Günde 8-10 bardak yeterli bencesu içtikçe bi açlık geliyor eskiden 3,5 litr içerdim şimdi 2 litre de kalıyorum
Teşekkürler canım aynen yemesen olmaz yesem bi derthadi gözün aydın canım.annen döktürür şimdi
Bir zayıflama hikayesinde karbonatlı su geciyordu.Acikcasi bilemedim.Deneyen var mi ki?
Hoş geldiniz. Marta kadar ayda 3-4 kilo verseniz hedefinize erişirsiniz. Fit olmak olacağız :Günaydın kızlar bende daha öne buradaydım ama şu aralar takip edemedim. Kilo bildirim günü değişmiş sanırım bugün tartılamadım ama en son 62.7 idim . 11 aylık bir oğlum var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. Hedefim 54 kilo olmak.
66.8 Kilo ile başladım 61,3 kadar indim ama biraz salınca 1 kilosunu geri aldım. Ama artık bırakmak yok birde jillian a başlıycam incelmemde gerekiyor. Martta oğlumun doğum günü var o güne kadar bu kiloları vermek istiyorum. Bakalım ne kadar verebilicem. Herkese hayırlı cumalar.... :)
Olsun canım ödemin mi var yoksa kaçırdın mı? Moral bozmak yok rejime devam. Yılmak yok. Motive düşüklüklüğü yok canım.günaydın kızlar............
geçen hafta:67.2
bu hafta:68
fark:+800 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?