60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar , dun yorgundum erkenden uyudum menumu sımdı yazayım :
kahvaltı : sebzeli omlet 200, 2 dilim ekmek 100
ara : sade dondurma 100 , sütlü kahve 80
ara: 1 kase yogurt 125
akşam : mantar sote 150
toplam : 755 kcal
biraz daha fazla kalori tükettiğimi düşünmüştüm ama iyi aşmamışım sınırı :)
ama ilerleyen günler için sıfır şeker ve 2 lt su stratejisini benimsemek istiyorum :)) çünkü hiiç su içmiyorum , şekeri de kısıtlamazsam hep paketlenmiş gıdalar tüketiyorum ,onların içinde de bir ton katkı maddesi var

günaydın kızlar.biraz aradan sonra geri döndüm.62,8den 57,3 kiloya düşmüştüm.hedefim 56.
şuan 59,3 kiloyum.bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum.
sabah:1,5 su bardağı portakal suyu(165),2 dilim yumurtalı ekmek (261)
portakal suyu içmezdim normalde ama grip oldum mecburen içiyorum :)

Günaydın Herkese arkadaşlar. Bu gün eşimden yavaş yavaş erimeye başladığım sinyallerini almaya başladım. Güzel bir gelişme. Şu ana kadar sadece 2 dilim baklava yedim. Öğlen için ne yesem diye düşünüyorum. Bir elma ve yoğurt yiyebilirim. Çalışıyorum gece temizliğe fazla kaptırdım kendimi sabah yorgun kalkınca birşeyler hazırlayamadım.
Suyuma devam ediyorum. Tarçınlı suyu bende deneyeceğim. Bakalım nasıl olacak.

Bende katılmak istiyorum yıllar önce burda çok kilolar verdim arkadaşlar sayesinde sonra bebekleri buyutmek fln geçen senede kışın bifite gidip 57 kilo bir çıtırdım ta yaz tatiline kadar sldığım kiloları verememin yanında almaya devam ediyorum metabolizmam durdu sanki be hamur işi manyağı oldum resmen ve daha fazla alacam gibi diyetlerde zor geliyor artık oysa ben hamilelikte aldığım 37kiloyu vetmişim bu bana hiç gelmesi lazım ama yoruldum motive olmam lazım şimdi çok çiğneyerek ve su diyeti yapıyorum boyum 1
67 kilo 62.5 hedef by sefer çualma ihtimaline 55 ne zamn bilfirimler yapılıyo fln biri beni bilgilendirebilirmi

Kahvaltı: Omlet 2 flm çavdar ekmeği,domates salatalık maydanoz brz böğürtlen reçeli ceviz yoğurt ya yediğinde az geliyor ama yazınca dsça ne çık yemişim öğle ve akşam lahana çorbası yiyeceğim bide ben bir ay olmak üzere kuşburnu altın otu ıhlamuru yapıyorum ama diyet ve spor olmayınca fayda etmiyor hiç bişi brzdan açaili yeşil çay iççem

Merhaba canlar sabah birbuçuk haşlanmış yumurta biraz yeşillik zeytin peynir şekersiz Çay az önce de Oğluma mantı Yaptım tabağında kalanı yedim grip olcam sanırım çok halsizim

Reactions: mhn
Merhaba canlar sabah birbuçuk haşlanmış yumurta biraz yeşillik zeytin peynir şekersiz Çay az önce de Oğluma mantı Yaptım tabağında kalanı yedim grip olcam sanırım çok halsizim
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Vücut dirençsiz kalıyor. Bide havalar çok değişken.

Öyle şunu ye şunu yeme yapamıyorum artık yıllarım diyele geçti yedimmi şişiyorum sporda yapmayınca 38 beden giyiyorum daralıyorlar artık bende daralıyorum çok emek verdim zayıf olmak için çunku çok severim yemeği

Ama ben yokum ki

hızlıca bir göz gezdirdim elifcim.bulabildiklerimi yazdım.boy,başlangıç kilo ve geçen haftaki kilonu yaz ekleyelim canım.pinoli ve mhn de yok.şimdi farkettim

hepbera hoşbulduk canım :) bakalım, başarsam çok iyi olacak :))

olacak olacak bu sefer..ben de inanıyorum

hoşgeldin ve geçmiş olsun kafeincim.güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallah

ahhh bu temizlik..çalışırken evin dağınıklığı hiç gözüme görünmüyordu.şimdi birkaç gündür izindeyim.topla, sil, süpür...bıktım ...

hoşgeldin canım.37 kilo vermişsin şimdi niye veremeyesin..burda kal canım.senden diyet tüyoları alırız

geçmiş olsun çiğdemcim.

sabahtan beri 2 dili baklava ve elma yedim. Acıktım biraz
Yanımda kepekli çubuk krekerim var. Birde arkadaşlar benim sorunum yemeği çabuk çabuk yemek. Şimdi diyete başaldığımdan beri yavaş yavaş yiyorum. Doyduğumu anlıyorum karnım şişmeden.

Hemen soğan sarımsağa sarılın . Vücudun direncini arttırıyormuş.Çok geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…