60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Önemli degil canim benim. Merak ettim nasilsin diye. Bende iyiyim cok sukur. Bugun temizlikle ugrastim ama bitmedi yarina devam. Bu hafta 300 gr verdim, 61.5 um suanda. Ama benim kacamaklarim oldu, bu ay cok az kilo verdim o yuzden bu hafta daha dikkatli olmaya calisacagim bakalim. Su agzimi tutabilsem bi super olcak ama iste...
Hic yemedim tuzlu muffin ama denemek isterim, mumkunse tarifini bana da versen??

Heyecanla bekliyorum cumayı.Ilk defa bu kadar inancla basladım ve devam ediyorum.Burasi ve sizler...Iyi ki varsiniz ya

Bende heycanlı bekliyorum Cumayı.

Sabahtan beri yediğim Salata 2 dilim ekmek ve çeyrek simit (olmasa olurdu ama çok koktu.)
Akşama ne yiyeceğim bilmiyorum. Kayınvalidem inşallah yemek yapmıştır. Yoksa eve git eşim için ayrı çocuk için ayrı kendim için ayrı yemek yaparken yeme atağı tutuyor beni ((

Slm kizlar..
Birkaç ay önce burada iyi kilo vermiştim. Masesef ipin ucu kacti kürkçü dukkani misali buraya döndüm. Eskilerden kimse var mi bilmiyorum, yeni arkadaşlarla da tanisalim.. 31 yasindayim. Ev hanimiyim ve 2,5 yasinda bi kizim var.

Bugün kilo bildirimi yapip basliyorum inş muvaffak oluruz.

Boy: 1.64
Kilo: 70
Hedef: 62

iyi akşamlar kızlarrr.bu hafta izinliyim.evde olunca zaman nasıl geçiyor bilemiyorum.hemen akşam olmuş...haftasonu her iki gün de misafirim vardı.menüleri yazmayayım.yoksa beni burdan atarsınız..ama bu sabah yeni bir başlangıç yapıp tekrar diyete başladım.bu arada sana da selam nfk.hoşgeldin canım

geçmiş olsun canım..

hoşgeldin....34 günde 3.5 kilo...inşallah başarırsın canım

günaydın,
kiloyu yazamadım cuma günü, 68,2 çok fazla da giden olmamış bunun sıkıntısı mı bilmiyorum ama haftasonu kaçamak çok oldu

herkese iyi haftalar

haftasonu geçti artık..buna takılmayalım..kalan günlere dikkat edelim..inşallah cumaya herkes az çok verecek......

isveç zordur aydinasım..sen böyle de verirsin..

Kizlarr diyet arkadaşım olur musunuz hemen yarın başlıyorum inşallah. Azimli beni de tutabilecek bir arkadaş lazım bana

hoşgeldin canım..sen burda kal..seni tutarız merak etme

Heyecanla bekliyorum cumayı.Ilk defa bu kadar inancla basladım ve devam ediyorum.Burasi ve sizler...Iyi ki varsiniz ya

bence de...iyi ki burdayız..aynı çaba...aynı hedef..

pek menü yazılmamış.bugünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
çeyrek ekmek
5 zeytin
çay
akşam:
evde döner keyfi yaptık
1 lavaşa 4-5 kaşık et döner
biraz maydanoz
biraz sumaklı soğan
biraz domates
yanında 1 bardak ayran
ara:
1 portakal
yemeyi 6 da bitirdim.şimdi tarçınlı suyumu içiyorum

Teşekkür ederim tatlım. Merak edilmek ne güzel Tarifi vereyim benim uydurmam
2 yumurta
1 çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
Kabartma tozu
2 dilim peynir
1 çay bardağı maydonoz
2 su bardağı tam buğday unu (ama diğer undan daha yoğun olduğu için katı oldu hamur. Bence 1,5 su bardağı koy)

Önce yumurtayı iyice çırptım. Sonra yağ ve sütü koyup çırptım.Peynir ve maydonuzu ekledim. En sonda unu ve kabartma tozunu koydum birazda tuz. Sonra muffin kalıplarıma bu hamurdan döktüm. Önceden 170 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirdim.Sonra da hüplettim

Reactions: mhn
Pide yedim diye bana gülüyordunuz Ama dönerler götürülmüş maşallah Afiyet bal şeker olsun.

Tesekkur ederim canim tarif icin. Yarin ikindin cayina yapabilirsem deniyeyim bakalim. Becerebilirsem tabi. O saatler canim biseyler atistirmak istiyor tatli pasta yemektense bunu yiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…