cuma bildirimimi yapayım kilo 61.2.bugünkü yediklerim sabah kahvaltısı yok arada bir halley,öğlen kaşarlı kıymalı pide yanında yarım bardak ayran bütün gün yediklerim bu.akşama da portakal yemeyi düşünüyorum.bugün karne günü olduğu için çok yoğun ve karışıktı hem yoruldum hem ne yaptım ne yedim bilmiyorum.
allah izin verirse yarın tatil için kayınvaldem gile gidiyoruz orada kayınvalidem ameliyat olduğu için gelen giden çok olur[/QUOTE
işim zor biraz bir de biraz dikkat edin oralarda bakalım ne olacakbismillah diyorum ve sizlerle beraber zayıflamaya başlıyorum inşallah
android telefonunuz varsa fatsecret diye bi program var Google playde kalori hesabı günlük yediğin yemekler egzersizler hedeflediğin kilo takvim takvim takip etmenize yardımcı oluyor. çok güzel bi program ücretsiz bi de. bi bakın isterseniz kızlar.
Canım sence kalori hesaplarında bir hata var mı bu programın? Diyetkolikteki kalori hesabıyla baya fark var.Çok tesekkur ederim indirdim ve gayet guzel.Indirmeyenlerde indirsin bence kesinlikle.
aynen canım cumartesi tek ben gitmiyormuşum işe demek ki :)günaydın kızlar. Ya ben çok yorgunum bu gün iş olmasa keşke.
Bende 2 ye kadar çalışıyorumMalesef cumartesi öğlene kadar çalışıyorum ama o bile fazla geliyor bana. Günüm ölüyor. Birde burda saat 4'te gün kararıyor.
Rizeliyim ama İzmirde yaşıyorum canım. İzmir özlenmez mi :)Sen İzmir de misin. Benimde ailem orada yaşıyor. Çok özledim İzmir'i. İçindekileri daha çok özledim.
Rizeliyim ama İzmirde yaşıyorum canım. İzmir özlenmez mi :)
Canım sence kalori hesaplarında bir hata var mı bu programın? Diyetkolikteki kalori hesabıyla baya fark var.
Ben bu topiğe girdiğimde siz vardınız. Sonra herkes tek tek gitti maalesefMerhaba bayanlar benim burda bir zamanlar güzel günlerim geçti güzel kilolar verdim sonra bura çok ıssızlaşti zaten eskilerden kimse kalmamıs gördüğüm kadarıyla ben artk hayal ettigim kilodayım boyum 165 55 kiloyum 20 kilo verdim cok mutluyum zayıflık gibisi yok sakın bırakmayın boşlamayin diyeti sonra gecen günlerin pişmaligini duyarsiniz
Geçmiş olsun.cuma bildirimimi yapayım kilo 61.2.bugünkü yediklerim sabah kahvaltısı yok arada bir halley,öğlen kaşarlı kıymalı pide yanında yarım bardak ayran bütün gün yediklerim bu.akşama da portakal yemeyi düşünüyorum.bugün karne günü olduğu için çok yoğun ve karışıktı hem yoruldum hem ne yaptım ne yedim bilmiyorum.
allah izin verirse yarın tatil için kayınvaldem gile gidiyoruz orada kayınvalidem ameliyat olduğu için gelen giden çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?