60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama olması gerekiyor.O kadar diyet yaptım artık ogrenmis oldugum bir sey var.Cok buyuk bir hatamiz var.Diyet suresinca ac kal neredeyse hic yeme az zayiflayayim her seyi yicem diye dusunuyoruz.Verdigimizin iki katini aliyoruz.Onun icin ben normalde yedigime yakin yiyorum.Sadece porsiyonlari dusurdum.Bazi yiyecekleri yasakladim.Yavas ama kalici kilo vermek lazim.

Aynen öyle. Porsiyonları düşürdüm ve doymadan kalkıyorum sofradan en önemlisi bu. Saçma sapan her aklıma geldiğinde de tatlı yememeyi öğrendim.

selam kızlar , gerı dondum :) ben de 2-3 ay once buarada zayıflıyordum ama yarım bıraktım malesef , bu hafta tekrar motıvasyonumu toplayıp dondum , bız takılırken pazartesı yapıyorduk kılo bıldırımını sımdı cumaya tasımıssınız galıba ama ben baslıangıc olarak bugunluk yapayım , bakalım cuma ya kadar verebılıcek mıyım? :)
kısaca kendımı tanıtayım bır de, cunku hemen hemen herkes yenı
28 yasındayım, bekarım, Ankaralı'yım , boyum 1.64, kilom 59.5 ... bu sene ömrümün en kilolu donemlerıydı, genelde 54-56 cıvarı olurdum hatta 48lerı gormuslugum var aslında son 4 sene ıcınde 48den 62 ye kadar cıkmıstım sureklı bır kılo alıp verme durumum oluyor, kılomu sabıtlemek ıstıyorum artık . cok zayıflık bana yakısmıyor , 38 bedende kendımı en cok begenıyorum o yüzden 56 kılo olmak istiyorum . Bır de motıve olmak ıcın bi süre kısıtı koymak istiyorum, ilkbaharın başlangıcı 1 Mart diyelim :) bahara tazelenmiş gireyim .
başlangıç kilo : 59.5
hedef kilo : 56
:)) 34 günde 3.5 kilo kaybetmeyi hedefliyorum yani, hepimize bol sanslar , az kalorili günler kızlarrr :))

günaydın,
kiloyu yazamadım cuma günü, 68,2 çok fazla da giden olmamış bunun sıkıntısı mı bilmiyorum ama haftasonu kaçamak çok oldu

herkese iyi haftalar

evet ben de en son olarak bunu yapıyordum çok daha rahat oluyor. amaaaaa bu haftasonu ...
ya cuma günü 64,2idim,gidip haftasonu o kadar çok yedim ki 66,8 yani +2,6 kilo ile dönmeyi başardım
tamam çoğu sudur da yedim işte hem de çoook yedim tost,kurufasulye pilav ,baklava, kıymalı pide,makarna salatası ühüüüüüü. ölçülü yenmesi gereken herşeyi doyana kadar ytedim. niye böyle yaptım bilmiyorum.

ben de nerde bu kız diyordum. bak 25 yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor 35ten sonra gene ayrı bir kulvara düşüyor insan.ben de 25e kadar çok yememe rağmen 52-54 kilo civarıydım. bir ara 49,9 a da düşüp sonra her yılkilo alarak52-54-56-58 diye çıktım. 58 kiloyken de çok fena telaşlanıp diyet yaptığımı hatırlıyorum ki ömrümde o kiloya kısa süreliğne sadece 1 kere çıkmıştım. ama o 58in altına düşemedim nişan düğün evlilik sonrasında 61 ile gebelik ve huzurlarınızda bugün itibariyle 67 kiloluk hedef52!!! umut verici şey şu ilk gebeliğimden sonra 74e çıkmama rağmen 60,5e düşebilmiştim.gençlik yıllarımda 58kilodan 52 kiloya düşmeye ne umudum ne de cesaretşm vardı ama artık 52 bile olabilirim diyorum sadece metabolizma eskisi kadar yakmıyor. şu yeme atakları da olmasa herşey çok kolay olacak...

pinoli nasilsin canim benim.
Canım günaydın. Ben c.tesi 10 dakikalığına girip çıktım siteye. Onun için yazdığınıda yeni gördüm. Kusura bakma.İyiyim canım. Kaçamaksız bir hafta geçirdim. Bu hafta tam buğday unundan tuzlu muffin yaptım h.sonu. Çok güzel oldu. Tavsiye ederim hepinize. Canım hamur işi çekmişti bende böyle bir çözüm ürettim kendime. Sen nasılsın?

Kuzum hoşgeldin ya nerelerdeydin?

hedef56 yani metabolizma yavaşlaması çok fena bir durum gercekten ozellikle de biz kadınlar için :) katılıyorum söylediklerine kesinlikle, her yasta fit ve güzel olabilir insan ama bu belli bir yaştan sonra emek istiyor, ne kadar emek verirsen o kadar sonuc alıyorsun .o yüzden karamsarlıga kapılmadan iyi örneklere bakıyorum 40lı yaşlarında olup çok iyi gorunen kadınlar var , çoğunun ortak noktası spor galiba :) ben de artık ömür boyu sürecek alışkanlıklar kazanmak istiyorum o yüzden. sen de olumlu örneklere bakıp kendini motive et ve sakın vazgecme bence, 52 olabilirsin kesinlikle
pinoli hoşbulduk bebegimmm, nasılsın, nasıl gidiyor ?

İyiyim çok özledim seni İnanmıyacaksın belki ama reel hayattaki arkadaşlarım gibi oldunuz burada

Günaydın kızlar hafta sonu misafirim vardı ama fazla kaçırmadım izinliydim evdeyim bu hafta sabah ev Yapımı 2 poğaça zeytin reçel yedim kilo Çizelgesi tutan oldumu

pinoli vallahi bebeğim modumda bir düşüş oldu , bıraz her seyden uzaklastım galiba da şimdi geri döndüm, senın hala devam ettiğini görünce çok sevındım. Azmine hayran kaldım, helal olsun sanaa !

Sağol canım benim. Ağrın var mı hala? Sana o konuyla ilgili bir kaç bir şey soracağım özelden.

Slm arkadaşlar nasılsınız. hafta sonu bende biraz kaçamak yaptım. Ama yediklerimi yaktım. İsveç diyeti gitmedi yapamadım. Onun yerine herşeyden az yemek aldı. Yine dikkat ediyorum tuzsuz, şekersiz, az yağlı şeyler yemeye. Herkesi seviyorum. Mutluyum yapabileceğime inanıyorum. Dikkat edince yediklerime yemek sonrasın uyuma ataklarım olmuyor. Sanırım başarabileceğim ben bu işi :)

Merhaba kızlar 1 hafta girmedim sadece baya değişmiş burası, sayfalarca yazmışsınız maşallah
Ama yazılanların hepsini okudum. Bildirim günü değişmiş. Bugün gördüğüm için bugünkü kilomu yazayım bende. Kilom:62
Boy:1,58
Hedef kilo:52
19 Kasım 2014'te 64,4 ile başladım diyet yolculuğuma. Bu zamana kadar sadece 2,4 kg verebildim maalesef. Ama yılmak yok yola devam Çok bildirim yapamıyorum ama kilo bildirimlerimi yaparım herhangi bir aksilik olmazsa...
Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah istediğimiz kilolara ulaşırız hep birlikte.

Tabiki başarırsın tatlım Biz hayatta neler başardık di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…