60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yok kaçamak demeyelim de giderek artan bir yeme potansiyelim var diyelim.ama durumu farkettim...ve durrrr didim kendime

Reactions: mhn
Günaydın canım izin sonrası ilk gün zordur. Bakalım izin nasıl geçti kaçamaklar olmuştur mutlaka.
Ben izinde degildim kiii, hepbera izinliydi, ben calistim maalesef, ama bugun evdeyim Haftasonu guzel gecti sayilir, dun 2 dilim baklavayida kacirmasam tam super olcakti ama iste tutamadim agzimi.

benim diyet işi biraz oğlumun ders çalışma düzenine benziyor..biraz sıkı diyet yapıyorum.kaçamaksız falan..sonra atıştırmalar başlıyor..sonuç iki ileri bir geri..oğlan da az çalışıyor..sonra ipin ucunu bi koyveriyor...yazılılar kötü geliyor.ana-oğul benziyoruz

Merhaba kızlar :) Benide aranıza kabul edermisiniz bnde artık frene basmam gerektiğinin farkındayım ağustosta evlendim 62 kiloydum hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten ama abur cuburla işin ucunu kaçırdım aslında yemek çok yemiyorum ekmek tüketimimde çok yok ama sorun yemek sonrası abur cuburlar eşimle birlikte aldık başımızı gidiyoruz bu duruma artık bi dur demem gerekiyo bu sabah 70.80 kg çıktım ve şok kendime okadar kızdım ki anlatamam siz neler yapıyosunuz öncelikle ödem atmam gerekiyor sanırım ya

Ben izinde degildim kiii, hepbera izinliydi, ben calistim maalesef, ama bugun evdeyim Haftasonu guzel gecti sayilir, dun 2 dilim baklavayida kacirmasam tam super olcakti ama iste tutamadim agzimi.
Olsun canım arada bir kaçamak lazım. Oda Vücudumuza ödül diyelim.
bu hafta 69u görmezsem bilin ki kaçamak var..vurun beni
Deme öyle kaç kiloydun canım? Kaç kilo vermen lazım bu hafta?

Canım hoşgeldin bende o abur cubur sonrası alıp başını gidenlerdenim. Sana tavsiyem bol bol su iç ve akşam yemeğinden sonrası yemek yemeği kes. Abur cuburu hayatından çıkar. Birazcık hareket inanki aldıkları kısa sürede verirsin bu şekilde.

hoşgeldin canım.diyete ilk başladığında önce ödemi atarsın zaten.sen başla hele

Olsun canım arada bir kaçamak lazım. Oda Vücudumuza ödül diyelim.

Deme öyle kaç kiloydun canım? Kaç kilo vermen lazım bu hafta?

çok değil kuuuu...700-800 gramcık versem hedefteyim..yani bu haftalık

hoşgeldin canım.diyete ilk başladığında önce ödemi atarsın zaten.sen başla hele

çok değil kuuuu...700-800 gramcık versem hedefteyim..yani bu haftalık

Hımm verirsin. Kaçak yapınca 500 gr ödem yapmışsındır zaten. Oğluş gibi çalışınca hedefi tam isabet gerçekleştirirsin :)

Hoşbulduk canım :) Ben daha öncede diyet yaptım üniversiteyi bitirip geldiğimde 75 kiloydum sonra yürüyüşler mekikler az yemeler derken verdim öyle çokta zorlanmadım ama şuanda evliyim ve eşim herakşam cips gofret çikolata kola derken insanında görünce canı çekiyo irade problemim var şuanda kendimi tutmam laazım

Kızlar bir tavsiye ile geldim. Sabah aç karnına 1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı taze çekilmiş keten tohumu yiyin . İştahı kesiyor. Benimkini kesti. İçimdeki emoşa biraz durdurak geldi yahu.

Bu arada kızlar bir hafta kilo bildirimi yapamayacağım. Çünkü diyetisyenimle bir hafta görüşmeyeceğim. Hoş bunun bedeli de ağır oldu. ÇÜnkü 2 hafta içinde 2 kilo ver , öyle gel dedi. Bir dahaki randevum 14 Şubat, benim hediyem de diyetisyene verdiğim kilolar olacak. Ne ka manidar, millet sevgilisine gül verirken ben diyetisyene kilo vermiş olacam .

Merhaba kızlar bende bu guruba dahil olanlardanım sanırım öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 1.67 boyum ve 70 kiloyum (en son tartındığmda 15 gün önce ) :) genç kız iken yani 16 17 yaşlarında aşırı kilolu boyu kısa bir genç kızdım o zaman ki kilom 70 di işte siz düşünün bacaklarım kollarım göbeğim ayrıydı 16 yaşında anne gibi duruyordum snra hastalık falan filan derken 61 kiloya kadar düştüm ve bu yaşıma kadar hep öyle geldim kilo verince boyumda uzadı tabiki en fazla 63 lerde dolanırdım ki boyuma oranla kilom abartı durmazdı ama genetik olarak bi popo problemim var halalardan geliyo diyorummm :)) , ama anormal bir şekilde bi buçuk ayda 70 kiloyu gördüm sebebini bende biliyorum aslında ölümüne doysamda fazladan yemek ve abur cuburu fazla yemek ekmk zaten vazgeçilmezlerimdendi ... ama artık kendime bir dur dedim bu ayın 26sında diyetime başladım aslında ilk iki gün patates diyeti yaptım sağlıksız olduğunu düşünüp bıraktım ama artık abur cubur hiç yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeğinide çok az yiyorum birde 4 gündür düzenli olarak spor yapıyorum . işim gereği oturuyorum çünkü sürekli. bir haftam doldu kendime dikkat ediyorum epeeyce akşamları 6 dan sonra bir kez yemek yedim oda ekmeksizdi ilk defa dün biraz diyetimi bozmuş oldum pazar olması dolayısıyla pizza yedim bol bol su içiyorum akşamları sadece 3 kaşık yoğurt yarım limon ve 1 kaşık pul biber karışımını yiyorum , henüz tartınmadım tartınmaya korkuyorum eğer hiç kilo veremediysem çok üzülürüm çünkü :) burada çok motive olduğum için yazıyorum umarım kısa sürede bu kilolardan kurtulurum çok uzun yazdım biliyorum okuyup zahmet edenlere şimdiden teşekkür ediyorum desteklerinizi bekliorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…