Günaydın tatlım.günaydın yavrukuşumm
vallahi ben şu fotografından hiç öyle bir izlenim almıyorum açıkçası , gayet ince görünüyorsun . Zaten bizim ekipteki kimsenin öyle aman aman kilosu yok kiGünaydın tatlım.Benden olsa olsa deve kuşu olur tatlım
Sağol tatlım ağzından bal damlıyor.vallahi ben şu fotografından hiç öyle bir izlenim almıyorum açıkçası , gayet ince görünüyorsun . Zaten bizim ekipteki kimsenin öyle aman aman kilosu yok ki
Merhaba hoşgeldiniz :) aslında her cuma kilo bildirimi yapmak dışında bir şartımız yok gibi :) sadece birbirimizi daha iyi tanımak için kısaca kendınızı tanıtırsanız , boyunuz kilonuz yaşınız, daha önceki kilo alma verme denemelerniz gibi ;memnun oluruz . Burayı biraz okuduysanız görmüşsünüzdür, hepimiz farklı yöntemler deniyoruz , kalori sayıyorum ben mesela günlük 1000-1200 kcal almaya çalışıyorum , diyetisyenle zayıflayan arkadaşımız var, spor yapan var vs... yani burda deneyimlerimizi paylşıyoruz; lahana çorbası, tarçınlı su, limonlu yogurt vs gibi duyup denediğimiz tarifleri paylaşıyoruz gibi gibi ... :) tekrar hoş geldiniz
Günaydın sabah nesfit ve süt yedim.bu arada arkadaşlar yedikleriniz ve kaçamaklarınız için üzülmeyin bence. Neden belki o an için vücut bunu istedi canınız çok çekti ve yediniz daha doğrusu yedim. Ne olur canım sağolsun der çıkarım. neden yarın hedef kiloma ulaştığımda ben normal yeme düzenişne dönersem gene yicem, kilo alma olayı başlama riski yüksek olacak değil mi. o yüzden üzülmeyin derim.
Not: yazdıklarımdan birşey anlayan var mı ben yazarken anlamadım da
pinoli üzülme geçen hafyanın yerine sayBaslangic: 68.9
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:63,4
Bu hafta: 63.1
Haftalik fark: -300 gr
Bayılacağım300 gram verdim ama 600 gram yağ almışım. Diyet listeme harfi harfine uymama rağmen tuhaf bir şey çıktı ortaya
katıldın bile. Hoş geldin aramıza :)aranıza nasıl katılabilirim
eskiden beri takip ediyorum ama yeni üye oldum
arkadaşım yarışma guruplarında kilo vermiş bana önerdi araştırdım ama şartlarını yerine getiremem gibime geldi
sizin şartlar nelerdir
CanımNe cıkacak ortaya bilmiyorum.Acikcasi bolca kacamak yapiyorum.Daha dogrusu normal yediklerimden biraz kisiyorum ve duzene koydum.Ilk haftalar biraz biraz versemde sonra vucut alisir durur mu acaba zayiflama?Deneyimli arkadaslardan birazcik fikir alabilir miyim?
Pekiiii bu çikolata tatlı krizlerine ne yapacazzzz
Tatlım belki vücudun susuz kaldığı için başın ağrıyordur.
Ben de geldim arkadaşlar. Sabahlar nesfit i yarım kaseden az ve çok az süt ile tüketmeye başladım. iki günde en azından 600 gram verebildim. Beni mahveden şey kola bağımlılığım.
vallahi ben şu fotografından hiç öyle bir izlenim almıyorum açıkçası , gayet ince görünüyorsun . Zaten bizim ekipteki kimsenin öyle aman aman kilosu yok ki
Sürahi yerine su şişesi deneyebilirsin mesela ben hayatta bardak sürahi içemem Yanımda su şişesi hem ne kadar içtiğini kolay hesaplarsın birde Alışkanlık haline geliyor zamanla su şişesini hiç ayırmıyorsun yanından yarım litre de gözünde büyümemiş oluyorÖnüme bir sürahi su koydum ve birgünde o kadar su içmeye başladım. Yanında beşi bir yerde olan çay da içiyorum.
