60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acayip karnım acıktı komşu hamsi getirdi 5 tane attım ağzıma hiç pişman değilim zira bir hamsi 7 kcal miş ahahah mutluyum

Reactions: mhn
tatlım ıstedıkten sonra zayıflarsın :)) esın senı o sekılde motıve etmek ıstıyordur belkı :)) sen de yaza kadar zayıfla, fıstık gibi giyin
aynen onu yapıcam canım. Şuan göbeğim gitmeye başladı. Owww sözünü duymaya başladım eşimden :)

Canım benim evde baklava mı yapılır hiç. Ben bu hafta neler yedim içitim bir duysan küçük dilini yutarsınSanırım bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım. Çok utanıyorum.
Napim canim yaa iste kizimla esim istiyor, bende onlari kiramiyorum yapiyorum. Disardan alma imkanim olmadigi icin mecburen yapiyorum evde. Eee haliyle bir tepsi baklava mutfakta göz önunde olunca sonuc kacamak oluyor

Napim canim yaa iste kizimla esim istiyor, bende onlari kiramiyorum yapiyorum. Disardan alma imkanim olmadigi icin mecburen yapiyorum evde. Eee haliyle bir tepsi baklava mutfakta göz önunde olunca sonuc kacamak oluyor
O zaman bize de yolla. Canım çekti ya

Ayy cok severim kuru inciri. Afiyet olsun canim. Bende cay iciyorum simdi, hep beraber icelim.

Paso yemek konuşan diyet topigi. Ne olacak bizim halimiz yaaa

Saka bi yana su dünyada yemek gibi başka bi keyif yok, hamdolsun bunu yasayabiliyoruz ve onca nimete erisebiliyoruz..

Bu arada, kilo bildirimi sonrasi haftalik liste yapiliyor mu? Kim kac kilo verdi, haftanin birincisi kim..

Günaydın herkese. Haftanın ilk günü umarım az kaçamaklı hafta sonlarımız olmuştur.

Reactions: mhn
hemen dünkü menümü yazayım...............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
1 kk peynir
çay
iftar:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 kase yoğurt
ara:
1 çay bardağı leblebi,üzüm,badem karışımı
ara:
1 portakal

1 bardak 5li çay
1.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…