60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar
dün kü menümü yazıyım hemen
sabah greyfurt kürü 1 yumurta az peynir 1dilim ekmek
öğle makarna yoğurt
arada yeşil elma
akşam ıspanak ama iki tabak yoğurt
bide canım çok çekti bir kase çekirdek yedim

hoşbuldum :) ben doğumlarım sonrasında 68-59 arasında gelip giderim sonra bir türl 55 olamam... şok diyetler kürler benim dengemi bozdu olacakki bu sefer çok zor gitti hatta gidenden çok geldi sonuç olarak 63 ü gördüm ama birara 60ı da görmüştim... umarım 55 olurum
cünkü ben 3 kilo al ver bu şekilde gidiyorum 55 olursam 55-58 araında gider gelirim çok almadan frenlerimi kendimi ama marifet 55 e düşebilmek

ben anladım :)

Baslangic: 68.9
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:63,4
Bu hafta: 63.1
Haftalik fark: -300 gr

Bayılacağım 300 gram verdim ama 600 gram yağ almışım. Diyet listeme harfi harfine uymama rağmen tuhaf bir şey çıktı ortaya
pinoli üzülme geçen hafyanın yerine say
bende 2 tane ev tipi yağ ölçüm cihazı var. tabi diyetisyenlerin kullandığı gibi profesyonel cihazlar değil ama 2cihazı bribirinin sağlamasını yaparak kullanıyorum.sana tecrübelerimi yazayım fayadalı olur.
-aç ve tokkken bakılan yağ kas oranları bambaşka çıkıyor zaten en az 4 saat açken bakılmalıymış. sabah açken bakılanla ikindi 4 saat açken bakılan da daha farklı.
- tokken kas oranın daha fazla yağ oranın daha az çıkıyor. en fazla yağ oranını sabah açken görüyorum.
-en fazla kas oranını da öğlen kıymalı pide, dürüm köfte falan yemişsem akşamında görüyorum. hooooooop ertesi sabaha yağ oranı artıyor kas oranı azalıyor. yani o kıymalı pideleri falan ilkin kas olarak algılayıp sonrasında vücut yağa çeviriyor
- protein diyeti yapınca hiç karbonhşidrat almazsam hızlı bir su gidiyor, akşama kas oranı artıyor sabaha gene yağ oranı artışı oluyor. yani çok da işe yaramıyor
-gece geç yemişsem hele ekmek meyve falan yemişsem tıpki tokken tartılmış gibi sabah aç bile tartılsam kas oranı fazla çıkıyor, gün içinde normale dönüyor.
-protein diyetinde yağ oranından ziyade su azalıyor sonra eklmek yemeye başlayınca hızla kilolar geri geliyor. herşey dengeli yendiğinde akşam geç saatte yenmediğinde sabahki yağ oranları istikrarlı bir şekilde azalıyor, yanıltıcı bir ölçüm de olmuyor.
- çok ve cıssss şeyler yediğimde biliyorum ki ilk zaman kas artmış gibi gözükse de eninde sonunda bir sabah pat diye yağ oranım artacak.

katıldın bile. Hoş geldin aramıza :)
Canım
Pekiiii bu çikolata tatlı krizlerine ne yapacazzzz

Kendine diyet tarifler bulacaksın. Mesela meyve salatası yap, yoğurt tarçın karıştır. Diyet biskülerden çikolata kaplı olanlardan
Yazinca farkettim ki; bugun hic su icmemisim
Şuan için günlük en az 1 litre hedef belirliyorum kendime.

M mlkem hoşgeldin..

En az 2 litre hedefle kendine. Su içini temizliyor.
Tatlım belki vücudun susuz kaldığı için başın ağrıyordur.

Yok bünyem yeme atağı yaşıyor. Onun için direniyor vücudum :))
Ben de geldim arkadaşlar. Sabahlar nesfit i yarım kaseden az ve çok az süt ile tüketmeye başladım. iki günde en azından 600 gram verebildim. Beni mahveden şey kola bağımlılığım.

Hoş geldin. Kola benim eşimde bağımlıydı. Hatta 3 yaşındaki oğlum içmeye başlayınca. Hayatımdan kolayı çıkarıp soda ayranı s
vallahi ben şu fotografından hiç öyle bir izlenim almıyorum açıkçası , gayet ince görünüyorsun . Zaten bizim ekipteki kimsenin öyle aman aman kilosu yok ki

60-69 arasıyız. Hafifi kilolu çıkıyor beden kitle indeksimiz :)

Önüme bir sürahi su koydum ve birgünde o kadar su içmeye başladım. Yanında beşi bir yerde olan çay da içiyorum.

