Ne güzel kilolar gitsin :) ben dayanamıyorum neredeyse her gün tartılacağım :)kızlar hala adet olmadım ama diyete devam..bu yüzden tartılmıyorum adetim bitsin öyle tartılacağım.en son 64,5 kilodaydım..sadece dün biraz kaçırdım ama olsun hakettim yemeyi..kaç gündür ev temizliğiyle uğraşıyorum hal derman kalmadı..benden böyle..inşallah biran önce 50-59 topiğine giderim
kafein_ hoşgeldin bebegim
hızlıca bir göz gezdirdim elifcim.bulabildiklerimi yazdım.boy,başlangıç kilo ve geçen haftaki kilonu yaz ekleyelim canım.pinoli ve mhn de yok.şimdi farkettim
olacak olacak bu sefer..ben de inanıyorum
hoşgeldin ve geçmiş olsun kafeincim.güzel kilo vermişsin devamı gelir inşallah
ahhh bu temizlik..çalışırken evin dağınıklığı hiç gözüme görünmüyordu.şimdi birkaç gündür izindeyim.topla, sil, süpür...bıktım ...
hoşgeldin canım.37 kilo vermişsin şimdi niye veremeyesin..burda kal canım.senden diyet tüyoları alırız
geçmiş olsun çiğdemcim.
ilk sayfalara da baktım yarışma grupları gibi şartlar listeler yok sanırım
takip nasıl yapılıyor
bu grubunda kaptanı varmı yönlendirme vs. yapılıyormu
ben şu an 63,100 kiloyum 1,63 boyum 35 yaşındayım
Gunluk yediklerimizi,merak ettiklerimizi yaziyoruz.Herhangi bir sart yok bildigin kadariyla.Her cuma kilo bildirimi yapiyoruz sadece.
Canım aynı durum bende o kadar kiloyı verdim zamanında şimdi ise sanki almak için çaba ssrfediyorum spor yapıyor ve hazır gıdalar tuketmiyorsan sorun yok ve yediden sonra bişi yeme gunduz yediklerini bi şekilde yakıyorsunNe cıkacak ortaya bilmiyorum.Acikcasi bolca kacamak yapiyorum.Daha dogrusu normal yediklerimden biraz kisiyorum ve duzene koydum.Ilk haftalar biraz biraz versemde sonra vucut alisir durur mu acaba zayiflama?Deneyimli arkadaslardan birazcik fikir alabilir miyim?
teşekkür ederim... bu durumda katılmış mı oluyorum :)
Canım aynı durum bende o kadar kiloyı verdim zamanında şimdi ise sanki almak için çaba ssrfediyorum spor yapıyor ve hazır gıdalar tuketmiyorsan sorun yok ve yediden sonra bişi yeme gunduz yediklerini bi şekilde yakıyorsun
Pekiiii bu çikolata tatlı krizlerine ne yapacazzzz
1 parca bitter cikolata yiyeceksin.Yani elbette hic yemesek daha iyi fakat bir gun kendimizi 4-5 paket cikolata yemis halde bulmak istemiyorsak boyle yapacagiz :)) Mesela benim canim cok manti ceker.Ama sarimsakli yogurt yiyince geciyor.Bu sekilde ayarlayacagiz.Pekiiii bu çikolata tatlı krizlerine ne yapacazzzz
Haha sarımsaklı yoğurt iyiymiş.1 parca bitter cikolata yiyeceksin.Yani elbette hic yemesek daha iyi fakat bir gun kendimizi 4-5 paket cikolata yemis halde bulmak istemiyorsak boyle yapacagiz :)) Mesela benim canim cok manti ceker.Ama sarimsakli yogurt yiyince geciyor.Bu sekilde ayarlayacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?