60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunku monum

kahvalti:
2 kasik lor peyniri
1 haslanmis yumurta
cay

ara:
1 bardak ayran

öğle:
4 köfte
1 dilim ekmek
1 portakal

ara: 1 paket eti form limonlu (200 cal)
bitki cayi

aksam:
2 kasik domatesli makarna
2 kasik musli+ bir kase yogurt

Yazinca farkettim ki; bugun hic su icmemisim
Şuan için günlük en az 1 litre hedef belirliyorum kendime.

M mlkem hoşgeldin..

pinoli , muffin yapildi bir tanesi yendi bile...

Ama maydonoz bitmis, bende maydonozsuz yaptim, icine birazda ceviz kirdim. Cok begendim, sagol canim tarif icin. Ilk kez tuzlu muffin yedim, gayet guzelmis

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bugünkü menüm:
Sabah:
2 dl tam tahıllı ekmek
2 kk peynir
4 yeşil Zeytin
2 şekersiz çay

Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım tabak beşamel soslu ıspanak
Yarım tabak karnıbahar yemeği
Ekmek yemedim

Akşam:
Yarım tabak kereviz
1 kase yoğurt

Al bendende o kadar ama hayat tarzını değiştirmezsen olmuyor ben o sayede 4sene korudum kilomu şimdilerde çok fena yiyom ama sondu bgn

Al bendende o kadar ama hayat tarzını değiştirmezsen olmuyor ben o sayede 4sene korudum kilomu şimdilerde çok fena yiyom ama sondu bgn

Valla artik vermem lazim bu kilolari.Sonbaharda gidecegim burdan.Yeni insanlar girecek hayatima yeni kisilerle tanisacagim.Artik boyle kilolu olmak istemiyorum

Ben de geldim arkadaşlar. Sabahlar nesfit i yarım kaseden az ve çok az süt ile tüketmeye başladım. iki günde en azından 600 gram verebildim. Beni mahveden şey kola bağımlılığım.

Valla artik vermem lazim bu kilolari.Sonbaharda gidecegim burdan.Yeni insanlar girecek hayatima yeni kisilerle tanisacagim.Artik boyle kilolu olmak istemiyorum
İnşlh verirsin inanmak başarmanın yarısıdır ağza fermuar ve sağlıklı beslenme bol hareket çok kolay aslında bi sure sonra yeme tarzı değişiyor

Merhaba hoşgeldiniz :) aslında her cuma kilo bildirimi yapmak dışında bir şartımız yok gibi :) sadece birbirimizi daha iyi tanımak için kısaca kendınızı tanıtırsanız , boyunuz kilonuz yaşınız, daha önceki kilo alma verme denemelerniz gibi ;memnun oluruz . Burayı biraz okuduysanız görmüşsünüzdür, hepimiz farklı yöntemler deniyoruz , kalori sayıyorum ben mesela günlük 1000-1200 kcal almaya çalışıyorum , diyetisyenle zayıflayan arkadaşımız var, spor yapan var vs... yani burda deneyimlerimizi paylşıyoruz; lahana çorbası, tarçınlı su, limonlu yogurt vs gibi duyup denediğimiz tarifleri paylaşıyoruz gibi gibi ... :) tekrar hoş geldiniz

Alternatif bulmak iyiymiş. Şimdilik tutuyorum kendimi bakalim
merhaba, bittter çikolata içinde yüksek kakao oranı yüzünden faydalı bile aslında. cok canın istediğinde agzına bi parça alıp emerek yesen o krize iyi gelir mi acaba ? buarada genel olarak tatlı krizine care istiyorsan tarçınlı çay içiyordum ben biara şekerli şeyleri canım hiç istemiyordu , bir yerde okumustum şeker ihtiyacını köreltir diye o yüzden denemiştim ve bende işe yaramıştı , tarçınlı su da olabilir .

dünki mönüm :

kahvaltı kaşarlı tost 300 , çay
öğle: bir dilim peynir 100, bir dilim ekmek 60
akşam : 5 fıstık sarma 1260( Türk kahvesi

bu çok kötü oldu ama oranın baklavasına dayanamıyorum... hatta şu an kalorisine bakıp 1 tanesının 252 kcal oldugunu öğrenınce kendımı yerlere atıp yuvarlanmak istediğim bir tercih olmuş , olamaz yaaa 252 kcal ne demek .elveda fıstıklı sarma seni çok sevmiştim ama artık yollarımız ayrılıyor , güzel kızlardan uzak dur , kalorilerini de al git

toplam : 1720 kcal
off yani 500 kcal fln die dusunmustum fıstıklı sarmayı ama yıkıldım resmen

Evet o fazla olmus ama bence digerleri cok az ne bileyim ben mi fazla yiyorum?Ama ben diyet bitince asla bu kadarla durmam.Sonra daha cok alirim.O yuzden ac kalma.Ve normale yakin ama kisarak ye.Mesela fistik sarmayi 5 adet yemissin 1 tane ye ya da 2 tane.Normalden biraz az.Yoksa daha cok alirsib bitince.Hep yasaduk ben bunlari 60 tim ben.O sacma sapan diyetler yuzunden mahvoldum.

Günaydın sabah nesfit ve süt yedim.bu arada arkadaşlar yedikleriniz ve kaçamaklarınız için üzülmeyin bence. Neden belki o an için vücut bunu istedi canınız çok çekti ve yediniz daha doğrusu yedim. Ne olur canım sağolsun der çıkarım. neden yarın hedef kiloma ulaştığımda ben normal yeme düzenişne dönersem gene yicem, kilo alma olayı başlama riski yüksek olacak değil mi. o yüzden üzülmeyin derim.

Not: yazdıklarımdan birşey anlayan var mı ben yazarken anlamadım da

ilahi kızlar, güldürdünüz beni sabah sabah yaa

kızlar, günlük kalori ihtiyacınızı öğrenmek için hangi sitedeki hesaplayıcıyı kullandınız?
şimdi birkaç siteye baktım, hesapladım aynı bilgilerle farklı sonuçlar çıkıyor.
hem de öyle az değil, epey farklı sonuçlar
.

Günaydın bayanlar dün akşam Çorba pilav patatesli köfte salata ekmek yok sabah Cevizli su şimdi de iki tahıllı ekmek arasına kaşarlı Sucuklu tost şekersiz çayımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…