- 8 Ağustos 2011
- 12.720
- 15.199
- 498
Günaydın canım,Gunaydin kizlar..
Benim tartinin bi şeyleri bozuldu galiba.
Her çikisimda farkli sonuç gösteriyor. Bazen de hata veriyor. Parkede daha çok oluyor, banyo seramiginde daha tutarli sonuclar. Demek zeminden kaynakli bi sorun. Servis baksin dedim ama esim yenisini alirim diyor. Kilo verdim mi aldim mi, karmakarisik
canım aslında ben de çok iştahlıyımdır normalde, buara canım istemiyor cidden açlık hissetmiyorum.Bir de ben normalde ben çok abur cubur yerim diyete başlayıp abur cuburu kesınce gerıye bunlar kalıo galıba hahahaha ama hala canım şekerli bir şeyler istiyor, o dürtüyü yenmem lazımBence ara ogunlerde yapin.En azindan 1 elma falan.Gozume cok az gorunuyor valla yedikleriniz. :)) Masallah diyeyim.Ben bu diyete anca 2 gun uyabilirim
hoşgeldinizz :)26 yasindayim, kilom en son 66.7ydi, boyum 1.62
9 aylik bi kizim var, dogum kilolarimi vermeye calisiyorum. Eylul basinda 78 kiloydum, ara ara diyet yaparak bu kiloya kadar geldim, hedefimse 55
YaRin eve donuyorum, tartilip cuma gunu de kilomu bildiririm insaallah :)
4 ayda 12 kilo vauuv.26 yasindayim, kilom en son 66.7ydi, boyum 1.62
9 aylik bi kizim var, dogum kilolarimi vermeye calisiyorum. Eylul basinda 78 kiloydum, ara ara diyet yaparak bu kiloya kadar geldim, hedefimse 55
Teşekkür ederim canım. Umarım hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda kavuşursunuz.ço
k güzel avuntuymuş cnm benim. Darısı başımıza olsun inşallah.
26 yasindayim, kilom en son 66.7ydi, boyum 1.62
Gunaydin kizlar..
Benim tartinin bi şeyleri bozuldu galiba.
Her çikisimda farkli sonuç gösteriyor. Bazen de hata veriyor. Parkede daha çok oluyor, banyo seramiginde daha tutarli sonuclar. Demek zeminden kaynakli bi sorun. Servis baksin dedim ama esim yenisini alirim diyor. Kilo verdim mi aldim mi, karmakarisik
Aynı sorun bende de var. Ev ev değil bermuda şeytan üçgeni, mutfak , buzdolabı, televizyon arası git gel...haftasonu 1 er saat yüzmeye gidiyorum haftaiçi sıfır spor
önceden salona gidiyodum 3 hafta oldu bıraktım... sıkıldım da sanırım...
yarın kilo vermiş olurmuyum bilmiyorum
akşam yine bir kase çekirdeği götürdüm
sabah kalan cekirdeği döktüm evdekileride tembihledim bu eve çekirdek alınmıcak diye
aslında işten eve geldiğimde mutfaga girme yasağı koysam kendime olay bitecek gibi
işyerinde çok güzel istikrar sağlıyorum eve gidince saçmalamaya başlıyorum
haftasonu 1 er saat yüzmeye gidiyorum haftaiçi sıfır spor
önceden salona gidiyodum 3 hafta oldu bıraktım... sıkıldım da sanırım...
yarın kilo vermiş olurmuyum bilmiyorum
akşam yine bir kase çekirdeği götürdüm
sabah kalan cekirdeği döktüm evdekileride tembihledim bu eve çekirdek alınmıcak diye
aslında işten eve geldiğimde mutfaga girme yasağı koysam kendime olay bitecek gibi
işyerinde çok güzel istikrar sağlıyorum eve gidince saçmalamaya başlıyorum
Aynı sorun bende de var. Ev ev değil bermuda şeytan üçgeni, mutfak , buzdolabı, televizyon arası git gel...
bu durumdan nasıl kurtulacam bilmiyorum .
Canım benim nasıl olayım iş güç ne olsun.1.250 lt suyumu içtim sizi takipteyim. Dedektif gibipinoli yavrukusummm nasılsın bugun :)
Siz de süpersiniz.Süpersin canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?