Hoş geldiniz. Marta kadar ayda 3-4 kilo verseniz hedefinize erişirsiniz. Fit olmak olacağız :
Olsun canım ödemin mi var yoksa kaçırdın mı? Moral bozmak yok rejime devam. Yılmak yok. Motive düşüklüklüğü yok canım.
regl olduğun için yüzde yüz bu sebepten almışsındır. Bozma moralini.regl haftamdı....bu 1
normalde oruç tutuyordum.oruçken su kaybıyla daha az çıkıyorum....bu 2
takımda da yarışıyorum.oradaki paylaşım çok azaldı.bu da motivasyonumu düşürüyor.bu 3
iyi ki burada sizler varsınız kendimi haftaya toplayacağım söz...bu 4
regl olduğun için yüzde yüz bu sebepten almışsındır. Bozma moralini.
Bir zayıflama hikayesinde karbonatlı su geciyordu.Acikcasi bilemedim.Deneyen var mi ki?
denemedim ama boşver normal su iç yeterli bence.
8-10 bardak mıı ??? doktorlar gün içerisinde 3 litre diyorlar.hatta 3,5 diyenler var.
kızlar meraktan tartıldım aynıyım 64,5 ama zayıfladığımı hissediyorum..adetime 1 hafta var,genelde 1,5-2 kilo fazlam olur bu günlerde,adetim bitince son kilomu yazarım..
diyete gelecek olursak sadece 1 gün fazla kaçırdım,yoğurt tatlısı yapmıştım çocuklara ondan baya bir yedim ama telafi ettim diğer günler az yiyerek..lahanaya devam..sürekli kalorisi az şeyler tüketiyorum
mesala
havuç
elma
lahana
grissini
yoğurt
tatlı krizimide yarım porsiyon dondurma yiyerek karşılıyorum..ben yaz kış dondurma yiyenlerdenim
birazda spor yapıyorum aklıma geldikçe,gerçi spora gerek yok 2 tane çocuğun arkasına akşama kadar dolanıyorum
şimdilik böyle durmak yok yola devam
Günaydın kızlar geçen defa tartıldığımda 60,700 düm.
Ama henüz adet olmadım, sanırım yakın olduğu için baya bir şişkinlik var.
Neyse şimdi 59,400 üm, aradaki fark 1 kilo 300 gram
Az önce nesfitle ,yağsız süt yedim.
Bakalım diyetisyen ne diyecek, hoş onun istediği rakama gene yaklaşamadım bile
Aman neyse gene çenem düştü.
Herkese hızlı kilo vermeler,
Günün sözü; TARTILAR YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN, SEVGİLER KALBİNİZİ SEVİNDİRSİN.
Not: Ben söyledim
Günaydın kızlar bende daha öne buradaydım ama şu aralar takip edemedim. Kilo bildirim günü değişmiş sanırım bugün tartılamadım ama en son 62.7 idim . 11 aylık bir oğlum var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum. Hedefim 54 kilo olmak.
66.8 Kilo ile başladım 61,3 kadar indim ama biraz salınca 1 kilosunu geri aldım. Ama artık bırakmak yok birde jillian a başlıycam incelmemde gerekiyor. Martta oğlumun doğum günü var o güne kadar bu kiloları vermek istiyorum. Bakalım ne kadar verebilicem. Herkese hayırlı cumalar.... :)
Böyle gitse süper olacak ta canım bir hafta 1,300 verdiysem öbür hafta 300 gram veriyom. Anlayacağın dengesiz bir insanım. Aslında fazla gittikten sonra azcık gaza gelen içimdeki fil harekete geçiyorda....Emine süpersin. Bence haftada 1300 gram az değil. ayda yapar 5 kilo.
Onun dengesizlikle alakası yok canım. İlk başta ödemle birlikte daha fazla gidiyor. Daha sonra da gram gram gidiyor zaten.Kilo ne kadar fazlaysa o kadar çok gidiyor.Böyle gitse süper olacak ta canım bir hafta 1,300 verdiysem öbür hafta 300 gram veriyom. Anlayacağın dengesiz bir insanım. Aslında fazla gittikten sonra azcık gaza gelen içimdeki fil harekete geçiyorda....
günaydın kızlar............
geçen hafta:67.2
bu hafta:68
fark:+800 gram
Umarım senin dediğin gibidir de benim iştahımla alakası yoktur canımOnun dengesizlikle alakası yok canım. İlk başta ödemle birlikte daha fazla gidiyor. Daha sonra da gram gram gidiyor zaten.Kilo ne kadar fazlaysa o kadar çok gidiyor.
Kesinlikle yok. Emin olabilirsin. Hatta bazen hiç veremediğin zamanlar olacak. Vücut direnecek. Sakın yılmaUmarım senin dediğin gibidir de benim iştahımla alakası yoktur canım
bir keresinde bir hafta boyunca bende hiç vermemiştim. daha da kötüsü o kadar işkence çekmeme rağmen kilo almıştım. nasıl olsa veremiyorum diye bırakmıştım diyeti. şimdi tekrar başladım. kilo da alsam bırakmıycam bu sefer. motive oldum bu mesajla :)Kesinlikle yok. Emin olabilirsin. Hatta bazen hiç veremediğin zamanlar olacak. Vücut direnecek. Sakın yılma
Tabiki ya. Biz başarılı bayanlarız. Kilo ne ki?bir keresinde bir hafta boyunca bende hiç vermemiştim. daha da kötüsü o kadar işkence çekmeme rağmen kilo almıştım. nasıl olsa veremiyorum diye bırakmıştım diyeti. şimdi tekrar başladım. kilo da alsam bırakmıycam bu sefer. motive oldum bu mesajla :)
Süper arkadaşlar birbirimize gaz veriyoruz ne güzel. Kilolar gidiyor böylece61.400 kg geldim ben de geçen hafta 62.00 tamdım
aradaki fark -600 gr :)
anaaaaam yeniler de gelmiş,çenler de düşmüş yazmış da yazmışsınız. valla son bi kaç sayfayı okumaya üşendim
neyyyyse. kilo bildirim günü cuma olsun denmiş. bana da uyar zaten cuma grubunda bilidirim yapıyorum buraya da yazarım.
boy:1,57
başlangıç:66,5
hedef:58-52
geçen cuma :64,9
Bu hafta :64,2
haftalık fark:0,7
toplam fark:2,3
Böyle gitse süper olacak ta canım bir hafta 1,300 verdiysem öbür hafta 300 gram veriyom. Anlayacağın dengesiz bir insanım. Aslında fazla gittikten sonra azcık gaza gelen içimdeki fil harekete geçiyorda....
bir keresinde bir hafta boyunca bende hiç vermemiştim. daha da kötüsü o kadar işkence çekmeme rağmen kilo almıştım. nasıl olsa veremiyorum diye bırakmıştım diyeti. şimdi tekrar başladım. kilo da alsam bırakmıycam bu sefer. motive oldum bu mesajla :)
Çok güzel ya. Deemekki başarabiliriz. İrade asıl olan.Merhaba bayanlar benim burda bir zamanlar güzel günlerim geçti güzel kilolar verdim sonra bura çok ıssızlaşti zaten eskilerden kimse kalmamıs gördüğüm kadarıyla ben artk hayal ettigim kilodayım boyum 165 55 kiloyum 20 kilo verdim cok mutluyum zayıflık gibisi yok sakın bırakmayın boşlamayin diyeti sonra gecen günlerin pişmaligini duyarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?