60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy kizlar sizi bilmiyorum ama benim geceleri bogazim kuruyor okadar cok su iciyorum ki bazen midem bulaniyor fazla su icmekten Ama sen simdi su deyince 1 bardakta ben aldim elime icelim.

sağlık ocaklarında bir kan ver istersen.mesela hba1c tahlili senin 3 aylık glukoz ortalamanı verir.birşey çıkmaz ama vaktin olursa diye söylüyorum

Reactions: mhn
sağlık ocaklarında bir kan ver istersen.mesela hba1c tahlili senin 3 aylık glukoz ortalamanı verir.birşey çıkmaz ama vaktin olursa diye söylüyorum
Yaptirdim canim test daha önce yinede sagol. Suyu hep böyle iciyorum cocukluktan buyana, aslinda iyi de oluyor diyebilirim mide suyla dolmasa kimbilir neler yerim

ben de tarçın olmasa kendimi zor tutardım.suyu bile onunla içiyorum..burda başka biri daha yazmıştı bunu..içimden tarçın ağacı çıkacak demişti

ben de tarçın olmasa kendimi zor tutardım.suyu bile onunla içiyorum..burda başka biri daha yazmıştı bunu..içimden tarçın ağacı çıkacak demişti
Pinoliydi yazan, bende basladim tarcini cok kullanmaya. Sicak suyun icine birkac damla limon damlatip birazda tarcin katiyorum, bitki cayi niyetine iciyorum bakalim.

kızlarrr bakın ne yaptım
Pride
Boy:1.58**Kilo:62--61.4
Aydinas
Boy:1.58**Kilo:68.1--66.1
Heyhat
Boy:1.64**Kilo:61--61.2
Breeze3547
Boy:1.70**Kilo:69.5--69.3
Çido
Boy:1.65**Kilo:63.5--63.5
Didi2006
Boy:1.65**Kilo:68.5
Eminem63
Boy:1.56**Kilo:60.7--59.4
Keping
Kilo:64.5
Hepbera
Boy:1.57**Kilo:67.2--68
Hedef52
Boy:1.57**Kilo:64.9--64.2

Oo süpersin canım :)) benim boy da keşke uzasa diyetle ama şu an 158 im

eksiklik, yanlışlık varsa siz düzeltin arkadaşlar.bulabildiğim kadarıyla yazdım.bu işlerden anlayan biri varsa bi zahmet düzenleyiversin.cumadan cumaya eklemeler yaparız..

Ama ben yokum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…