60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regl haftamdı....bu 1
normalde oruç tutuyordum.oruçken su kaybıyla daha az çıkıyorum....bu 2
takımda da yarışıyorum.oradaki paylaşım çok azaldı.bu da motivasyonumu düşürüyor.bu 3
iyi ki burada sizler varsınız kendimi haftaya toplayacağım söz...bu 4

regl olduğun için yüzde yüz bu sebepten almışsındır. Bozma moralini.

Bir zayıflama hikayesinde karbonatlı su geciyordu.Acikcasi bilemedim.Deneyen var mi ki?

bunca yıllık diyet hayatımda şunu öğrendim..bişeyleri yiyince ve içince zayıflanmıyor..o an için kilo azalmış gibi görünse bile daha sonra artarak alınıyor..veya bir organa zarar veriyor.karbonatlı suyu denemedima ama bilmiyorum

denemedim ama boşver normal su iç yeterli bence.

8-10 bardak mıı ??? doktorlar gün içerisinde 3 litre diyorlar.hatta 3,5 diyenler var.

aslında doktorlar 8-10 bardakla başladılar işe3.5 litreye mi çıkmış

kız sen 2 çocukla ne güzel diyet yapıyorsun.maşallah diyeyim önce..al bu da bocuğun olsunçıtır anne olcen heee

lütfen çenen düşsün.konuş...seni okumak çok eğlenceli..güzel

sana da hayırlı cumalar canım.çok azimlisin maşallah.marta yetişirsin sen

Emine süpersin. Bence haftada 1300 gram az değil. ayda yapar 5 kilo.
Böyle gitse süper olacak ta canım bir hafta 1,300 verdiysem öbür hafta 300 gram veriyom. Anlayacağın dengesiz bir insanım. Aslında fazla gittikten sonra azcık gaza gelen içimdeki fil harekete geçiyorda....

anaaaaam yeniler de gelmiş,çenler de düşmüş yazmış da yazmışsınız. valla son bi kaç sayfayı okumaya üşendim
neyyyyse. kilo bildirim günü cuma olsun denmiş. bana da uyar zaten cuma grubunda bilidirim yapıyorum buraya da yazarım.

boy:1,57
başlangıç:66,5
hedef:58-52
geçen cuma :64,9
Bu hafta :64,2
haftalık fark:0,7
toplam fark:2,3

Böyle gitse süper olacak ta canım bir hafta 1,300 verdiysem öbür hafta 300 gram veriyom. Anlayacağın dengesiz bir insanım. Aslında fazla gittikten sonra azcık gaza gelen içimdeki fil harekete geçiyorda....
Onun dengesizlikle alakası yok canım. İlk başta ödemle birlikte daha fazla gidiyor. Daha sonra da gram gram gidiyor zaten.Kilo ne kadar fazlaysa o kadar çok gidiyor.

Kesinlikle yok. Emin olabilirsin. Hatta bazen hiç veremediğin zamanlar olacak. Vücut direnecek. Sakın yılma
bir keresinde bir hafta boyunca bende hiç vermemiştim. daha da kötüsü o kadar işkence çekmeme rağmen kilo almıştım. nasıl olsa veremiyorum diye bırakmıştım diyeti. şimdi tekrar başladım. kilo da alsam bırakmıycam bu sefer. motive oldum bu mesajla :)

Tabiki ya. Biz başarılı bayanlarız. Kilo ne ki?

61.400 kg geldim ben de geçen hafta 62.00 tamdım
aradaki fark -600 gr :)
Süper arkadaşlar birbirimize gaz veriyoruz ne güzel. Kilolar gidiyor böylece

Merhaba bende yenilerden ayşe adım. Geçen hafta 68.1 dim. Bugün sabah 66.1 dim. İsveç diyeti uyguluyorum. Regl oldum ödemimde vardı . Bu sayede 2 kilo verdim.

Her hafta aynı veremeyiz zaten vücutta yağları korumaya geçiyor cnm. Onlara da acımak lazım. Sen o fili de aç bırak. Oda fit olsun :)

Bende öyle zayıfayamadığım oldu. Bıraktım sonra verdim kendimi yemeğe Sonuç 68.1 ama yılmak yok yola devam. Ciddi ciddi kafama taktım zayıf olanlardan ne eksiğim vardı diye düşündüm. iradesiz olduğuma karar verdim. O içimdeki azıcık gücü sizleri ve kendime verdiğim motive ile ortaya çıkardım.

Merhaba bayanlar benim burda bir zamanlar güzel günlerim geçti güzel kilolar verdim sonra bura çok ıssızlaşti zaten eskilerden kimse kalmamıs gördüğüm kadarıyla ben artk hayal ettigim kilodayım boyum 165 55 kiloyum 20 kilo verdim cok mutluyum zayıflık gibisi yok sakın bırakmayın boşlamayin diyeti sonra gecen günlerin pişmaligini duyarsiniz

Çok güzel ya. Deemekki başarabiliriz. İrade asıl olan.

Öğlen yemeğimi yedim ama yemek yemeden önce hiç aç değildim. Yemek yedikten sonra İçimden aç bir kurt çıktı. Neyse kurt git kurt diyorum ona. Öğlen yemeğinde haşlanmış derisiz tavuk,domates ve bir dilim ekmek yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…