kızlar hediye konusunda hiç kimsenin fikri yokmu?
bide flyyın taş vücudunu gördünüz mü, biraz sapıkça oldu ama haklıyım
[/B]
:1shok:delikafadulden nerde flyın resmii???
kızlar günaydınlar
ay kızlar yediklerinize bakıyorum,en çok yiyen benım,kendimi kötü hissettim
yorum istiyorum sizlerden
dün yedıklerım
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
20 gr tuzsuz peynır,domates
ara
2 adet kuru kayısı
2 adet ceviz
öğlen
2 kaşık tuzsuz erişte,60 gr haşlama tussuz tavuk
ara
2 adet kuru kayısı
akşam
1,5 dilim kepek ekmeği,yağsız tuzsuz tek yumurtalı menemen
bir yaprak çıkolata
2 litre su-ben 10 yıldır tuz ve şeker kullanmıyorum,13 yıldır meyvesuyu cola ve benzeri içecek hiç asla tüketmıyorum,
ay fümeyide senıde kıskandım,çok uyuyorum yaa,off...
ohhh afiyet olsun güzelimm.
bende öyle.dün kıtlıktan çıkmış gibi yedim.bir tabak dolusu tulumba tatlısı bile yedim.
kuzummm bu boydaki bu kilo için aşırı dert etmeye gerek yok.verilir güzel güzel kiloların.boşa panik yapıpta vücudun için zararlı şeyler yapma.
fiumeciğim fotoğrafım işte bir garip fibulacık fotosuydu.tombiş bir kızçeyimm.ayrıca sana katılıyorum bende benekli ablamı görmek istiyorum aslında.
hoşşgeldin canımcımopuyorumnanaktan
tatlım bencede hediye al.hayatı onlar güzelleştiriyor.ona özel bir sofra hazırlasan bile yeter gibi geliyor.romantik bişiler.
ne yaptın afiyetle yedınmı biskuviyi
bak ne dicem bir diyetısyenın roportajını okudum,gazeteci soruyo?size telefon açıp pasta börek yiyebilirmiyim diye soran oluyormu diyor,ne cevap veriyosunuz diyor
cevap,tabiki yiyebilirsin,benım yerımede ye,afiyet olsun,diyormuş
ve devam ediyor,çok çaresiz kalmışki benı aramış nasıl yeme derim dyor..
kızlar hediye konusunda hiç kimsenin fikri yokmu?
bide flyyın taş vücudunu gördünüz mü, biraz sapıkça oldu ama haklıyım
kızlar bi tezimi açıklıycam size ben burdan kilo verip yazınca ertesi gün en az 1 kilo alıyorum o yüzden artık yazmıyorum.hedefime çok var zaten o zaman yazarım size
Utandırıyorsun beni amaa...:kedi: :kedi: :kedi:Tatlım menün gayet güzel.. bu şekilde devam edersen kesin verirsin..
Ay aşkolsun kız.. Seni niye tiye almayalım..:umursamaz:
yirim ben seni... opuyorumnanaktan
kızlr hediye bende öyle ufak bişe düşünüyorum ama kafamda hiiiç bişey yok :sm_confused:
fibula ciciş herkesin yazdığına yorum yapılırken benimkinin pek tiye alınmamasına kızdım
bu topicin en çok yiyeni benim yazamıyorum bile utancımdan :kedi:
Utandırıyorsun beni amaa...:kedi: :kedi: :kedi:
Sağol tatlım.. Ama o resimlerde koca yağlı bacaklarım pek belli olmuyo..kaydirigubbakcemile3
Hediye olarak ufak espirili anlamlı bişey güzel olabilir.. Yada az önce bi arkadasın yazdığı gibi.. Güzel bi yemek hazırla, mumları yak güzelde bi müzik koy mesela...Romantik şöle.. Güzel bi elbise giyersinn.. Ay bak düşüncesi bile hoşuma gitti....zemuszemus
:asigim:
bence bacaklarda sütun gibi ciciş
olsun arada olsun böle kaçamaklar.. Olucaksa böle olsun zaten.. hafif bişeyler hazırlarsın..yerimseniben
yemekten başka bişey bulmam lazım benim kociş laf sokuyor hala 52 olamadın nasıl 50 olcaksın diye :umursamaz:
yemekten başka bişey bulmam lazım benim kociş laf sokuyor hala 52 olamadın nasıl 50 olcaksın diye :umursamaz:
canım çok şık kocaman bir meyve tabağı hazırla.kendinide süsle.zaten çok güzelsin.ya evlisiniz siz işte.biraz işve cilve yaparsın.çilek ve kiraz doldur tabağa.çilek yeyin koçişle.:) süper mevye tabakları var internette.
