60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne
ne yaptın bende 4 gün önce başladım 200 gr almışım ustelik

Ben zaten genel anlamda kahvaltı yapmayı sevmem. Şimdi eşimin çocukları bizde gerçi hergün illaki kahvaltı hazırlıyorum ama ben onlardan çok önce kalkıp 20 dk zumba videosunu çalışıyorum. Hemen ardından 1 km yürüyüş yapıyorum. ve 50 mekik çektim. Spor bitince yarım kaseden çoook daha azcık nesfite azcık yulaf ekliyorum yine azıcık sütle ( sadece ıslatmak için kullanıyorum ) hazırlıyorum. Öğle yemeğinde 2 tane diyet bisküvi ve bitki çayı şu 5 li çay varya içinde mate biberiye olan ondan sonra 1.5 lt su. Akşam 1 km yürüyüş daha yapıyorum.

Az yemek , çok hareket sonuç süper :)

Bravo valla bende öğle yemeği yedim yemek denirse tabi ama çaysız duramam ne yapçam bilmiyorum

ben de kahve bağımlısıydım öyle. Bi ara abartmıştım günde 8 kere türk kahvesi içiyodum. Sonra hafiften rahatsızlanınca bide evlenip işten çıkınca bıraktım. Yeni yeni bitki çayına alışmayı deniyorum. Şeker eklemeden. Sen şeker atıyor musun?

Ben şeker uzun zamandır kullanmıyor bi 18 sene olmuştur ama çayın yanında hamur işi severdim onu yiyememde artık çunki verdiğim kilolar hızla geliyor kapıyı kapattım

Yalnız migrenim var benim doktorum kesinlikle uzun sure aç kalmamı söyledi başım tuttu şimdiden vazgeçeyim diyorum sonra gobeğime bakıyorum yok dvm diyorum çok kotu olur muyum

Yalnız migrenim var benim doktorum kesinlikle uzun sure aç kalmamı söyledi başım tuttu şimdiden vazgeçeyim diyorum sonra gobeğime bakıyorum yok dvm diyorum çok kotu olur muyum
İsveç Diyeti çok zor bir diyet Bence uygulama. Az az ye öğün çok yap. O şekilde vücudunu da şoka sokmazsın.
Bende karabuğday diyeti deneyeceğim.

Benim de migrenim var.Ne kötü bir ağrı Yarabbim. Ama aç kalmadan da zayıflanır kuzum.Tabi zayıflamak sağlığından daha önemli değil.Ama siz çok az yiyorsunuz sanırım. 2 diyet bisküviyle öğün olur mu kızlar.

62.7 idim normalde. Öğrencilik işte memlekete gelince 63.3 oluverdim bi haftada ve isveç diyetine başladım 63.3 ile. Bugün 4. Günüm ve 61.9 olmuşum. Aylardır 61leri görmüyordm
Kuzummmm nerdeydin sen?

Toplamda 2 haftada 1.4 kg vermis oldum :)) durmak yok :) 52 leri görcem inşallah hazirana kadar :) bu sene sıcaklar erken geliyomus bu arada kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…