aynen onu yapıcam canım. Şuan göbeğim gitmeye başladı. Owww sözünü duymaya başladım eşimden :)tatlım ıstedıkten sonra zayıflarsın :)) esın senı o sekılde motıve etmek ıstıyordur belkı :)) sen de yaza kadar zayıfla, fıstık gibi giyin
Napim canim yaa iste kizimla esim istiyor, bende onlari kiramiyorum yapiyorum. Disardan alma imkanim olmadigi icin mecburen yapiyorum evde. Eee haliyle bir tepsi baklava mutfakta göz önunde olunca sonuc kacamak oluyorCanım benim evde baklava mı yapılır hiç.Ben bu hafta neler yedim içitim bir duysan küçük dilini yutarsın Sanırım bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım. Çok utanıyorum.
O zaman bize de yolla. Canım çekti yaNapim canim yaa iste kizimla esim istiyor, bende onlari kiramiyorum yapiyorum. Disardan alma imkanim olmadigi icin mecburen yapiyorum evde. Eee haliyle bir tepsi baklava mutfakta göz önunde olunca sonuc kacamak oluyor
Ay canim benim yaa, yolluyayim tabi niye yollamiyim.O zaman bize de yolla. Canım çekti ya
Ay canim benim yaa, yolluyayim tabi niye yollamiyim.
Ayy cok severim kuru inciri. Afiyet olsun canim. Bende cay iciyorum simdi, hep beraber icelim.
Gunaydin... Sende cay iciyorusn himmm, ben birde yesil cay icelim diyorum...Günaydın cankuş.
Tatlım sen ne içelim dersen bana uyar.Gunaydin... Sende cay iciyorusn himmm, ben birde yesil cay icelim diyorum...
Tatlım sen ne içelim dersen bana uyar.
Gunaydin zayiflayan ve guzellesen hatunlar!!!
Günaydın herkese. Haftanın ilk günü umarım az kaçamaklı hafta sonlarımız olmuştur.
Kolay gelsin canim, tatil dönusu zor evet..günaydınlarrrrrrrr
günaydın fıstıklar....
izin bitti..işe dönmek zormuş yaaa
Günaydın canım izin sonrası ilk gün zordur. Bakalım izin nasıl geçti kaçamaklar olmuştur mutlaka.Kolay gelsin canim, tatil dönusu zor evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?