60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok doğru tespit..Hep aynı yerde ve sert zeminde tartılmak gerek..

pinoli hahaha evet aynen, her türlü deva ya, bünyeyi dengeliyor ,biraz daha zorlayayım ben kendımı 2ltye çıkarayım aslında 3 lt için fln diyen haberler okumustum. sen kaç lt içiyorsun?

pinoli hahaha evet aynen, her türlü deva ya, bünyeyi dengeliyor ,biraz daha zorlayayım ben kendımı 2ltye çıkarayım aslında 3 lt için fln diyen haberler okumustum. sen kaç lt içiyorsun?

bir şişe al kafaya dikerek içtiğinde bardakda içtiğinden fazla içiyosun
haftada2 bardak su içen ben öğlene kadar 1,5 lt. içiyorum öğleden sonrada 1,5 içmeye çalışıyorum

Kızlarrr Beyonce ablamız paylaşmış ben de size yolluyorum : bir alışkanlık kazanmak ya da kaybetmek 21 gün sürer .
bu konuyu bırkac yerde daha duymustum, 21 gün bir şeyi yaparsak alışkanlık kazanırmışız, ben de bunu spor ve su için uygulamayı düşüyorum bir de şekersiz hayat için :) yani bugunden başlayıp 19 Şubat'a kadar yaparsak sonrası cok kolay olacak :)

pinoli M mlkem tamam kızlar ben de 3 lt yi hedef koyuyorum kendıme o zaman, şimdiye kadar 1 lt ye yakın içmiştim , kaldı 2 lt. Bir de suyu tüm güne yayıp içmek lazımmış , ben geceleri daha çok içiyordum

Bence geceleri daha çok içmek faydalı değil uyku kaliten düşer. Devamlı tuvalete kalkma ihtiyacı duyarsın.

Günaydınn. Sabah yine spor yaptım yanına ev işlerinide kattım. Bacaklarımda 3 cm lik bir incelme var.

aydinays canım işte normalde ıcmedıgım ıcın unutup, gece baş ucuma koyuyorum uyumadan ıcıyorum baya, gec de susuyorum :) ama tum güne yayıp içmek lazımmıs zaten, saat bası gibi

Günaydın Kızlar

Dünkü Menüm:

Sabah: Çavdar ekmekli tost , Çay

Ara: Tarçın, zencefil, zerdeçallı yoğurt, 2 grisini

Öğle: Mercimek Çorba, Yoğurtlu ve şalçalı top köfte

Akşam : 4 yemek kaşığı bamya, Salata, Yarım pide

Lesie ile 1 milin 7 dk sı yapıldı
Jillian level 1 full yapıldı
20 spuat yapıldı
birde sopa ile yan bel hareketi 40 kere yaptım
bol bol su içmeye çalıştım ne kadar içtim bilmiyorum

Süper spor yapmak çok önemli benim evimde alet yok bende mekik falan başladım ama 20 dakikada vücudumda yanma hissettim.

Başka bir konu da zumba videosu buldum. Yaptıran kişide çok hareketli çok güzel yaptırıyor. Bence onu dene. 20 dakika yapıyorum ben de onu

saat 22:00 den sonra suyu azaltmak lazımmış böbrekler fazla yoruluyormuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama

sporuna bayıldım yaaa

Başka bir konu da zumba videosu buldum. Yaptıran kişide çok hareketli çok güzel yaptırıyor. Bence onu dene. 20 dakika yapıyorum ben de onu

canım link verebilirmisin

Allah iyiliğinizi versin kızlar güldürdünüz beni hiç aklıma gelmezdi parkede ya da seramik üstünde tartılmak yarın ilk işim sabah banyoda tartılmak olacak

Izinliyim çok sık giremiyorum okuyorum ama akşam misafirim vardı biraz kaçırdım çok değil ama sabah Cevizli suyumu içtim bir dilim ekmek bir tane yumurta yeşillik ceviz yedim az önce oğlumla markete gittim kaçamak Yaptım bir tane goflet yedim uzun zamandır yemiyordum birden Gözüme çekici geldi

Ne güzel spor yapiyorsunuz siz ya.Ben hic yapamiyorum.Ders calismam lazim.Spordan hal kalmiyor sonra calismaya yaparsam eger.Sporsuz nasil zayiflayacagim bilmiyorum..

Selma Bayanlar...... bende çoook zaman oldu gelmeyeli....
67 kilo oldum yahu ne yapacağımı bilemiyorum, sanırım buraya takılmam lazım yoksa burada olmayınca yediklerimin hesabını vermeyince iyice şişiyorum..... Mayısa kadar zayıflamam lazım yaz geliyor... 10 kilo vermem lazım bu yüzden hesaplama yaptım hergün 700 kalori fazladan atmam lazım.... Ve bugün başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…