60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hala adet olmadım ama diyete devam..bu yüzden tartılmıyorum adetim bitsin öyle tartılacağım.en son 64,5 kilodaydım..sadece dün biraz kaçırdım ama olsun hakettim yemeyi..kaç gündür ev temizliğiyle uğraşıyorum hal derman kalmadı..benden böyle..inşallah biran önce 50-59 topiğine giderim

Ne güzel kilolar gitsin :) ben dayanamıyorum neredeyse her gün tartılacağım :)

aranıza nasıl katılabilirim
eskiden beri takip ediyorum ama yeni üye oldum
arkadaşım yarışma guruplarında kilo vermiş bana önerdi araştırdım ama şartlarını yerine getiremem gibime geldi
sizin şartlar nelerdir

hoşgeldin canım.37 kilo vermişsin şimdi niye veremeyesin..burda kal canım.senden diyet tüyoları alırız

Elbette seve seve ama tek puf noktası boğazı tutup hareket etmek ama ne olursa gerisi boş

merhaba,
sabahları maydanozlu limonlu suya devam,

kahvaltı- peynir zeytin domates,yarım simit,
öğlen- haslama tavuk, yoğurt, salata

şimdilik yediklerim bu kadar aralarda hiçbir şey yemiyorum.
günde 1,5 lt su

Ben bugün hiç su içemedim. Başım çok ağırıyor. Zorluyorum kendimi su içmeye ama bugün yokkk.ç

Ne cıkacak ortaya bilmiyorum.Acikcasi bolca kacamak yapiyorum.Daha dogrusu normal yediklerimden biraz kisiyorum ve duzene koydum.Ilk haftalar biraz biraz versemde sonra vucut alisir durur mu acaba zayiflama?Deneyimli arkadaslardan birazcik fikir alabilir miyim?

hoşbuldum teşekkür ederim :)

ilk sayfalara da baktım yarışma grupları gibi şartlar listeler yok sanırım
takip nasıl yapılıyor
bu grubunda kaptanı varmı yönlendirme vs. yapılıyormu
ben şu an 63,100 kiloyum 1,63 boyum 35 yaşındayım

Gunluk yediklerimizi,merak ettiklerimizi yaziyoruz.Herhangi bir sart yok bildigin kadariyla.Her cuma kilo bildirimi yapiyoruz sadece.

Son düzenleme:
Canım aynı durum bende o kadar kiloyı verdim zamanında şimdi ise sanki almak için çaba ssrfediyorum spor yapıyor ve hazır gıdalar tuketmiyorsan sorun yok ve yediden sonra bişi yeme gunduz yediklerini bi şekilde yakıyorsun

Ben hep duzensiz diyetler yaptim.5 gunde 2 kilo verdigim zamanlar oldu.Hic yemeden gecen gunlerim oldu.Epey kilo verdim ama simdi 2 katı aldim.Normalde 60 kiloydum ve alma verme yoktu.Ben bu durumu bozana kadar..Artik vermek istiyorum 60 tan rahatsizken simdi hedefim haftada 1 kilo ya yakin verebilmek.

hoşbuldum, hemen kendimi tanıtıyım
35 yaşnda 2 kız annesiyim :) 3 aydır kilo vermeye çalışıyorum bunun öncesinde 72 kiloydum
5 de 5 diyeti... elma diyeti... ayran detoksları
hepsini denedim vucudumun kafası karıştı sanırım şimdi veremiyorum
ama kacamaklarımda çok var
umarım burda başarabilicem
63,100 dün cuma günü bugün tartılmadım hedefim 55 olmak

Pekiiii bu çikolata tatlı krizlerine ne yapacazzzz
1 parca bitter cikolata yiyeceksin.Yani elbette hic yemesek daha iyi fakat bir gun kendimizi 4-5 paket cikolata yemis halde bulmak istemiyorsak boyle yapacagiz :)) Mesela benim canim cok manti ceker.Ama sarimsakli yogurt yiyince geciyor.Bu sekilde ayarlayacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…