Afiyet olsun canım :) bende sabah bir poğaça şekersiz çay ve 4 zeytin yedim. öğle yemeğim sebze olcak tabiki. bu arada uzun zaman sonra ilk defa poğaça yedimÖğlen yemeğimi yedim ama yemek yemeden önce hiç aç değildim. Yemek yedikten sonra İçimden aç bir kurt çıktı. Neyse kurt git kurt diyorum ona. Öğlen yemeğinde haşlanmış derisiz tavuk,domates ve bir dilim ekmek yedim.
Afiyet olsun canım :) bende sabah bir poğaça şekersiz çay ve 4 zeytin yedim. öğle yemeğim sebze olcak tabiki. bu arada uzun zaman sonra ilk defa poğaça yedim
hepbera bana uyup bu hafta pide mi yediniz yoksa? Ben size dedim bana uymayın diye. Şaka bir yana adet döneminde1-2 kilo fazla çıkar zaten. Durmak yok
Bende öyle zayıfayamadığım oldu. Bıraktım sonra verdim kendimi yemeğe Sonuç 68.1 ama yılmak yok yola devam. Ciddi ciddi kafama taktım zayıf olanlardan ne eksiğim vardı diye düşündüm. iradesiz olduğuma karar verdim. O içimdeki azıcık gücü sizleri ve kendime verdiğim motive ile ortaya çıkardım.
Merhaba bayanlar benim burda bir zamanlar güzel günlerim geçti güzel kilolar verdim sonra bura çok ıssızlaşti zaten eskilerden kimse kalmamıs gördüğüm kadarıyla ben artk hayal ettigim kilodayım boyum 165 55 kiloyum 20 kilo verdim cok mutluyum zayıflık gibisi yok sakın bırakmayın boşlamayin diyeti sonra gecen günlerin pişmaligini duyarsiniz
Canım öğünler gayet güzel hatta az. Bence ödemden o. Sen suyu iç. Tuvalete çıkınca (biryerde okudum) 35 kolori gidiyormuş :)dünkü menüm............
sabah:
1 poğaça
çay
öğle:
2 dilim püresiz dana rosto
2-3 kaşık bulgur pilavı
salata
ara:
4 gün kurusu kayısı
akşam:
yarım tabak bezelye yemeği
2 dilim ekmek
ara:
1 elma
Pirinç pilavı pirinçte nişasta oranı yüksek olduğu için tercih edilmiyor canım. ben genelde bulgur pilavı yapıyorum. onu da bol sebzeli ve sıvıyağla pişiriyorum. hem lezzetli hem de fazla yesem bile hazmı kolay oluyor.Kızlar normalde pilavın hertürlüsü yenmemsi lazım ama pirinç mi bulgur pilavı mı yağ olarak ne kullanıyorsunuz? Az olsada tereyağı kullanıyor musunuz?
Canım öğünler gayet güzel hatta az. Bence ödemden o. Sen suyu iç. Tuvalete çıkınca (biryerde okudum) 35 kolori gidiyormuş :)
Kızlar normalde pilavın hertürlüsü yenmemsi lazım ama pirinç mi bulgur pilavı mı yağ olarak ne kullanıyorsunuz? Az olsada tereyağı kullanıyor musunuz?
Geçen hafta. 69.5
Bu hafta. 69.3
başlangıç. 78.5
Bu hafta giden. Sadece -200 :-(
Artık gitmiyor kilolar
öğle yemeğim:
yarım porsiyon işkembe çorbası
yarım porsiyon tavuklu patates
yarım porsiyon beşamel soslu karnabahar
ekmek yok.
çok da güzel olmuştu. almanı tavsiye ediyorum canım :)teşekkür ederim...35 kaloriiyiymiş......
pirinç pilavını bol tereyağlı yapıyorum.eşim oğlum öyle seviyor.ben en fazla 2 kaşık yiyorum.bulgur da yaparım.o zaman sıvıyağlı güzel oluyor.aslında sebzeli seviyorum ama oğlan yemiyor.
ama pek pilava bulaşmamaya çalışıyorum.çünkü mesela bulgur pilavı turşu ikilisine bayılıyorum
2000 gram 200 gramdır...artık vücudunda onu taşımıyorsun öyle düşün canım..kilo kilo alıyoruz ama malesef gram gram gidiyor...hep aynı
afiyet olsuuuunnnnn..karnabahar ben de epeydir yapmıyorum.iş çıkışı pazara mı uğrasam
teşekkür ederimtebrikler hedefcim
ben bu sefer ki diyetimde pilav da börek de yiyorum. sadece bundan sonra yiyebileceğim ölçüyü ayarlamaya çalışıyorum.Kızlar normalde pilavın hertürlüsü yenmemsi lazım ama pirinç mi bulgur pilavı mı yağ olarak ne kullanıyorsunuz? Az olsada tereyağı kullanıyor musunuz?
menün çok güzelmiş. afiyet olsun :)))dünkü menüm
esasında önceki gün bir yeme atağım oldu geç saatte börek yemiştim dün protein diyeti yapacaktım olmadı. gene de önceki güne göre 200 g. eksildim.
menüm şöyleydi
sabah:1 yumurta
öğlen:kavurma.1 ,5 dilim ekmek
akşam:tavuk haşlama. 3yk bul biberli kerevizli yoğurt. 1 dlim baklava. minnacık bir parça ayva.
bu günkü menüm
sabah:elma sirkesi çörek otu yağı. 1çb süt. 3yk yoğurt. yarım küçük ayva. 1 lokma simit
(canım hem süt hem yoğurt çekti napiiim)
öğlen:1,5 kase paça çorba. yarım çay bardağı ayran
akşama. gene kereviz salatasına benzer bir yoğurt karışımım var. dünden haşlanmış tavuk kaldı. tavuğu salçalı sosla iskendere benzetip yiyebilirim tabi çocuklardan bana kalırsa.
ha bir de dün misafir gelecekti son anda iptal oldu,kısır için bulguru şişirmiştim o da bekliyor. kısır da yapabilirim. kısır da fena su tutuyor beaaa
Evet canım malesef epeydir durma aşamasında zaten..iş kiLo almaya gelince maşallah çok iyiyimteşekkür ederim...35 kaloriiyiymiş......
pirinç pilavını bol tereyağlı yapıyorum.eşim oğlum öyle seviyor.ben en fazla 2 kaşık yiyorum.bulgur da yaparım.o zaman sıvıyağlı güzel oluyor.aslında sebzeli seviyorum ama oğlan yemiyor.
ama pek pilava bulaşmamaya çalışıyorum.çünkü mesela bulgur pilavı turşu ikilisine bayılıyorum
2000 gram 200 gramdır...artık vücudunda onu taşımıyorsun öyle düşün canım..kilo kilo alıyoruz ama malesef gram gram gidiyor...hep aynı
afiyet olsuuuunnnnn..karnabahar ben de epeydir yapmıyorum.iş çıkışı pazara mı uğrasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?