Aynen çok doğru bir tesbitİnşlh verirsin inanmak başarmanın yarısıdır ağza fermuar ve sağlıklı beslenme bol hareket çok kolay aslında bi sure sonra yeme tarzı değişiyor
ben hesaplayıcı kullanmıyorum. kaşık hesabı yapıyorum. hem aklım hem gözüm doymuş gibi davranıyorumkızlar, günlük kalori ihtiyacınızı öğrenmek için hangi sitedeki hesaplayıcıyı kullandınız?
şimdi birkaç siteye baktım, hesapladım aynı bilgilerle farklı sonuçlar çıkıyor.
hem de öyle az değil, epey farklı sonuçlar.
Hoşgeldin tatlım. Beni de mahveden kolaydı ama bıraktım. 3 hafta dayan bak nasıl unutuyorsun kolayı.Kola kadar zararlı bir şey yok inan.Ben de geldim arkadaşlar. Sabahlar nesfit i yarım kaseden az ve çok az süt ile tüketmeye başladım. iki günde en azından 600 gram verebildim. Beni mahveden şey kola bağımlılığım.
Günaydın canım. Ben anladım yazdıklarındanGünaydın sabah nesfit ve süt yedim.bu arada arkadaşlar yedikleriniz ve kaçamaklarınız için üzülmeyin bence. Neden belki o an için vücut bunu istedi canınız çok çekti ve yediniz daha doğrusu yedim. Ne olur canım sağolsun der çıkarım. neden yarın hedef kiloma ulaştığımda ben normal yeme düzenişne dönersem gene yicem, kilo alma olayı başlama riski yüksek olacak değil mi. o yüzden üzülmeyin derim.
Not: yazdıklarımdan birşey anlayan var mı ben yazarken anlamadım da
Ne güzel olmuş arkadaşım. Eline sağlık. Ben bu hafta tatlıda deneyeceğim.Şekersiz. Tarifini diyetisyenim verdi.pinoli , muffin yapildi bir tanesi yendi bile...
Ama maydonoz bitmis, bende maydonozsuz yaptim, icine birazda ceviz kirdim. Cok begendim, sagol canim tarif icin. Ilk kez tuzlu muffin yedim, gayet guzelmis
günlük kalori ihtiyacımı ve ne kadar az kalori aldığımda kilo verebileceğimi bilirsem,ben hesaplayıcı kullanmıyorum. kaşık hesabı yapıyorum. hem aklım hem gözüm doymuş gibi davranıyorum
oo, çok hızlı ve güzel başlamışsın.. Sabah spor yapınca çok dinç hissediyor insan kendini..Sabah 1 saatlik sporu tamamladım ve yarım kaseden daha az nesfit ile başladım bugün resmen. İnşallah uyku ağır gelmez de hep devam ederim bu düzene
Canım günaydın. O tatlı krizlerine en iyi çözüm kuru meyveler. Hem sen bizden daha şanslısın. Organik kayısın var.Pekiiii bu çikolata tatlı krizlerine ne yapacazzzz
Hoşgeldin tatlım. Beni de mahveden kolaydı ama bıraktım. 3 hafta dayan bak nasıl unutuyorsun kolayı.Kola kadar zararlı bir şey yok inan.
günlük kalori ihtiyacımı ve ne kadar az kalori aldığımda kilo verebileceğimi bilirsem,
işim kolaylaşır diye düşündüm.. yoksa diyette yazan kaşık hesabına uyuyorum..
oo, çok hızlı ve güzel başlamışsın.. Sabah spor yapınca çok dinç hissediyor insan kendini..
Bırakırsın cnm bırakırsın . Bırakamayacak olsam ben bırakamazdım.Bağımlıyım resmen. Sigarayı bırakırım onu bırakamam diyordum.Ama bıraktım.Ben de sevmiyorum o detoks içeceklerini. Aynı kafadanız yani.İnşallah bırakırım şu kolayı canım ya. Eşim bıraktı ne güzel. Ben lıkır lıkır hooop mideye. Detoks içecekleri hazırlamak istiyorum ama gördükçede böğğ diyesim geliyor.
Evet eve almamak lazım. Resmen işkence. Yılbaşında annemler almış elim gitti gitti geldi.Bir yudum alsam mı dedim sonra bir yudum alırsam arkası gelir diye bıraktım.ben aylardır kola içmedim. belki de sene oldu..
eve almamak lazım, dolapta görünce insan zor dayanamıyor..
Bırakırsın cnm bırakırsın . Bırakamayacak olsam ben bırakamazdım.Bağımlıyım resmen. Sigarayı bırakırım onu bırakamam diyordum.Ama bıraktım.Ben de sevmiyorum o detoks içeceklerini. Aynı kafadanız yani.
haklısın canım, zaten o canım çekti olayı oldugu zaman çok kasmıyorum kendımı , yerim yani , dediğin gibi ilerleyen zamanlarda daha büyük patlama olup deli gibi yemeye başlamayayım diye . Sarma olayı da şöyle oldu, gun ıcınde yedım yanı 2 bi yedım bırkac saat sonra 1 tane daha seklınde ama bu kalorıye degen bır sey degıl hahahaEvet o fazla olmus ama bence digerleri cok az ne bileyim ben mi fazla yiyorum?Ama ben diyet bitince asla bu kadarla durmam.Sonra daha cok alirim.O yuzden ac kalma.Ve normale yakin ama kisarak ye.Mesela fistik sarmayi 5 adet yemissin 1 tane ye ya da 2 tane.Normalden biraz az.Yoksa daha cok alirsib bitince.Hep yasaduk ben bunlari60 tim ben.O sacma sapan diyetler yuzunden mahvoldum.
Tahlil yaptırdınız mı peki. Vücudunuzda bir şey eksik olabilir canınız ondan tatlı istiyordur.Ya bende şeker ihtiyacı çok oluyor. Gece uyanıp evde fellik fellik meyve suyu ya da o tarz şeyler arıyorum resmen. Ha ben arıyorum diyorum ama kendim gece yere basmaya bile korkarım. Eşimi uyandırım baktırıyorum sağolsun
canım ben onun formullerınden de hesapladım , o zaman da farklı seyler cıktı , en dogrusunu diyetısyenler hesaplıyor galiba, ben bi ara baya bı takıp çok arastırmıstım , kadın ve erkek için standart rakamlar sunan makaleler vardı yani mesela bir kadın için 1200 kcal ideal 1000 in altına düşmek metabolizmayı zayıflatır gibi seyler okumustum o yüzden ben kendime 1200 ü baz alıyorum açıkçasıkızlar, günlük kalori ihtiyacınızı öğrenmek için hangi sitedeki hesaplayıcıyı kullandınız?
şimdi birkaç siteye baktım, hesapladım aynı bilgilerle farklı sonuçlar çıkıyor.
hem de öyle az değil, epey farklı sonuçlar.
günaydın yavrukuşummGünaydın kızlar. Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?