Gunaydin kizlar, masallah size yetisemiyorum valla yazdiklarinizi okumaya. Bir gun girmesem ooooo kac sayfa olmus.
Kacamaksiz az yagli bol proteinli gunler diliyorum
bence eşin çok akıllı. seni gaza getirmeye çalışıyorYa kızlar eşim moralimi bozdu. Geçen hafta hastaydım. Mecburen antibiyotik kullandım. Senin kiloları o verdirmiştir diyo yaa. Ama onu kullanırken hala 62.8 dimm
bamyayı da ne severimmm !Bende öğretmen oldum şimdi sınav fln yemiyo gozum yemiyo iki çocukla akşam yemeği bamya ve roka salatası yedim
bence enişte çok akıllı. seni gaza getirmeye çalışıyor
58 kilo damat mı?Şimdi onunla inatlaştık biz. Biz ilk evlendiğimizde ben 57 kiloydum. Kapıdan içeri girerken hani damat gelini kucağına alır ya. Bu almadı beni kucağına :) Zayıfla söz alcam dedi. Bir ara 65 e çıktım o da 58 den 70 e çıktı. O sonra 69 oldu ben de 62 e hadi al artık diyorum 48 ol alıcam söz diyo. :)
genel olarak, kilo aldığında nerden alıyorsan vermeye başlayınca oradan gidiyor amaStarda Gurkan Kubilay var.Seviyorum o adami.Istanbul da olsam gitcem.Boyle sanki tek basima beceremezmisim gibi geliyor.Tartidaki rakam onemsiz benim icin.Onemli olan goruntu.Gobegim var benim.Ve inanamiyorum ya nasil eritiyorlar o gobekleriBen nasil yapacagimm..
genel olarak, kilo aldığında nerden alıyorsan vermeye başlayınca oradan gidiyor ama
malesef göbek en zor ve en son giden eriyen bölge. yani istediği kiloya inse bile kişi,
ayva göbek kalabilir. onun çözümü de, mekik. karın bölgesini çalıştıran egzersizler..
hayatım insanlar ne fiziklerden ne fiziklere geliyor ,istedikten sonra olmayacak bir şey yok, ümitsizliği bir kenara bırak . Hepimizin vücut yapısı farklı benım de belim kalındır mesela o kısımlara biraz fazla calısmak gerekıyor , yapacak bır sey yok :) zaten bu gruptaysan oyle cok fazla bır kılon yoktur ve abartı bır gobegın oldugunu sanmıyorum :) sporcu bır arkadasım yuruyus yapıyordu gobegı gıtsın dıye, bıraz yuruyusle zayıfladıktan sonra mekık tarzı gobegı ve beli hedef alan egzersızler yapabılırsın.Bır de sıkılasmadı ıcın parafın maskesı yapabılırsın.Ümitsizliği bosver bebegım ,duydugun her seyı dene bence, illa ki birinden biri yarar senın ıcın :))Starda Gurkan Kubilay var.Seviyorum o adami.Istanbul da olsam gitcem.Boyle sanki tek basima beceremezmisim gibi geliyor.Tartidaki rakam onemsiz benim icin.Onemli olan goruntu.Gobegim var benim.Ve inanamiyorum ya nasil eritiyorlar o gobekleriBen nasil yapacagimm..
bebegimmmmm günaydınnnnGünaydın kızlar..
bebegimmmmm günaydınnnn
tatlım ıstedıkten sonra zayıflarsın :)) esın senı o sekılde motıve etmek ıstıyordur belkı :)) sen de yaza kadar zayıfla, fıstık gibi giyinŞimdi onunla inatlaştık biz. Biz ilk evlendiğimizde ben 57 kiloydum. Kapıdan içeri girerken hani damat gelini kucağına alır ya. Bu almadı beni kucağına :) Zayıfla söz alcam dedi. Bir ara 65 e çıktım o da 58 den 70 e çıktı. O sonra 69 oldu ben de 62 e hadi al artık diyorum 48 ol alıcam söz diyo. :)
günaydın. Pazar gününü seveyim yaGünaydın kızlar..
Bana çok sıkıcı geliyorgünaydın. Pazar gününü seveyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?