60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlım biliyorum İsveç diyetini.Hatta bütün diyetleri. Diyetisyene ilk görüşmeye gittiğimde "hadi ben diyetisyenim bu kadar diyeti siz nereden biliyorsunuz" bile dedi.

Tatlım biliyorum İsveç diyetini.Hatta bütün diyetleri. Diyetisyene ilk görüşmeye gittiğimde "hadi ben diyetisyenim bu kadar diyeti siz nereden biliyorsunuz" bile dedi.
O zaman çok tecrübe ettin bunları. Ya benim sorunum sanırım bazal metbolizmam az çalışıyor. Birde öğün atlamak bende çok baş ağrısı yapıyor.

O zaman çok tecrübe ettin bunları. Ya benim sorunum sanırım bazal metbolizmam az çalışıyor. Birde öğün atlamak bende çok baş ağrısı yapıyor.
Maalesef evet. Onun içinde metabolizmamın düzenini bozdum. Siz siz olun böyle sağlıksız diyetler yapmayın. Hareket etmek ve ara öğün yapmak metabolizmayı hızlandırıyor.Yani ben de öyle en azından.

Merhaba kızlar geçen haftadan beri giremedim.kızlar şimdi tatildeyim annemde tartı olmadıgı için tartılamadım :-( diger hafta da tartılamıcam büyük ihtimalle yine evde olucam :-( beni iki hafta mazur görün kızlar

Zaten sonuç parlak olmucak anne yemeklerine dayanılmıyor

Tebrikler hepimize çoğumuz vermişiz aman bırakmayalım gevşemeyelim yavaş yavaş sağlıklı verelim yaza daha çok var.

genelde güzel sonuçlar almışız
morelli bir haftasonu tatiline giricez :)

oo sok diyetler beni mahvetti...
isveç / 5 de 5 / yeşil elma / ayran yaptığım diyetler
güzel veriyosun ama alıyosun vucut ne yapacağını karıştırıyor sonra hooop duruyosun

asla bidaha yanından geçmem böle diyetlerin

Başladığı gibi bitti isveç diyetim bahane diye düşünmeyin migrenim tuttu bıraktım Allah korusun zayıflacam diye sağlığım gitçekti öğlene kdr uydum ara da 2mrdm eriği 3tane çiğ badem 1aktivia yedim sanırım karbonhidratı kısıtlayıp bol hareket yaparsam yeterli olcek

Aynen bende öyleyim senin gibi bende hepsini yaptım hatta sağlıklı beslenm adınada arkdşlr okulda diyetisyenliği oku fln diyorlar ama şimdilerde bile bile yanlış besleniyorum ama engelde olamıyorum bzn şeker hastalığımmı var diye korkuyorum hızla şişiyorum ve tatlınisteğim çok fazlanen kısa surede test yaptırıcam ve kiloda alıyorum

Umarım bir rahatsızlığın çıkmaz.Diyetisyenlik çok güzel bir bölüm.Ben okumadığım için pişman oldum.Alakasız bir bölüm okudum. Ay bir de hep lezzetli güzel şeyler sağlıksız ve kalorili ya

Bugunku monum;

Kahvalti:
1 dilim ekmek
2 kasik çökelek
3-4 zeytin
cay

ara:
1 portakal

öğle:
1 tabak corba
1 dilim ekmek

aksam:
6-7 kasik zeytinyagli pirasa
1/2 kase yoğurt

Herkese hayirli geceler 

Kahvaltı:
Dünden kalan poğaçamın diğer yarısı
1/3 simit
2 siyah zeytin
Yarım kk peynir
1 şekersiz çay

Öğle:
Bi tabak nohut yemeği(etsiz)
Ekmek yemedim

Ara:
1 portakal

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak fırında karnabahar
1kase yoğurt

Bende öğretmen oldum şimdi sınav fln yemiyo gozum yemiyo iki çocukla akşam yemeği bamya ve roka salatası yedim

Ya kızlar eşim moralimi bozdu. Geçen hafta hastaydım. Mecburen antibiyotik kullandım. Senin kiloları o verdirmiştir diyo yaa. Ama onu kullanırken hala 62.8 dimm

Ya kızlar eşim moralimi bozdu. Geçen hafta hastaydım. Mecburen antibiyotik kullandım. Senin kiloları o verdirmiştir diyo yaa. Ama onu kullanırken hala 62.8 dimm
Yok canım eşin abartmış yaptıkların ortada dahada gitçek emin ol bende bugün az karbonhidratla atlattım devamı gelir inşallah ben de burdan yazsbilirim 1-2 kilo verdim diye

Gunaydin kizlar, masallah size yetisemiyorum valla yazdiklarinizi okumaya. Bir gun girmesem ooooo kac sayfa olmus.
Kacamaksiz az yagli bol proteinli gunler diliyorum

Yok canım eşin abartmış yaptıkların ortada dahada gitçek emin ol bende bugün az karbonhidratla atlattım devamı gelir inşallah ben de burdan yazsbilirim 1-2 kilo verdim diye

Yazarsın inşallah canım. Dün benim yediğim 1 kaşık pilav bile anında 200 gram olmuş bünyede. Ama bu sabah hemen verdik o pilavları gerisingeriye Şimdi gene net 61 kg geliyorum ama isveçe başladım myocean21 Çok zor duruyo. Öğlen çıkıp ıspanak alıcam. Ispanak kısmı güzel gerçi. Çok severim kendilerini. Ama şöyle bir durum var. Yumurta ve ıspanak bir arada yenince alerji yapıyor ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…