Kahvaltın güzelmiş bence canın tatlı istemiş ken sabah az miktarda tüketmen daha iyi Akşama kadar yakarsın zaten ben anartıya kaçmadığı sürece sabah kahvaltısını yerim önemli olan akşam yemeği hafif ye 6 dan sonra bişey yemeBgn sbh 1 brdk kuşburnu altınotu suyumu içtim ustune 3 brdk su ve 1 tane murdum eriği yedim khvltı çavdar ekmeği ile tost yedim ama iki tane brzcıkta boğurtlen reçeli yedim brz fazla oldu ama geri kaln öğunlerde karbonhidratı kısıcağım killm 62.4 hadi daha çok uzun tolum var
Önüme bir sürahi su koydum ve birgünde o kadar su içmeye başladım. Yanında beşi bir yerde olan çay da içiyorum.
M mlkem anladım canım , bende de aynı sorun var , kilo veriyorum ama koruyamıyorum , benım bu seferkı hedefım sadece kılo vermek degıl, verdıgım kıloyu da koruyabılmek . o şok diyetler konusunda da ,galiba hepimizin kendi bedenlerimizi tam olarak keşfetmesi biraz zaman alıyor. Herkeste işe yarayan farklı farklı formuller var, mesela bende Karatay diyeti tarzı ,uzun süre aç kalıp az öğün yemek hiç işe yaramıyor, öyle yaptıgımda kilo alıyorum, sık sık az az yemek daha etkili oluyor . Ben de 56 olmak istiyorum , hedeflerimiz aynı gibi :) onun için uzun vadede kararlı olmamız lazım galiba :))
Sağol cnm beni rahatlattın kahvaltıdan sonra ara oğun şekersiz nescafe 1 hurma be 1 kivi yedim ev temizliyorum bel kemerini taktım nasıl terletiyor ve acıktım brz sonra aktivia yiycem 5 tane çiğ bademle işte kendimce birşeyler yapıyorum ne kadar doğru bilmiyorum hamur işinden uzak durayım yeter yediklerini benim afacanlar bana yaktırıyor zatenKahvaltın güzelmiş bence canın tatlı istemiş ken sabah az miktarda tüketmen daha iyi Akşama kadar yakarsın zaten ben anartıya kaçmadığı sürece sabah kahvaltısını yerim önemli olan akşam yemeği hafif ye 6 dan sonra bişey yeme
Ama bütün kıyafetlerim acayip bol geliyor. Bu da benim avuntum olsun.pinoli üzülme geçen hafyanın yerine say
bende 2 tane ev tipi yağ ölçüm cihazı var. tabi diyetisyenlerin kullandığı gibi profesyonel cihazlar değil ama 2cihazı bribirinin sağlamasını yaparak kullanıyorum.sana tecrübelerimi yazayım fayadalı olur.
-aç ve tokkken bakılan yağ kas oranları bambaşka çıkıyor zaten en az 4 saat açken bakılmalıymış. sabah açken bakılanla ikindi 4 saat açken bakılan da daha farklı.
- tokken kas oranın daha fazla yağ oranın daha az çıkıyor. en fazla yağ oranını sabah açken görüyorum.
-en fazla kas oranını da öğlen kıymalı pide, dürüm köfte falan yemişsem akşamında görüyorum. hooooooop ertesi sabaha yağ oranı artıyor kas oranı azalıyor. yani o kıymalı pideleri falan ilkin kas olarak algılayıp sonrasında vücut yağa çeviriyor
- protein diyeti yapınca hiç karbonhşidrat almazsam hızlı bir su gidiyor, akşama kas oranı artıyor sabaha gene yağ oranı artışı oluyor. yani çok da işe yaramıyor
-gece geç yemişsem hele ekmek meyve falan yemişsem tıpki tokken tartılmış gibi sabah aç bile tartılsam kas oranı fazla çıkıyor, gün içinde normale dönüyor.
-protein diyetinde yağ oranından ziyade su azalıyor sonra eklmek yemeye başlayınca hızla kilolar geri geliyor. herşey dengeli yendiğinde akşam geç saatte yenmediğinde sabahki yağ oranları istikrarlı bir şekilde azalıyor, yanıltıcı bir ölçüm de olmuyor.
- çok ve cıssss şeyler yediğimde biliyorum ki ilk zaman kas artmış gibi gözükse de eninde sonunda bir sabah pat diye yağ oranım artacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?