60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya kızlar eşim moralimi bozdu. Geçen hafta hastaydım. Mecburen antibiyotik kullandım. Senin kiloları o verdirmiştir diyo yaa. Ama onu kullanırken hala 62.8 dimm
bence eşin çok akıllı. seni gaza getirmeye çalışıyor

Bende öğretmen oldum şimdi sınav fln yemiyo gozum yemiyo iki çocukla akşam yemeği bamya ve roka salatası yedim
bamyayı da ne severimmm !

bence enişte çok akıllı. seni gaza getirmeye çalışıyor

Şimdi onunla inatlaştık biz. Biz ilk evlendiğimizde ben 57 kiloydum. Kapıdan içeri girerken hani damat gelini kucağına alır ya. Bu almadı beni kucağına :) Zayıfla söz alcam dedi. Bir ara 65 e çıktım o da 58 den 70 e çıktı. O sonra 69 oldu ben de 62 e hadi al artık diyorum 48 ol alıcam söz diyo. :)

58 kilo damat mı?
onun yanında herkes kilolu durur..
ama tescillendi, eşin iyi taktik kullanıyor

Starda Gurkan Kubilay var.Seviyorum o adami.Istanbul da olsam gitcem.Boyle sanki tek basima beceremezmisim gibi geliyor.Tartidaki rakam onemsiz benim icin.Onemli olan goruntu.Gobegim var benim.Ve inanamiyorum ya nasil eritiyorlar o gobekleri Ben nasil yapacagimm..

genel olarak, kilo aldığında nerden alıyorsan vermeye başlayınca oradan gidiyor ama
malesef göbek en zor ve en son giden eriyen bölge. yani istediği kiloya inse bile kişi,
ayva göbek kalabilir. onun çözümü de, mekik. karın bölgesini çalıştıran egzersizler..

Spor cok yapamiyorum ama korkuyorum gitmeyecek bu gobek diye.En buyuk sorunum o.Tartidan cok incelmeye dikkat etmek lazm.Bir ara 53 kiloydum fakat yine vardi tabii ama bu kadar degildi.

Yarı zamnlı yada ara oğunlu İsveç işe yaradı 800 gr vermişim 61.8 çıktım aynı taktiği uygulayacağım özlemin esnek isveç diyeti oğleye kdr isveç kalanı sağlıklı beslenme

Sbh kahve içitim iki kuru kaysı yedim öğlen yine ıspanak yiycem tabi ara oğun yapmam akşam da bamya salata ve ara oğunde elma ananas ve gece yatmdn önce greyfurt suyu lıght sut içmiştim aynısın uygulayacağım sanki midem kuçuldu

Slm kizlar.. Bugün annemdeydim monumde istenmeyen durumlar oldu

kahvalti:
1 dilim ekmek
KK peynir
6-7 tane kizarmis patates
3-4 zeytin
cay
1 portakal

ara: 1 sise soda

öğle:
KK peynir
4 salatalik tursusu
1 dilim ekmek
2-3 zeytin
domates salatalik

ara: 4 kasik nohutlu pilav

Simdi de 6-7 kasik nohut ve
1 kase yoğurtla inş günü kapatiyorum.

Herkese hayirli aksamlar

Sbh kavhaltı yapmadım öğlen bamya yeşil salata yedim aralarda 2kaysı,2mrdm eriği1dlm ananas yedim akşam ıspanak çorbadı ve turp bu arada hiç ekmek hamur işi yemedim

Kahvaltı:
1/2 simit
Yarım kk peynir
3 siyah zeytin
Bir kupa şekersiz çay

Ara:
15 kuru üzüm

Öğle:
Bir çiğköfte dürüm (bu kötü oldu biraz
Bir ayran
3 tane naneli şeker

Akşam:
Fırında karnabahar bir tabak
Bir tabak mercimek çorbası
Bir kase yoğurt

1 elma 1 portakal

hayatım insanlar ne fiziklerden ne fiziklere geliyor ,istedikten sonra olmayacak bir şey yok, ümitsizliği bir kenara bırak . Hepimizin vücut yapısı farklı benım de belim kalındır mesela o kısımlara biraz fazla calısmak gerekıyor , yapacak bır sey yok :) zaten bu gruptaysan oyle cok fazla bır kılon yoktur ve abartı bır gobegın oldugunu sanmıyorum :) sporcu bır arkadasım yuruyus yapıyordu gobegı gıtsın dıye, bıraz yuruyusle zayıfladıktan sonra mekık tarzı gobegı ve beli hedef alan egzersızler yapabılırsın.Bır de sıkılasmadı ıcın parafın maskesı yapabılırsın.Ümitsizliği bosver bebegım ,duydugun her seyı dene bence, illa ki birinden biri yarar senın ıcın :))

tatlım ıstedıkten sonra zayıflarsın :)) esın senı o sekılde motıve etmek ıstıyordur belkı :)) sen de yaza kadar zayıfla, fıstık gibi giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…