Oluruz ama sen de bize kayısı yolluyacaksın
Haha olur kız. Çalıştırır bari bağırsaklarıOluruz ama sen de bize kayısı yolluyacaksın
Ama öyle böyle değil baya bi tutman gerekecek beni.Oluruz ama sen de bize kayısı yolluyacaksın
Ama öyle böyle değil baya bi tutman gerekecek beni.
İyi hadi inşallahTutarız tatlım.
ben ce verirsin canım 100 gr dahi gitse gidecek.Oluruz tabi. Eee canlar nasılsınız. Bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim?
Kesinli inanıyorum. 100 gram dahi olsa gidecek. Ama en az 1 kilo vereceğim. Hedef 2 kilo :) İnşallah 1 ay içinde 66.1' den 62 ye düşeceğim.ben ce verirsin canım 100 gr dahi gitse gidecek.
Ya gidecek ya gidecek
Canım günaydın. Ben c.tesi 10 dakikalığına girip çıktım siteye. Onun için yazdığınıda yeni gördüm. Kusura bakma.İyiyim canım. Kaçamaksız bir hafta geçirdim. Bu hafta tam buğday unundan tuzlu muffin yaptım h.sonu. Çok güzel oldu. Tavsiye ederim hepinize. Canım hamur işi çekmişti bende böyle bir çözüm ürettim kendime. Sen nasılsın?
Heyecanla bekliyorum cumayı.Ilk defa bu kadar inancla basladım ve devam ediyorum.Burasi ve sizler...Iyi ki varsiniz ya
cuma bildirimimi yapayım kilo 61.2.bugünkü yediklerim sabah kahvaltısı yok arada bir halley,öğlen kaşarlı kıymalı pide yanında yarım bardak ayran bütün gün yediklerim bu.akşama da portakal yemeyi düşünüyorum.bugün karne günü olduğu için çok yoğun ve karışıktı hem yoruldum hem ne yaptım ne yedim bilmiyorum.
allah izin verirse yarın tatil için kayınvaldem gile gidiyoruz orada kayınvalidem ameliyat olduğu için gelen giden çok olur
selam kızlar , gerı dondum :) ben de 2-3 ay once buarada zayıflıyordum ama yarım bıraktım malesef , bu hafta tekrar motıvasyonumu toplayıp dondum , bız takılırken pazartesı yapıyorduk kılo bıldırımını sımdı cumaya tasımıssınız galıba ama ben baslıangıc olarak bugunluk yapayım , bakalım cuma ya kadar verebılıcek mıyım? :)
kısaca kendımı tanıtayım bır de, cunku hemen hemen herkes yenı
28 yasındayım, bekarım, Ankaralı'yım , boyum 1.64, kilom 59.5 ... bu sene ömrümün en kilolu donemlerıydı, genelde 54-56 cıvarı olurdum hatta 48lerı gormuslugum var aslında son 4 sene ıcınde 48den 62 ye kadar cıkmıstım sureklı bır kılo alıp verme durumum oluyor, kılomu sabıtlemek ıstıyorum artık . cok zayıflık bana yakısmıyor , 38 bedende kendımı en cok begenıyorum o yüzden 56 kılo olmak istiyorum . Bır de motıve olmak ıcın bi süre kısıtı koymak istiyorum, ilkbaharın başlangıcı 1 Mart diyelim :) bahara tazelenmiş gireyim .
başlangıç kilo : 59.5
hedef kilo : 56
:)) 34 günde 3.5 kilo kaybetmeyi hedefliyorum yani, hepimize bol sanslar , az kalorili günler kızlarrr :))
günaydın,
kiloyu yazamadım cuma günü, 68,2 çok fazla da giden olmamış bunun sıkıntısı mı bilmiyorum ama haftasonu kaçamak çok oldu
herkese iyi haftalar
Slm arkadaşlar nasılsınız. hafta sonu bende biraz kaçamak yaptım. Ama yediklerimi yaktım. İsveç diyeti gitmedi yapamadım. Onun yerine herşeyden az yemek aldı. Yine dikkat ediyorum tuzsuz, şekersiz, az yağlı şeyler yemeye. Herkesi seviyorum. Mutluyum yapabileceğime inanıyorum. Dikkat edince yediklerime yemek sonrasın uyuma ataklarım olmuyor. Sanırım başarabileceğim ben bu işi :)
Kizlarr diyet arkadaşım olur musunuz hemen yarın başlıyorum inşallah. Azimli beni de tutabilecek bir arkadaş lazım bana
Heyecanla bekliyorum cumayı.Ilk defa bu kadar inancla basladım ve devam ediyorum.Burasi ve sizler...Iyi ki varsiniz ya
Teşekkür ederim tatlım. Merak edilmek ne güzelÖnemli degil canim benim. Merak ettim nasilsin diye.Bende iyiyim cok sukur. Bugun temizlikle ugrastim ama bitmedi yarina devam. Bu hafta 300 gr verdim, 61.5 um suanda. Ama benim kacamaklarim oldu, bu ay cok az kilo verdim o yuzden bu hafta daha dikkatli olmaya calisacagim bakalim. Su agzimi tutabilsem bi super olcak ama iste...
Hic yemedim tuzlu muffin ama denemek isterim, mumkunse tarifini bana da versen??
Niye veremiyesin ki biz arkandayız.Oluruz tabi. Eee canlar nasılsınız. Bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim?
Pide yedim diye bana gülüyordunuzpek menü yazılmamış.bugünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
çeyrek ekmek
5 zeytin
çay
akşam:
evde döner keyfi yaptık
1 lavaşa 4-5 kaşık et döner
biraz maydanoz
biraz sumaklı soğan
biraz domates
yanında 1 bardak ayran
ara:
1 portakal
yemeyi 6 da bitirdim.şimdi tarçınlı suyumu içiyorum
Teşekkür ederim tatlım. Merak edilmek ne güzelTarifi vereyim benim uydurmam
2 yumurta
1 çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
Kabartma tozu
2 dilim peynir
1 çay bardağı maydonoz
2 su bardağı tam buğday unu (ama diğer undan daha yoğun olduğu için katı oldu hamur. Bence 1,5 su bardağı koy)
Önce yumurtayı iyice çırptım. Sonra yağ ve sütü koyup çırptım.Peynir ve maydonuzu ekledim. En sonda unu ve kabartma tozunu koydum birazda tuz. Sonra muffin kalıplarıma bu hamurdan döktüm. Önceden 170 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirdim.Sonra da hüplettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?