60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar..

Benim tartinin bi şeyleri bozuldu galiba.
Her çikisimda farkli sonuç gösteriyor. Bazen de hata veriyor. Parkede daha çok oluyor, banyo seramiginde daha tutarli sonuclar. Demek zeminden kaynakli bi sorun. Servis baksin dedim ama esim yenisini alirim diyor. Kilo verdim mi aldim mi, karmakarisik

Günaydın canım,
Benim tartıda öyle. Parkede farklı banyo seramiğinde farklı sonuç oluyor. Banyo seramiğinde daha çok gösteriyor benimki de. Ama hep parkede tartılıp kilomu ona göre hesapladığım için öyle devam ediyorum.

Bence ara ogunlerde yapin.En azindan 1 elma falan.Gozume cok az gorunuyor valla yedikleriniz. :)) Masallah diyeyim.Ben bu diyete anca 2 gun uyabilirim
canım aslında ben de çok iştahlıyımdır normalde, buara canım istemiyor cidden açlık hissetmiyorum.Bir de ben normalde ben çok abur cubur yerim diyete başlayıp abur cuburu kesınce gerıye bunlar kalıo galıba hahahaha ama hala canım şekerli bir şeyler istiyor, o dürtüyü yenmem lazım

hoşgeldinizz :)

4 ayda 12 kilo vauuv.

Günaydın herkese yarın kilo bildirimi. Sanki bu hafta pek kilo vermişim gibi hissetmiyorum. Vücudumda şişkinlik var. Ödem değil ama ne anlayamadım. Dün akşam 15 tane mekikle akşam sporuna başlamış bulunuyorum. Yaklaşık 20-25 dk. bacak ve bel bölgesi çalıştım. Hergün yaptığım hareketleri 15 artıracağım. Herhalde işe yarar.

günaydın arkadaşlar

hoşgeldin canım hedeflerimiz aynı :)

benim tartımda seramikde parkede farklı gösteriyor canım seramikdeki esneme payı olmadığından daha doğruymuş gibi geliyor oyüzden banyoda ve hep aynı yerde tartılıyorum

haftasonu 1 er saat yüzmeye gidiyorum haftaiçi sıfır spor
önceden salona gidiyodum 3 hafta oldu bıraktım... sıkıldım da sanırım...
yarın kilo vermiş olurmuyum bilmiyorum
akşam yine bir kase çekirdeği götürdüm
sabah kalan cekirdeği döktüm evdekileride tembihledim bu eve çekirdek alınmıcak diye
aslında işten eve geldiğimde mutfaga girme yasağı koysam kendime olay bitecek gibi
işyerinde çok güzel istikrar sağlıyorum eve gidince saçmalamaya başlıyorum

Aynı sorun bende de var. Ev ev değil bermuda şeytan üçgeni, mutfak , buzdolabı, televizyon arası git gel...
bu durumdan nasıl kurtulacam bilmiyorum .

Aynı sorun bende de var. Ev ev değil bermuda şeytan üçgeni, mutfak , buzdolabı, televizyon arası git gel...
bu durumdan nasıl kurtulacam bilmiyorum .

Aynı sıkıntı bende de var. eve gidip yemek hazırlamak olmasa o buzdolabını açıp canımın her şeyi çekmesi olmasa.Hiç sorun yok kilo vermede. Akşamları hep kaçamak yaptım bu hafta dayanamıyorum. Bu akşam kaçak yapmayalım arkadaşlar. Yarın sabah kilo bildirimi yapacağız. Yatak odasında aynanın kenarında tartı listem var. Eşim takip ediyor. Sabahları çıkıyorum. Eşim kilo aldın verdin diyor. Orayı benden çok takip ediyor vallahi :)

M mlkem aydinays E eminem63 kızlar herkes aynı dertten müzdarip galiba, ben de çalışmıyorum şu sıra , genelde evdeyim öyle olunca sıkıldıkca yemek yıyor ınsan ,bır de ben ailemle yasıyorum evde hıc yemek yapılmaz hep hazır tuketılır yada abur cubur ,öyle olunca daha fena ama galiba en mantıklısı olayı markette çözüp akıllı alışveriş yapmak , boş kalorisi olan şeyleri eve hiç sokmamak :)) bir de iştah kesecek bir şeyler deneyebilirsiniz, ben tarçınlı yada karbonatlı su içtiğim zaman sanki iştahımı kesiyor, bir de sütlü nescafe cok tok tutuyor

pinoli ya ben su içe olayına hala adapte olamadım, eskiye göre daha fazla içiyorum ama hala az :/ hemen ben de içeyim :) ben de sizlerden enerji alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…