Günaydın cankuş.
Kolay gelsin canim, tatil dönusu zor evet..
Günaydın canım izin sonrası ilk gün zordur. Bakalım izin nasıl geçti kaçamaklar olmuştur mutlaka.
Ooooo demek :) Neyse duymadık biz :))selam canım naber
offff...kendimi sürüdüm resmen
kaçamak mı
Ben izinde degildim kiii, hepbera izinliydi, ben calistim maalesef, ama bugun evdeyimGünaydın canım izin sonrası ilk gün zordur. Bakalım izin nasıl geçti kaçamaklar olmuştur mutlaka.
Bende 60 lari görmeliyim artik bu hafta, sonrada daha asagisini. Özledim yaa, inemedim bi altinabu hafta 69 u görmeliyim..ucundan accık bile olsakendime hedef koydum
bu hafta 69u görmezsem bilin ki kaçamak var..vurun beni
Ona yeme potansiyeli demeyelim de iştah diyelim. Eminenin deyimyle içimizdeki fil :yok yok kaçamak demeyelim de giderek artan bir yeme potansiyelim var diyelim.ama durumu farkettim...ve durrrr didim kendime
Olsun canım arada bir kaçamak lazım. Oda Vücudumuza ödül diyelim.Ben izinde degildim kiii, hepbera izinliydi, ben calistim maalesef, ama bugun evdeyimHaftasonu guzel gecti sayilir, dun 2 dilim baklavayida kacirmasam tam super olcakti ama iste tutamadim agzimi.
benim diyet işi biraz oğlumun ders çalışma düzenine benziyor..biraz sıkı diyet yapıyorum.kaçamaksız falan..sonra atıştırmalar başlıyor..sonuç iki ileri bir geri..oğlan da az çalışıyor..sonra ipin ucunu bi koyveriyor...yazılılar kötü geliyor.ana-oğul benziyoruz
Deme öyle kaç kiloydun canım? Kaç kilo vermen lazım bu hafta?bu hafta 69u görmezsem bilin ki kaçamak var..vurun beni
Merhaba kızlar :) Benide aranıza kabul edermisiniz bnde artık frene basmam gerektiğinin farkındayım ağustosta evlendim 62 kiloydum hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten ama abur cuburla işin ucunu kaçırdım aslında yemek çok yemiyorum ekmek tüketimimde çok yok ama sorun yemek sonrası abur cuburlar eşimle birlikte aldık başımızı gidiyoruz bu duruma artık bi dur demem gerekiyo bu sabah 70.80 kg çıktım ve şokkendime okadar kızdım ki anlatamam siz neler yapıyosunuz öncelikle ödem atmam gerekiyor sanırım ya
Merhaba kızlar :) Benide aranıza kabul edermisiniz bnde artık frene basmam gerektiğinin farkındayım ağustosta evlendim 62 kiloydum hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten ama abur cuburla işin ucunu kaçırdım aslında yemek çok yemiyorum ekmek tüketimimde çok yok ama sorun yemek sonrası abur cuburlar eşimle birlikte aldık başımızı gidiyoruz bu duruma artık bi dur demem gerekiyo bu sabah 70.80 kg çıktım ve şokkendime okadar kızdım ki anlatamam siz neler yapıyosunuz öncelikle ödem atmam gerekiyor sanırım ya
Olsun canım arada bir kaçamak lazım. Oda Vücudumuza ödül diyelim.
Deme öyle kaç kiloydun canım? Kaç kilo vermen lazım bu hafta?
hoşgeldin canım.diyete ilk başladığında önce ödemi atarsın zaten.sen başla hele
çok değil kuuuu...700-800 gramcık versem hedefteyim..yani bu haftalık
Hoşbulduk canım :) Ben daha öncede diyet yaptım üniversiteyi bitirip geldiğimde 75 kiloydumCanım hoşgeldin bende o abur cubur sonrası alıp başını gidenlerdenim. Sana tavsiyem bol bol su iç ve akşam yemeğinden sonrası yemek yemeği kes. Abur cuburu hayatından çıkar. Birazcık hareket inanki aldıkları kısa sürede verirsin bu şekilde.
Peki neler yapıyosun günlük neler yiyosun canım spor yapıyo musun?Bernimde bu hafta 65 in altını görmem lazım. Bakalım yapabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?