60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin canım, inşallah ben de mayısa kadar 10 kilo vermiş oluruym

Ne güzel spor yapiyorsunuz siz ya.Ben hic yapamiyorum.Ders calismam lazim.Spordan hal kalmiyor sonra calismaya yaparsam eger.Sporsuz nasil zayiflayacagim bilmiyorum..
Valla benim üstümde de bi tembellik
Ebru sallinin super bi karin videosu var. Oradan 20 dk ilk bi partla calisiyordum epey fark olmuştu. Benim mekige ihtiyacim var.. Gobegim hamileymisim gibi

Allah iyiliğinizi versin kızlar güldürdünüz beni hiç aklıma gelmezdi parkede ya da seramik üstünde tartılmak yarın ilk işim sabah banyoda tartılmak olacak
Gerçekten yaa
Benim baskül 4 senelik. Bir de 2,5 yasinda bi kizim var, sürekli onun tepesinde, anasini aglatti zavallinin. Banyodaki karolar daha düz bi zemin oldugu için arka arkaya tartilinca ayni sonuç cikiyor. Daha güvenilir. Ama baska arkadaslar da yasiyormus bu sorunu, yeni bi tane almayi erteleyecegim bi sure. Yarin bakalim ne cikacak sonuç

Bugünkü monum;

Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
1/4 simit
cay

ara:
1 portakal

öğle:
6-7 kasik kiymali patates oturtma (kaç gündür buzdolabında bozulacak diye yedim)
1 kase yogurt

ara:
1 portakal ve 1 mandalina (bu ara portakala fena sardim )

aksam: firinda balik-salata ile günü kapatacagim inş.. Herkese hayirli aksamlar

Bu akşam misafirim var. Sadece çorba içtim bugün 1 dilim ekmekle birlikte. Ama su çok içemedim.

Kahvaltı:
Yarım poğaça
3 ısırık ıspanaklı börek (çok küçüktü)
1 şekersiz çay

Öğle:
Bi tabak nohut yemeği (etsiz)
Bir kase brokoli salatası
Ekmek yemedim.
Bir fincan sütlü şekersiz türk kahvesi

Ara:
1 şekersiz çay
10 kuru üzüm

Akşam:
5 küçük boy köfte
1 tabak yoğurt
1 tabak yeşil salata
Ekmek yemedim.

Gunaydin kizlar, cumaniz mübarek olsun.

Ya benim baskül tamamen manyadi ya da diyetim çok basarisiz.
6-7 kez farkli zeminlerde tartildim, iki farklı sonuç cikti. Biri 69.5, biri 70.5. (Gecen aksam yemek yedikten hemen sonra tartilmistim 69 cikmisti) Neyse düşük olani baz aliyorum.

Baslangic: 70
Bu hafta : 69.5
Giden: 500 gr
Hedef: 62

İnş sizin sonuçlar daha guzeldir. Herkese hayirli günler diliyorum.

Sizce banyoda mi yoksa parkede mi dogru cikiyor?Banyoda hep ayni cikti.Parkede farkli farkli.Gecen hafta parkede tartilmama ragmen banyodakini baz almak istiyorum 200-300 gr fazla ama olsun artık.Tam 66. 1 kilo 3 gr vermisim tam istedigim gibi.Fazlasini vermek istemiyordum.Insallah boyle gider.

banyoda tartıl bence seramikde hep aynı çıkarsın

Kızlar 68.1 le 21 Ocakta başladım diyetime. Geçen Cuma 66,1 dim. Bu gün 65.9 çıktım. Ama gece geç yattım sabah erken kalktım. Az uyuyunca benim ellerim ayaklarım hemen şişer. Ödem yaptım sanırım. 200 gram vermişim sadece.
Dün akşam misafirlerim vardı geç geldiler sanırım biraz ölçüyü aştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…