60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karbonatlı suyu denedim, ama öyle her karbonat olmuyor eczanelerde ki ingiliz karbonatı olacak, tadından dolayı ben içemedim. mide ve tansiyon sorunu olanlarda aman dikkat.

Öyle sorunlarim yok ama her yerde farkli yazmislar.Biri oyle demis oteki normal karbonat kullandim oyle zayifladim yazmis.Farkli tarifler vermisler.Ilgi gosterdim biraz cunku diger seyleri tadindan dolayi kullanamadim.Mesele yesil kahveyi arkadasim kullanmis kiz baya inceldi diyet spor o kadar fazla yapmadi.Ama ben tadindan dolayi kullanamadim.

En azından dene belki içebilirsin, ben içemediğim için alkalı su aldım o da suyun asit değerini yükseltiyor aynı şey diye ama etkisini göremedim, yeşil kahveyi duydum ama detayını hiç bilmiyorum.

Akşam da etsiz nohut ve yoğurt yedim ama meyveyi çok kaçırdım bugün 2 elma 2 mandalin 2 portakalla günü bitiriyorum verimsiz bi gün oldu. Tatlı krizindeyim bugün o yüzden

kızlar meraktan tartıldım aynıyım 64,5 ama zayıfladığımı hissediyorum..adetime 1 hafta var,genelde 1,5-2 kilo fazlam olur bu günlerde,adetim bitince son kilomu yazarım..

diyete gelecek olursak sadece 1 gün fazla kaçırdım,yoğurt tatlısı yapmıştım çocuklara ondan baya bir yedim ama telafi ettim diğer günler az yiyerek..lahanaya devam..sürekli kalorisi az şeyler tüketiyorum
mesala
havuç
elma
lahana
grissini
yoğurt
tatlı krizimide yarım porsiyon dondurma yiyerek karşılıyorum..ben yaz kış dondurma yiyenlerdenim
birazda spor yapıyorum aklıma geldikçe,gerçi spora gerek yok 2 tane çocuğun arkasına akşama kadar dolanıyorum
şimdilik böyle durmak yok yola devam

İyi geceler kızlar

Bugün ki menum

Sabah. Bir dilim ekmek 4 zeytin peynir salatalık
Ara. Yok

Öğle. Bir galeta bir su bardağı yoğurt bir elma

Ara. Bu arada Gözüm döndü biraz iki galeta iki tatlı kaşığı reçel, elma

Akşam. Bol salata ayran

Ara. Form ve yeşil çay bir havuç salatalık

Günaydın Herkese bende kilomu bildireyim. 66,1 çıktım
Şu an şekersiz neskafemi içiyorum. İşe yürüyerek geldim (45 dk tempolu yürüyüş.)
Güne biraz yorgun başlasam da yanaklarım al al olmuş :)

Günaydın kızlar geçen defa tartıldığımda 60,700 düm.
Ama henüz adet olmadım, sanırım yakın olduğu için baya bir şişkinlik var.
Neyse şimdi 59,400 üm, aradaki fark 1 kilo 300 gram
Az önce nesfitle ,yağsız süt yedim.
Bakalım diyetisyen ne diyecek, hoş onun istediği rakama gene yaklaşamadım bile
Aman neyse gene çenem düştü.

Herkese hızlı kilo vermeler,
Günün sözü; TARTILAR YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN, SEVGİLER KALBİNİZİ SEVİNDİRSİN.
Not: Ben söyledim

Günaydın kızlar bende daha öne buradaydım ama şu aralar takip edemedim. Kilo bildirim günü değişmiş sanırım bugün tartılamadım ama en son 62.7 idim . 11 aylık bir oğlum var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. Hedefim 54 kilo olmak.
66.8 Kilo ile başladım 61,3 kadar indim ama biraz salınca 1 kilosunu geri aldım. Ama artık bırakmak yok birde jillian a başlıycam incelmemde gerekiyor. Martta oğlumun doğum günü var o güne kadar bu kiloları vermek istiyorum. Bakalım ne kadar verebilicem. Herkese hayırlı cumalar.... :)

günaydın kızlar............
geçen hafta:67.2
bu hafta:68
fark:+800 gram

Hoş geldiniz. Marta kadar ayda 3-4 kilo verseniz hedefinize erişirsiniz. Fit olmak olacağız :
günaydın kızlar............
geçen hafta:67.2
bu hafta:68
fark:+800 gram
Olsun canım ödemin mi var yoksa kaçırdın mı? Moral bozmak yok rejime devam. Yılmak yok. Motive düşüklüklüğü yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…