Kolay gelsin canım, inşallah ben de mayısa kadar 10 kilo vermiş oluruymSelma Bayanlar...... bende çoook zaman oldu gelmeyeli....
67 kilo oldum yahu ne yapacağımı bilemiyorum, sanırım buraya takılmam lazım yoksa burada olmayınca yediklerimin hesabını vermeyince iyice şişiyorum..... Mayısa kadar zayıflamam lazım yaz geliyor... 10 kilo vermem lazım bu yüzden hesaplama yaptım hergün 700 kalori fazladan atmam lazım.... Ve bugün başlıyoruz
ceviz içini bir gece suda bekletince oluyor. bildiğim kadarıyla kolestrole iyi geliyor ama zayıflaatır mı bilmemcevizli su nasıl oluyor? Faydası oluyor mu?
Valla benim üstümde de bi tembellikNe güzel spor yapiyorsunuz siz ya.Ben hic yapamiyorum.Ders calismam lazim.Spordan hal kalmiyor sonra calismaya yaparsam eger.Sporsuz nasil zayiflayacagim bilmiyorum..
Gerçekten yaaAllah iyiliğinizi versin kızlar güldürdünüz beni hiç aklıma gelmezdi parkede ya da seramik üstünde tartılmak yarın ilk işim sabah banyoda tartılmak olacak
Buradayim.. Yarin için 3,5 atiorum ahahahaahKızlar hu hu neredesiniz?
Maşallah size.Günaydın arkadaşlar62.8 ile başladım 4 gün önce. Ve bugün itibariyle net 61 kg geliuorum.
Sizce banyoda mi yoksa parkede mi dogru cikiyor?Banyoda hep ayni cikti.Parkede farkli farkli.Gecen hafta parkede tartilmama ragmen banyodakini baz almak istiyorum 200-300 gr fazla ama olsun artık.Tam 66. 1 kilo 3 gr vermisim tam istedigim gibi.Fazlasini vermek istemiyordum.Insallah boyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?