60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:
Sabah:
Yarım dilimden de az ıslak kek :)
Bi kase nesfit

Ara:
Yemedim.

Öğlen:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
4 adet yaprak sarma
Ekmek yemedim.

Ara:
1 elma

Akşam:
Bir tabak kereviz
Bir kase yoğurt

Baslangic: 68.9
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:63,4
Bu hafta: 63.1
Haftalik fark: -300 gr

Bayılacağım 300 gram verdim ama 600 gram yağ almışım. Diyet listeme harfi harfine uymama rağmen tuhaf bir şey çıktı ortaya

Pide yedim diye bana gülüyordunuz Ama dönerler götürülmüş maşallah Afiyet bal şeker olsun.

ayyy..kıyamam sana..pide de yenir döner de...önemli olan günlük miktarın aşılmaması..geçen senelerde dondurmalı menülerim vardı benim.çok eleştirildi.ama yaz günü dondurma da lazım.yoksa diyet devamlı olmuyor.
dönerin etini kendim hazırlıyorum.yağsız eti hafif donmuşken ince ince kıyıyorum.buzlukta bekliyor.sonrasında kendi suyuyla kısık ateşte pişiriyorum.tabi bol baharatlı...güzel oluyor.biz beğeniyoruz.en azından ne yediğimiz belli.dışarıdan yesek, ete pek güvenemiyorum.
4-5 kaşık et 100-200 kalori arası olsa..
1 lavaş 100 kalori..
sebzeler de hadi 100 olsun...
totalde 1000 kalori sınırının altında olmamak gerekiyor.yani hep öyle söylüyorlar.1200 ü de geçmemek gerekiyor.geçmemişimdir inşallah

Tesekkur ederim canim tarif icin. Yarin ikindin cayina yapabilirsem deniyeyim bakalim. Becerebilirsem tabi. O saatler canim biseyler atistirmak istiyor tatli pasta yemektense bunu yiyeyim.

mhn cim selam canım.geldiğimde ilk sen buradaydın.sanki takım kaptanı gibi geliyorsun bana..ama sonra pek göremedim..işlerin yoğun galiba..nasılsın canım

Reactions: mhn

afiyet olsun canım..kerevizi çok severim.ama evdekiler pek sevmez..haftasonu karnabahar aldım.ben de yarına onu pişiriyorum

Baslangic: 68.9
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:63,4
Bu hafta: 63.1
Haftalik fark: -300 gr

Bayılacağım 300 gram verdim ama 600 gram yağ almışım. Diyet listeme harfi harfine uymama rağmen tuhaf bir şey çıktı ortaya

olur mu öyle şey..tartıda sıkıntı vardır

afiyet olsun canım..kerevizi çok severim.ama evdekiler pek sevmez..haftasonu karnabahar aldım.ben de yarına onu pişiriyorum
Sağol canım :) bende hiç sebze yemezdim ah diyet nelere kaaadir :) hem de ekmeksiz kendime inanamıyorum resmen :) Allahın ne büyük nimetleri varmış tatları ne güzel :) hepsine saçma sapan önyargı besliyormuşum

mhn cim selam canım.geldiğimde ilk sen buradaydın.sanki takım kaptanı gibi geliyorsun bana..ama sonra pek göremedim..işlerin yoğun galiba..nasılsın canım
Merhaba hepbera canim, tesekkur ederim iyiyim sen nasilsin. Bugun biraz yorgunum temizlik yaptim aksama kadar, yarinda devam. Hergun gunlugume biseyler yaziyorum, arada da buraya ugruyorum canim. Biraz usengeclik yapiyorum saniyorum yediklerimi buraya da yazmaya

Allahım...oğlum da bir gün bu cümleyi söyler inşallaaaahhhh..onun yüzünden etobur olduk

Izinliydim ya kızlar pek giremiyorum bugün Öğlen abimlere gittim yengem çörek yapmış 3 gibi yemiştim bugünü dengelesin diye yemedim akşam az önce meyve tabağı hazırladım oğlumla yedim kızlar burası iyi oldu herkes yediklerini yazınca yemek yerken inan burası geliyo aklıma yemiyorum

aaaa..günlüğün mü var..iyiymiş..oraya da bakarım artık..temizlik için kolay gelsin diyeyim.cumadan beri benim de evle bir savaşım var bu yönde..başkalarının evine gittiğimde bakıyorum evleri hep derli toplu..ben de öyle olsun istiyorum.ama bu savaşta ben mağlup oldum..olmuyor..sanırım biz dağınık bir aileyiz

Çiğdem nerelerdesin yaa :)

hahhaaaaaa....yemeeee....valla ben de akşam bir dürüm daha yemeyi düşünüyordum ki burası aklıma geldi..hayır dedim..ikinciyi yazamamyine keyfime göre hazırladım.eşime verdim..hemen yuttu

Evet canim 65 ten 55 e yolculugum baslasin adi altinda gunlugum, beklerim orayada. Hic sorma canim ya, bende okadar topluyorum topluyorum dagiliyor.

Vaav kızlar döner ve mufin tarifleri havada uçuşuyor akşam akşam döner tarifi olmuyor ama canım akşam yemeği yemeyen insanlar var

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…