O zaman çok tecrübe ettin bunları. Ya benim sorunum sanırım bazal metbolizmam az çalışıyor. Birde öğün atlamak bende çok baş ağrısı yapıyor.Tatlım biliyorum İsveç diyetini.Hatta bütün diyetleri.Diyetisyene ilk görüşmeye gittiğimde "hadi ben diyetisyenim bu kadar diyeti siz nereden biliyorsunuz" bile dedi.
Maalesef evet. Onun içinde metabolizmamın düzenini bozdum. Siz siz olun böyle sağlıksız diyetler yapmayın. Hareket etmek ve ara öğün yapmak metabolizmayı hızlandırıyor.Yani ben de öyle en azından.O zaman çok tecrübe ettin bunları. Ya benim sorunum sanırım bazal metbolizmam az çalışıyor. Birde öğün atlamak bende çok baş ağrısı yapıyor.
Buralardaym kızKuzummmm nerdeydin sen?
Aynen bende öyleyim senin gibi bende hepsini yaptım hatta sağlıklı beslenm adınada arkdşlr okulda diyetisyenliği oku fln diyorlar ama şimdilerde bile bile yanlış besleniyorum ama engelde olamıyorum bzn şeker hastalığımmı var diye korkuyorum hızla şişiyorum ve tatlınisteğim çok fazlanen kısa surede test yaptırıcam ve kiloda alıyorumTatlım biliyorum İsveç diyetini.Hatta bütün diyetleri.Diyetisyene ilk görüşmeye gittiğimde "hadi ben diyetisyenim bu kadar diyeti siz nereden biliyorsunuz" bile dedi.
Umarım bir rahatsızlığın çıkmaz.Diyetisyenlik çok güzel bir bölüm.Ben okumadığım için pişman oldum.Alakasız bir bölüm okudum. Ay bir de hep lezzetli güzel şeyler sağlıksız ve kalorili yaAynen bende öyleyim senin gibi bende hepsini yaptım hatta sağlıklı beslenm adınada arkdşlr okulda diyetisyenliği oku fln diyorlar ama şimdilerde bile bile yanlış besleniyorum ama engelde olamıyorum bzn şeker hastalığımmı var diye korkuyorum hızla şişiyorum ve tatlınisteğim çok fazlanen kısa surede test yaptırıcam ve kiloda alıyorum
AyrılmaBuralardaym kızayrilmiyom bi yere
OkAyrılma
Bende öğretmen oldum şimdi sınav fln yemiyo gozum yemiyo iki çocukla akşam yemeği bamya ve roka salatası yedimUmarım bir rahatsızlığın çıkmaz.Diyetisyenlik çok güzel bir bölüm.Ben okumadığım için pişman oldum.Alakasız bir bölüm okudum. Ay bir de hep lezzetli güzel şeyler sağlıksız ve kalorili ya
Yok canım eşin abartmış yaptıkların ortada dahada gitçek emin ol bende bugün az karbonhidratla atlattım devamı gelir inşallah ben de burdan yazsbilirim 1-2 kilo verdim diyeYa kızlar eşim moralimi bozdu. Geçen hafta hastaydım. Mecburen antibiyotik kullandım. Senin kiloları o verdirmiştir diyo yaa. Ama onu kullanırken hala 62.8 dimm
Yok canım eşin abartmış yaptıkların ortada dahada gitçek emin ol bende bugün az karbonhidratla atlattım devamı gelir inşallah ben de burdan yazsbilirim 1-2 kilo verdim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?