- 8 Ağustos 2011
- 12.720
- 15.199
- 498
k güzel avuntuymuş cnm benim. Darısı başımıza olsun inşallah.Ama bütün kıyafetlerim acayip bol geliyor. Bu da benim avuntum olsun.
M mlkem ya zaten senın de cok kılo fazlan yokmuş, bir de dogum yapmıssın gayet ıyısın yani, olur o kadar . Burada olmak gercekten dıyetın devamlılıgını saglıyor, ben bırakmıstım bırara gerı dondum .Bir noktada gercekten alısıyorsun ve buradakı arkadaslara karsı da sorumlu hıssedıyorsun , o acıdan bizler için iyi bir platform oluyor :)
Ben de bu ay enfeksiyon vardı. Ben de normalde su içmeyen biriyim. Ama nasıl oldu anlamadım herhalde antibiyotik içmemek için suya yöneldim. Ve gerçekten susayarak. Şuanda devam ediyprum. evet şu şişe işi daha mantıklı olucak
Sağol cnm beni rahatlattın kahvaltıdan sonra ara oğun şekersiz nescafe 1 hurma be 1 kivi yedim ev temizliyorum bel kemerini taktım nasıl terletiyor ve acıktım brz sonra aktivia yiycem 5 tane çiğ bademle işte kendimce birşeyler yapıyorum ne kadar doğru bilmiyorum hamur işinden uzak durayım yeter yediklerini benim afacanlar bana yaktırıyor zaten
bugünkü mönüm;
kahvaltı:
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
1 dilim ekmek
çay
ara:
1 portakal
ogle:
4 kaşık domatesli makarna
havuç salatası
ara:
3 mandalina
akşam da 6-7 kasik zeytinyağlı pırasa ve bir kase yogurtla inş günü kapatıcam. herkese hayırlı akşamlar..
menüm :
kahvaltı : 2 dilim ekmek 120, beyaz peynir 70, 10 zeytin 60
öğle : bulgur pilavı 250 , yogurt 120
akşam : fırında patates 170 , havuç salata 100
toplam :890
dunki tatlı maceramdan sonra birkaç gün birşey yiyemem ben hahahaha neyse kurtarayım bari cumaya kadar
Aleykum selamSelamunaleykum :)
Ben de 60-69 kg araligindayim. Yani 10 gun once 66.7'ydim, tatile geldim ve o zamandan beri tartilamadim :)
Burda neler yapiyosunuz, nasil bir isleyis var, ne var ne yok yani ?
Katilabilir miyim ben de araniza acaba ?
Tabiki hoşgeldin öncelikle :)Selamunaleykum :)
Ben de 60-69 kg araligindayim. Yani 10 gun once 66.7'ydim, tatile geldim ve o zamandan beri tartilamadim :)
Burda neler yapiyosunuz, nasil bir isleyis var, ne var ne yok yani ?
Katilabilir miyim ben de araniza acaba ?
Kız kayısıları rüzgar vurdu bu sene yokCanım günaydın. O tatlı krizlerine en iyi çözüm kuru meyveler. Hem sen bizden daha şanslısın. Organik kayısın var.
Ben buradan sana yollarım kuzumKız kayısıları rüzgar vurdu bu sene yok
Ay canım benim ben sana gönderiyordm sanki ne olduk böyleBen buradan sana yollarım kuzum
Senin memleket nere var mı ki güzel kayısı ona göre düşüneyim biBen buradan sana yollarım kuzum
Ben buradan sana yollarım kuzum
Ege. Sizden bize geliyor. Ben de sana tekrar yollarımSenin memleket nere var mı ki güzel kayısı ona göre düşüneyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?