Bgn sbh 1 brdk kuşburnu altınotu suyumu içtim ustune 3 brdk su ve 1 tane murdum eriği yedim khvltı çavdar ekmeği ile tost yedim ama iki tane brzcıkta boğurtlen reçeli yedim brz fazla oldu ama geri kaln öğunlerde karbonhidratı kısıcağım killm 62.4 hadi daha çok uzun tolum var

Önüme bir sürahi su koydum ve birgünde o kadar su içmeye başladım. Yanında beşi bir yerde olan çay da içiyorum.
Sürahi yerine su şişesi deneyebilirsin mesela ben hayatta bardak sürahi içemem Yanımda su şişesi hem ne kadar içtiğini kolay hesaplarsın birde Alışkanlık haline geliyor zamanla su şişesini hiç ayırmıyorsun yanından yarım litre de gözünde büyümemiş oluyor

Kahvaltın güzelmiş bence canın tatlı istemiş ken sabah az miktarda tüketmen daha iyi Akşama kadar yakarsın zaten ben anartıya kaçmadığı sürece sabah kahvaltısını yerim önemli olan akşam yemeği hafif ye 6 dan sonra bişey yeme

Bugünkü menüm bir dilim kepek ekmeği, kk beyaz peynir şekersiz nescafe
limonlu az tuzlu kırmızı pul biberli salata
1 haşlanmış yumurta ve tarçınlı, bir tutam fındık kırıklı yoğurt
Akşama ne yiyeceğime karar vermedim. 2 litre suyumda başucumda. :)

75 lik şişem var benim öğlene kadar iki tane bitirmeye çalışıyorum öğleden sonrada 2 tane içmeye çalışıyorum ama genelde 1 şişe bitiriyorum
eve gidincede bir şişe içtimmi 3 lt. tamamlıyorum

ben önceden haftada 1 litre içemeyen biriydim spordaki hoca bana akşam çok suya yuklenme böbrekler alışkın değil yorulmasınlar dedi bende ozamandan beri bu şekilde yapıyorum
hafta sonu evdeyim ve maalese 1 litre bile içemiyorum

M mlkem anladım canım , bende de aynı sorun var , kilo veriyorum ama koruyamıyorum , benım bu seferkı hedefım sadece kılo vermek degıl, verdıgım kıloyu da koruyabılmek . o şok diyetler konusunda da ,galiba hepimizin kendi bedenlerimizi tam olarak keşfetmesi biraz zaman alıyor. Herkeste işe yarayan farklı farklı formuller var, mesela bende Karatay diyeti tarzı ,uzun süre aç kalıp az öğün yemek hiç işe yaramıyor, öyle yaptıgımda kilo alıyorum, sık sık az az yemek daha etkili oluyor . Ben de 56 olmak istiyorum , hedeflerimiz aynı gibi :) onun için uzun vadede kararlı olmamız lazım galiba :))

bende sabah greyfurt kürümü içtim kaç gündür canım simit istiyordu bide simit yedim
şimdide öğle yemeğimi yedim ıspanak ve yoğurt yedim
öğle yemeğimden önce yeşil kahvemi içtim

kesinlikle haklısın kararlılık lazım
bende ara öğünsüz beslendiğimde veremiyorum bide akşam azap çekiyorum canım herşey çekiyor araöğünlü yani 5 öğün beslendiğimde o kadar krizlerim olmuyor bide kilo verebiliyorum

M mlkem ya zaten senın de cok kılo fazlan yokmuş, bir de dogum yapmıssın gayet ıyısın yani, olur o kadar . Burada olmak gercekten dıyetın devamlılıgını saglıyor, ben bırakmıstım bırara gerı dondum .Bir noktada gercekten alısıyorsun ve buradakı arkadaslara karsı da sorumlu hıssedıyorsun , o acıdan bizler için iyi bir platform oluyor :)

Ben de bu ay enfeksiyon vardı. Ben de normalde su içmeyen biriyim. Ama nasıl oldu anlamadım herhalde antibiyotik içmemek için suya yöneldim. Ve gerçekten susayarak. Şuanda devam ediyprum. evet şu şişe işi daha mantıklı olucak

Sağol cnm beni rahatlattın kahvaltıdan sonra ara oğun şekersiz nescafe 1 hurma be 1 kivi yedim ev temizliyorum bel kemerini taktım nasıl terletiyor ve acıktım brz sonra aktivia yiycem 5 tane çiğ bademle işte kendimce birşeyler yapıyorum ne kadar doğru bilmiyorum hamur işinden uzak durayım yeter yediklerini benim afacanlar bana yaktırıyor zaten

Ama bütün kıyafetlerim acayip bol geliyor. Bu da benim avuntum olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…