn.. Ay bak düşüncesi bile hoşuma gitti....zemuszemus

:asigim:[/QUOTE]

bence bacaklarda sütun gibi ciciş

ya kızlar diyette olunca öyle özel bi masa falan hazırlanmıyor.ben akşam bi tek meyve yiyorum geç saatte.eşimde işten geç geliyor o yemek yerken meyve yemem komik olmaz mı?

ya kızlar diyette olunca öyle özel bi masa falan hazırlanmıyor.ben akşam bi tek meyve yiyorum geç saatte.eşimde işten geç geliyor o yemek yerken meyve yemem komik olmaz mı?[/QUOTE]

olsun arada olsun böle kaçamaklar.. Olucaksa böle olsun zaten.. hafif bişeyler hazırlarsın..yerimseniben

yemekten başka bişey bulmam lazım benim kociş laf sokuyor hala 52 olamadın nasıl 50 olcaksın diye :umursamaz:

canım çok şık kocaman bir meyve tabağı hazırla.kendinide süsle.zaten çok güzelsin.ya evlisiniz siz işte.biraz işve cilve yaparsın.çilek ve kiraz doldur tabağa.çilek yeyin koçişle.:) süper mevye tabakları var internette.

ciciş ah güzel olsam gerek kalmıycan bunca zahmete.direk kendimi hediye paketi yapcam kaydirigubbakcemile3.sen beni görmedinki cicişim görsen vazgeerdin kaydirigubbakcemile3
süper fikir kocamaaan meyve dolu bir tabak ,internettekiler çooook pahalı benim hazırlamam lazım ufak bi hediyede almam lazım tabi sositososito

sabun yok ortalıkta,ayy kocalarınız bence sizi gaza getirmek için yapıyodur,bende kimlen görüşsem ay sende bşey yok ye işte diye kızıyolar,evlibarklı bence sen o biskuviyi ye,beynınden atamıyosun,başka şekilde patlark verir daha çok yersin,amaç nefsini körleştirmek..bizim yerımızede ye,bende eskiden severdim,dayanamzdım,inan bana şimdi hiç aklıma gelmiyo,hatta dün ofistedeki arkadaş uzattı,ısrar etti,almadım,canım istemıyor...

prensesim şaka bir yana bu tamamen psikolojiyle ilgili bir durum...
eğer moralin iyiyse 3-4 saatlik uykuyla idare edebiliyorsun da,eğer moralin kötüyse 10 saat de uyusan yetmiyor

o kadar haklısınki kıralıçam . . . bu çok doğru bir saptama . . .

canım ben olsam almazdım . . .

canım en fazla yiyen diyorsun ama du ben sana o zaman dün yediklerimden bahsedeyim . . .

sabah kalktım bol su 1 kupa şekerli çay 2 avuç badem leblebi karışımı öğlen dolu dolu 1 tabak makarna mayonezli ve ketçaplı yanında salatalık yaklaşık 1 litreye yakın ayran
akşamı öğlen bol karbohidratlı geçirdiğim için 2 dilim etiform 2 kaşık lorpeyniri 2 adet ince gofret ve form çayı ile geçirdim . . .

canımcığım senin nişan foton son damla oldu benim için . . .
evlenmem gerek yaaaa delikafadulden evet evet canımcığım oğlak şoparımın peşindeyim tanıyoruz henüz birbirimizi o ne demekse . . .
öle evlilik mevlilik konuşulmadı tabi ama bu çizelgesini yapmama engel olamadı . . . :1ninca:
tarih belirledim belirlediğim tarihe kadar inşAllah dünya evine gireceğim . . . ya da bunun için bi adım atacağım artıkın nişandı sözdü v.s

sende dua et canımcığım duaları kabul olmuş birinin duasından . . .

Fibuşum mantık bu !!!!
OLAY BU !
KAÇIRDIKTAN SONRA BİLE ASLA İPİN UCUNU BIRAKMAMAK VE YEDİĞİNDEN PİŞMAN OLMAMAK . .
.

ya kızlar diyette olunca öyle özel bi masa falan hazırlanmıyor.ben akşam bi tek meyve yiyorum geç saatte.eşimde işten geç geliyor o yemek yerken meyve yemem komik olmaz mı?[/QUOTE]

internetten diyet yemek tarıflerine bak,çok ilginç öneriler var,onlardan bı mönü hazırla,mumlar falan,bu ne yemekler diye sorarsa kociş 50 olmak için dersin..

bisküviyi verdim gitti 40 klorilik bi dondurma yedim nefsimi bastırdım çok şükür.bana millet 5 kilo alman lazım diyor ama kocişim kemiklerimi saymayı çok seviyor kaydirigubbakcemile3. senin facebook var mı?

Son düzenleme:
bisküviyi verdim gitti 40 klorilik bi donrum yedim nefsimi bastırdım çok şükür.bana millet 5 kilo alman lazım diyor ama kocişim kemiklerimi saymayı çok seviyor kaydirigubbakcemile3. senin facebook var mı?

ay çok alemsin,adam kemiklerini saymayı seviyosa arkelog bi yanı var demekki,ama sen fosil değilsin,kızma sakın şaka yaptım,hep arkelog,tarıhçı olmak istedimde,neyse sen zayıfla,millete aldırma,5 kılo al derler,sonra ayyy çok kılosun derler,face kullanmıyorum tatlım,

zabınım evlilik yıldönümü, çıkma yıldönümümüz de alıyorum.evlendikten sonta tanışma yıldönümüzde hediye almadık alsam kocişte almıycağı için mahçup olur belki meyva tabağı çok iyi fikir. opuyorumnanaktan

endulus34 ve fibula bekarlarda daha çok fikirler var sanırım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

bacım bende ne fikirler var:kedi: i evimiz olsaydı aşkımlan.:)zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok komiksin kocamada dedim sen arkeolog musun falan diye çok güldüm Allahta seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

bacım bende ne fikirler var:kedi: i evimiz olsaydı aşkımlan.:)zemuszemus

kıyamam sizeeeee az kalmış evlenceksiniz.evlenince bu günleri özleme de ciciş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…