Vuhuuuu!!! 4 günde 1.8 kgGünaydın arkadaşlar62.8 ile başladım 4 gün önce. Ve bugün itibariyle net 61 kg geliuorum.
Tebrikler. Birkaç haftadan sonra vücut kendini sikiyor, vermiyor. O asamada ipin ucunu bırakmamak lazim. Sen de muvaffak oldun inş.Günaydın kızlar ilk kilo bildirimini yapayım dedim çok ama çok mutluyum inanın burası çok işe yarıyor iki haftadır 64 kilo yu gram inememiştim şu an 63.1 inanın benim için mucize bu metobolizmam yavaş olduğu için kolay kolay veremiyorum.
Tebrikler bravo darısı başımızaVuhuuuu!!! 4 günde 1.8 kg
İnşallah Tebrikler bravo darısı başımıza
Sizce banyoda mi yoksa parkede mi dogru cikiyor?Banyoda hep ayni cikti.Parkede farkli farkli.Gecen hafta parkede tartilmama ragmen banyodakini baz almak istiyorum 200-300 gr fazla ama olsun artık.Tam 66. 1 kilo 3 gr vermisim tam istedigim gibi.Fazlasini vermek istemiyordum.Insallah boyle gider.
Günaydın arkadaşlar62.8 ile başladım 4 gün önce. Ve bugün itibariyle net 61 kg geliuorum.
Günaydın kizlar dün oğlum nezle oldu bugunde ben kilo bildirimi
başlangıç. 66.8 kg
Gecen hafta. 62.6 kg
bu hafta. 61.2 kg
giden. 1.4 kg
Herkeze günaydın
Baslangic: 63,100
Bu hafta : 62.400
Giden: 700 gr
Hedef: 54
Sonuçlarımız hepimizi mutlu etsin arkadaşlar
Tebrikler
ne yaptın bende 4 gün önce başladım 200 gr almışım ustelikVuhuuuu!!! 4 günde 1.8 kg
Ben de bir şey yok ki tatlım beni neden tebrik etiin. Ben p.tsileri tartılıyorum. Bir de bu hafta kilo almıştım.Tebrikler
Gunaydin kizlar, cumaniz mübarek olsun.
Ya benim baskül tamamen manyadi ya da diyetim çok basarisiz.
6-7 kez farkli zeminlerde tartildim, iki farklı sonuç cikti. Biri 69.5, biri 70.5. (Gecen aksam yemek yedikten hemen sonra tartilmistim 69 cikmisti) Neyse düşük olani baz aliyorum.
Baslangic: 70
Bu hafta : 69.5
Giden: 500 gr
Hedef: 62
İnş sizin sonuçlar daha guzeldir. Herkese hayirli günler diliyorum.
Ben de bir şey yok ki tatlım beni neden tebrik etiin. Ben p.tsileri tartılıyorum. Bir de bu hafta kilo almıştım.[/QUOTE diyette olduğu gibi bunuda yanlış yaptı ben şu diyet yaptığım zamndakilo aldığım için hep İsveç diyetne başladım ıspanakları suya bastım bakalım ne olcek bunu tam yapmam kendimden rahatsız olmaya başladım göbek yan etleri fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?