60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvalti:
1,5 dilim ekmek
1 kasik cokelek
2 kasik sucuklu yumurta
2 zeytin
cay
1 küçük kivi

öğle: 100 gr et doner
1 ince yufka lavaş
2 kornişon tursu
4-5 kizartma patates
1 bardak ayran
1 küçük lokum..

pazar gunu olunca diyetle bağdaşmayan yiyecekler var listemde. o lokumu yemeseydim iyiydi

aksam da bir kase yoğurt ve 2 kasik musliyle gecistirmeyi dusunuyorum. bakalim bu cuma neler olacak...

Benim bugün misafirlerim vardı bende dünden dokturmuştum ee yemezsen olmuyo azcık ucundan yedim herşeyin ama hamur işi yemiş oldum bgn yarın oruç borçlarım var tutmaya başlıycam Allah izin verirse sbh kahvaltısı yapmamıştım 2 kuru kaysı su ve kahve içimiştim akşamda hafif yerim yada yemem bilmiyorum

Kahvaltı:
2 dl tam tahıllı ekmek
Kk peynir
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Az domates
2 şekersiz çay

Öğle:
Yemedim

Ara:
1 elma 1 portakal

Akşam:
Bi kase mercimek çorbası
Bi tabak kereviz
Salata
Bi kase yoğurt
Bi ısırık ekmek

45 dk leslie 3 mil yaptım bi de

Yok est. Bu ara tarçın bal kürüyle zayıflayanlara sardım
Canım ben öyle kürle mürle uğraşmıyorum.En güzeli sağlıklı beslenmek. Bütün besin gruplarından az ve yeterli derece almak. Onun dışında gerisi hikaye. Bir de bunların yanında spor yapabiliyorsan ne ala

Tatlı hiç yemiyorum ne zamandır işkence ediyorum kendime resmen 1 ay olmuştur

Merhaba kizlar!
Kilo bilidirimi yapayim.
Ayri bi zaman oldu ama neyse artik, gunlugumdeki arkadaslarla yarisma yapiyoruzda bildirim gunlerimiz pazar.
Gecen hafta: 61.5
Bugun: 61.1 Yavaaaaaas yavaaaaas gidiyor ama olsun artik vucudumda degil o yaglar.

Tatlı hiç yemiyorum ne zamandır işkence ediyorum kendime resmen 1 ay olmuştur
İşkence değil. İşlenmiş şekerin vücudumuza hiçbir faydası yok. Ama çok canın çekiyorsa sütlü tatlı yiyebilirsin bence. En hafifi. Ya da doğal tatlandırıcılar var onlardan kendinde hazırlayabilirsin.Çok pahalıda değil.

Reactions: mhn
Yağ gitmiş ama neşe gelmş maşaallah.
Tesekkur ederim. Evet canim, yavas gittigi icin uzuluyorum önce ama sonra diyorum yag cabuk gitmez. Yagdan veriyorumki cabuk zayiflamiyorum, ve mutlu oluyorum. Yavasta olsa olacam 55 kilo insallah, incecik ve hafif.

Birde su kacamaklarim olmasa, ahhh ah agzimi tutamiyorum bazen, bugunde 2 dilim baklavayi göturdum. Evde bir tepsi yaptim kendimi tuttum tuttum sonunda kacirdim iki dilim. offffffff

Birde su kacamaklarim olmasa, ahhh ah agzimi tutamiyorum bazen, bugunde 2 dilim baklavayi göturdum. Evde bir tepsi yaptim kendimi tuttum tuttum sonunda kacirdim iki dilim. offffffff
Canım benim evde baklava mı yapılır hiç. Ben bu hafta neler yedim içitim bir duysan küçük dilini yutarsınSanırım bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım. Çok utanıyorum.

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…