yok pazar iyidir ya ne kadar sıkıcı olursa olsunBana çok sıkıcı geliyor
İşte daha çabuk vakit geçiyor sanki..yok pazar iyidir ya ne kadar sıkıcı olursa olsunişten iyidir en azından :) tek bir kötü yanı var aklım hep yemekte
Tarçın bal kürünü denediniz miİşte daha çabuk vakit geçiyor sanki..
Öyle bir kür mü yapacaktım ben? HatırlayamadımTarçın bal kürünü denediniz mi
Yok ondan değil de denediyseniz sonuç aldınız mı diyeÖyle bir kür mü yapacaktım ben? Hatırlayamadım
Kusura bakmayın. Ben unutkanımda bugünlerde. Acaba söz verdimde unuttum dedim birden.Yok ondan değil de denediyseniz sonuç aldınız mı diye
Yok est.Kusura bakmayın. Ben unutkanımda bugünlerde. Acaba söz verdimde unuttum dedim birden.
Canım ben öyle kürle mürle uğraşmıyorum.En güzeli sağlıklı beslenmek. Bütün besin gruplarından az ve yeterli derece almak. Onun dışında gerisi hikaye. Bir de bunların yanında spor yapabiliyorsan ne alaYok est.Bu ara tarçın bal kürüyle zayıflayanlara sardım
Tatlı hiç yemiyorum ne zamandır işkence ediyorum kendime resmen 1 ay olmuşturCanım ben öyle kürle mürle uğraşmıyorum.En güzeli sağlıklı beslenmek. Bütün besin gruplarından az ve yeterli derece almak. Onun dışında gerisi hikaye. Bir de bunların yanında spor yapabiliyorsan ne ala
İşkence değil. İşlenmiş şekerin vücudumuza hiçbir faydası yok. Ama çok canın çekiyorsa sütlü tatlı yiyebilirsin bence. En hafifi. Ya da doğal tatlandırıcılar var onlardan kendinde hazırlayabilirsin.Çok pahalıda değil.Tatlı hiç yemiyorum ne zamandır işkence ediyorum kendime resmen 1 ay olmuştur
Merhaba kizlar!
Kilo bilidirimi yapayim.
Ayri bi zaman oldu ama neyse artik, gunlugumdeki arkadaslarla yarisma yapiyoruzda bildirim gunlerimiz pazar.
Gecen hafta: 61.5
Bugun: 61.1 Yavaaaaaas yavaaaaas gidiyor ama olsun artik vucudumda degil o yaglar.
Yağ gitmiş ama neşe gelmş maşaallah.
Tesekkur ederim. Evet canim, yavas gittigi icin uzuluyorum önce ama sonra diyorum yag cabuk gitmez. Yagdan veriyorumki cabuk zayiflamiyorum, ve mutlu oluyorum. Yavasta olsa olacam 55 kilo insallah, incecik ve hafif.Yağ gitmiş ama neşe gelmş maşaallah.
Canım benim evde baklava mı yapılır hiç.Birde su kacamaklarim olmasa, ahhh ah agzimi tutamiyorum bazen, bugunde 2 dilim baklavayi göturdum. Evde bir tepsi yaptim kendimi tuttum tuttum sonunda kacirdim iki dilim. offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?