ben senin kocana çok kızmaya başladım ama yaaaklava: klava:
prensesim şaka bir yana bu tamamen psikolojiyle ilgili bir durum...
eğer moralin iyiyse 3-4 saatlik uykuyla idare edebiliyorsun da,eğer moralin kötüyse 10 saat de uyusan yetmiyor
saracım bunlar senin için a.s.
fiume ciciş çeviri olayını şimdilik hallettim çok teşekkür ederim Şeniz
:uhm::uhm::uhm::uhm:
kızlar sizce tanışma yıldönümünde hediye alınırmı? evlendikten sonra biz almamaya başladık ama yarın tanışma yıldönümümüz alıp almamakta kararsızım.ufak bişeyde olsa alsam mı acaba?
kızlar günaydınlar
ay kızlar yediklerinize bakıyorum,en çok yiyen benım,kendimi kötü hissettim
yorum istiyorum sizlerden
dün yedıklerım
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
20 gr tuzsuz peynır,domates
ara
2 adet kuru kayısı
2 adet ceviz
öğlen
2 kaşık tuzsuz erişte,60 gr haşlama tussuz tavuk
ara
2 adet kuru kayısı
akşam
1,5 dilim kepek ekmeği,yağsız tuzsuz tek yumurtalı menemen
bir yaprak çıkolata
2 litre su-ben 10 yıldır tuz ve şeker kullanmıyorum,13 yıldır meyvesuyu cola ve benzeri içecek hiç asla tüketmıyorum,
:umursamaz: nie öle demiştinki.ben bu konuda endülüse katılıyorum.
sabuncannn hayırlısı olsun bebiş.kilo çizelgeni atmışın bi kenara evlilik başlamış.hayırlısı olsun şekerim.oğlak oğlan dimi bu enişteeedelikafadulden
Utandırıyorsun beni amaa...:kedi: :kedi: :kedi:
Sağol tatlım.. Ama o resimlerde koca yağlı bacaklarım pek belli olmuyo..kaydirigubbakcemile3
Hediye olarak ufak espirili anlamlı bişey güzel olabilir.. Yada az önce bi arkadasın yazdığı gibi.. Güzel bi yemek hazırla, mumları yak güzelde bi müzik koy mesela...Romantik şöle.. Güzel bi elbise giyersinn.. Ay bak düşüncesi bile hoşuma gitti....zemuszemus
:asigim:
sabun yok ortalıkta,ayy kocalarınız bence sizi gaza getirmek için yapıyodur,bende kimlen görüşsem ay sende bşey yok ye işte diye kızıyolar,evlibarklı bence sen o biskuviyi ye,beynınden atamıyosun,başka şekilde patlark verir daha çok yersin,amaç nefsini körleştirmek..bizim yerımızede ye,bende eskiden severdim,dayanamzdım,inan bana şimdi hiç aklıma gelmiyo,hatta dün ofistedeki arkadaş uzattı,ısrar etti,almadım,canım istemıyor...
bisküviyi verdim gitti 40 klorilik bi donrum yedim nefsimi bastırdım çok şükür.bana millet 5 kilo alman lazım diyor ama kocişim kemiklerimi saymayı çok seviyor kaydirigubbakcemile3. senin facebook var mı?
zabınım evlilik yıldönümü, çıkma yıldönümümüz de alıyorum.evlendikten sonta tanışma yıldönümüzde hediye almadık alsam kocişte almıycağı için mahçup olur belki meyva tabağı çok iyi fikir. opuyorumnanaktan
endulus34 ve fibula bekarlarda daha çok fikirler var sanırım opuyorumnanaktan
ay çok alemsin,adam kemiklerini saymayı seviyosa arkelog bi yanı var demekki,ama sen fosil değilsin,kızma sakın şaka yaptım,hep arkelog,tarıhçı olmak istedimde,neyse sen zayıfla,millete aldırma,5 kılo al derler,sonra ayyy çok kılosun derler,face kullanmıyorum tatlım,
bacım bende ne fikirler var:kedi: i evimiz olsaydı aşkımlan.:)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?