60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü mönüm;

kahvaltı:
2 kaşık lor peyniri
3 zeytin
1 dilim ekmek
çay

ara:
1 portakal

ogle:
4 kaşık domatesli makarna
havuç salatası

ara:
3 mandalina

akşam da 6-7 kasik zeytinyağlı pırasa ve bir kase yogurtla inş günü kapatıcam. herkese hayırlı akşamlar..

kavaltı öncesi greyfurt kürü
kahvaltı simit 5i biryerde çay
ara yeşil kahve
öğle 4 yemek kaşığı ıspanak ve yoğurt
ara yeşilçay 1 madlen çikolata
akşam eve gidince ıspanak+yoğurt yicem ve bir 5i biryerde içiçem

inşallah akşam kaçırmam akşamları hep diyeti bozuyorum

su 3 lt.ye ulaştım evdede en fazla 2 bardak içerim
spor yok

evet arkadaşım yarışma guruplarında ama ben şartlarını uygulayamam diye cesaret edemedim... deneme yanılma tecrübelerden faydalanma acısından böle bir paylaşım harika birşey bencede

ne zaman su az içsem bendede enfeksiyon olur ve hep doktor bol su içmelisin der

canım bel kemeri dediğin şu titreşimli olanlardanmı yoksa sauna diye gecenlerdenmi... titreşimlilerden bendede var acaba işe getirsem öğle araları kullansammı ki

bide akşamları menümle kapatmayı ben becerebilsem
menün çok güzel

ematox colon cleansing diye birşey duydum birkere kullanılıyormuş bitkisel detoksmuş bu akşam eve giderken ecz. uğrayıp bi sorucam

herkeze iyiakşamlar

menüm :
kahvaltı : 2 dilim ekmek 120, beyaz peynir 70, 10 zeytin 60
öğle : bulgur pilavı 250 , yogurt 120
akşam : fırında patates 170 , havuç salata 100
toplam :890
dunki tatlı maceramdan sonra birkaç gün birşey yiyemem ben hahahaha neyse kurtarayım bari cumaya kadar

Bence ara ogunlerde yapin.En azindan 1 elma falan.Gozume cok az gorunuyor valla yedikleriniz. :)) Masallah diyeyim.Ben bu diyete anca 2 gun uyabilirim

Bugünkü menüm:
Sabah:
Bir peynirli poğaça
2 şekersiz çay

Öğle:
Çok ufak bi poğaça
1 şekersiz çay

Akşam:
Yarım tabak tavuk suyu çorbası
Yarım tabak brokoli salatası
Bi kase yoğurt

Selamunaleykum :)
Ben de 60-69 kg araligindayim. Yani 10 gun once 66.7'ydim, tatile geldim ve o zamandan beri tartilamadim :)
Burda neler yapiyosunuz, nasil bir isleyis var, ne var ne yok yani ?
Katilabilir miyim ben de araniza acaba ?

Ben de 60-69 kg araligindayim. Yani 10 gun once 66.7'ydim, tatile geldim ve o zamandan beri tartilamadim :)
Aleykum selam hoşgeldin.
Cuma günü kilo bildirimi yapiliyor. Günlük mönü, varsa spor gibi aktiviteleri günlük olarak yaziyoruz..

Tabiki hoşgeldin öncelikle :)
Kendinden bahset biraz canım kilon boyun yaşın falaan burda bi şart falan yok ancak her gün yediğini yaz bir de cuma bildirim günümüz kendi aramızda naif bir takımız :)

Arkadaşlar akşam yemeğini bayağı az yedim kola içmeden ama çooook acıktım. Bir portakal yedim az önce. Bişey olmaz değil mi?

26 yasindayim, kilom en son 66.7ydi, boyum 1.62
9 aylik bi kizim var, dogum kilolarimi vermeye calisiyorum. Eylul basinda 78 kiloydum, ara ara diyet yaparak bu kiloya kadar geldim, hedefimse 55
YaRin eve donuyorum, tartilip cuma gunu de kilomu bildiririm insaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…