Çok doğru tespit..Hep aynı yerde ve sert zeminde tartılmak gerek..günaydın arkadaşlar
hoşgeldin canım hedeflerimiz aynı :)
benim tartımda seramikde parkede farklı gösteriyor canım seramikdeki esneme payı olmadığından daha doğruymuş gibi geliyor oyüzden banyoda ve hep aynı yerde tartılıyorum
pinoli ya ben su içe olayına hala adapte olamadım, eskiye göre daha fazla içiyorum ama hala az :/ hemen ben de içeyim :) ben de sizlerden enerji alıyorum
pinoli hahaha evet aynen, her türlü deva ya, bünyeyi dengeliyor ,biraz daha zorlayayım ben kendımı 2ltye çıkarayım aslında 3 lt için fln diyen haberler okumustum. sen kaç lt içiyorsun?
Bence geceleri daha çok içmek faydalı değil uyku kaliten düşer. Devamlı tuvalete kalkma ihtiyacı duyarsın.
Süper spor yapmak çok önemli benim evimde alet yok bende mekik falan başladım ama 20 dakikada vücudumda yanma hissettim.Günaydınn. Sabah yine spor yaptım yanına ev işlerinide kattım. Bacaklarımda 3 cm lik bir incelme var.
Süper spor yapmak çok önemli benim evimde alet yok bende mekik falan başladım ama 20 dakikada vücudumda yanma hissettim.
Günaydın Kızlar
Dünkü Menüm:
Sabah: Çavdar ekmekli tost , Çay
Ara: Tarçın, zencefil, zerdeçallı yoğurt, 2 grisini
Öğle: Mercimek Çorba, Yoğurtlu ve şalçalı top köfte
Akşam : 4 yemek kaşığı bamya, Salata, Yarım pide
Lesie ile 1 milin 7 dk sı yapıldı
Jillian level 1 full yapıldı
20 spuat yapıldı
birde sopa ile yan bel hareketi 40 kere yaptım
bol bol su içmeye çalıştım ne kadar içtim bilmiyorum
Başka bir konu da zumba videosu buldum. Yaptıran kişide çok hareketli çok güzel yaptırıyor. Bence onu dene. 20 dakika yapıyorum ben de onu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-10-gunde-1-beden-incelelim-mi.613127/page-26saat 22:00 den sonra suyu azaltmak lazımmış böbrekler fazla yoruluyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama
sporuna bayıldım yaaa
canım link verebilirmisin
Allah iyiliğinizi versin kızlar güldürdünüz beni hiç aklıma gelmezdi parkede ya da seramik üstünde tartılmak yarın ilk işim sabah banyoda tartılmak olacakGunaydin kizlar..
Benim tartinin bi şeyleri bozuldu galiba.
Her çikisimda farkli sonuç gösteriyor. Bazen de hata veriyor. Parkede daha çok oluyor, banyo seramiginde daha tutarli sonuclar. Demek zeminden kaynakli bi sorun. Servis baksin dedim ama esim yenisini alirim diyor. Kilo verdim mi aldim mi, karmakarisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?