60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün haricinde akşamları sadece yoğurt mu yediniz gün içinde ne yediniz peki? Ben daha öncede diyet yaptım akşamları yürüyüş yapmak zor gelmezdi hiç ama şuan üzerimde bi tembellik var havayı bahane ediyorum kendime evde yürüyüş videoları buldum leslie sansone bayanın adı bunu deneyeceğim artık..

Kızlar bir tavsiye ile geldim. Sabah aç karnına 1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı taze çekilmiş keten tohumu yiyin . İştahı kesiyor. Benimkini kesti. İçimdeki emoşa biraz durdurak geldi yahu.

emine emoşunu tut canım.geçen hafta benim içime girdihadi git git emine seni bekler dedim

2 haftada 2 kilo nasıl verceksin emine..listeni yazsana canım.ben haftada 100 gram veriyorum.ona da razıyım

hoşgeldin kübra.kesinlikle kilo vermişsindir..hadi tartıl da hepberaber kutlayalım

2 haftada 2 kilo nasıl verceksin emine..listeni yazsana canım.ben haftada 100 gram veriyorum.ona da razıyım

hoşgeldin kübra.kesinlikle kilo vermişsindir..hadi tartıl da hepberaber kutlayalım

Listemi yazarım canım benim , açlık sınırında yaşamak istiyorsan sen bilirsin, doktor birşey sporu kastediyo yapmıyomda ...
neyse beni boşver listeye gelelim.

Sabah
5 kaşık nestle nesfit, 1 bardak yağsız süt,
1 tatlı kaşığı tarçın,

Ara yok
tabi ben durmam sade türk kahvesi, azcık keyfim olsun dimi,

Öğle
Az çorba ,
3 yemek kaşığı yoğurt,
Sebze yemeği, salata serbest
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,

Ara
1 meyve

Akşam
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı yoğurt
Sebze yemeği salata serbest
1 dilim ekmek

Ara
1 porsiyon meyve

Doktor bu listeyle 2 kilo verirsin kesin dedi. Ama bugüne kadar ki diyet yapma hızım + emoş düşünülünce inşallah doktorun yüzünü kara çıkarmam.Bu verdiği en düşük kalorili diyetmiş yani sen düşün.
Hadi hayırlısı

gerçekten bunların hepsinin bir bahane olduğunu düşünün ve kendinize güvenin çünkü bende bahanelerle bugün yarın diye diye bir baktım 70 olmuşum . hemen anlatayım bir haftadır napıyorum. öncelikle aç karnına iki bardak kesin su içiyorum bazen üç dört bile olduğu oldu şu bi haftada kahvaltı da bir dilim kepek ekmeği bazen iki lokma bile oldu bu ekmek, haşlanmış yumurta az zeytin az peynirle kahvaltımı yaptım öğlen bir portakal yedim mesela bir günü bir muz yedim saat üç gibi bir gün lahana çorbası içtim bir gün salata zeytin yedim ama akşamları hiç bişey yemedim sadece yoğurt karışımını yedim ve spor yapıyorum dün yapmadım bi ,yaptığım spor ise ' jillian michaels 30 day level 1' 10 gün boyunca bu videoyu izleyip tamamlıcam 3 günü bitirdim bile :) sonra ki 10 gün level 2 sonraki 10 gün de level 3 ü yapıcam Allahın izni ile :)) bakalım inşallah kilo vermişimdir yüksek ihtimal bu akşam eve giderken tartı alıcam akşam tartınıp yarın size sonucu söylerim :) ben diyette demiyorum aslında sağlıklı beslenme diyorum buna kilomu verene kadar biraz aç kalıcam hepsi bu verip sıkılaştıkdan sonra öyle ölümüne yemek yemekten vazgeçmiş olucam . mesela bu gün sadece bir portakal yedim su içiyorum öyle :)) birde o videolu sporumu yaparken göbeğimi streçle sarıyorum bildiğiniz islanıyorum terden :)) inşallah size yardımcı olur :)

En küçük bilgi kırıntısı bile yardımcı oluyor canım
Bu arada hoşgeldin aramıza,
Umarım istediğin kiloya inersin canım

En küçük bilgi kırıntısı bile yardımcı oluyor canım
Bu arada hoşgeldin aramıza,
Umarım istediğin kiloya inersin canım

inşallah bir tantınmaya cesaret etsem belki daha da iyi olucam ama korkuyorum vallahi ya maf olurum yani hiç veremediysem ama bu akşam tartı alıp gitcem eve :)))

sizin yaptığınız daha etkili sanırım sadece yürüyüş değil hareketlerde var bende buna başlıyayım en iyisi.. Ben daha bugün başladım diyete sabah 1 bardak su içtim ardından avuç içi kadar ekmek peynir yeşil çay saat 10:15te şekersiz türk kahvesi içtim bol bolda su içiyorum ve 12:15te yemeğe çıkıcam çorba ve ana yemek alıcam sadece şimdi iyi de akşama evde zor olucak benm için eşim abur cubur çok tüketiyor bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorum

inşallah bir tantınmaya cesaret etsem belki daha da iyi olucam ama korkuyorum vallahi ya maf olurum yani hiç veremediysem ama bu akşam tartı alıp gitcem eve :)))
Korkunun ecele faydası yok,
Nasıl olsa adı tartı olan o garabetin üstüne çıkacaksın,
Ama psikolojik bir tavsiye canım 100 gr bile vermiş olsan,
Buraya gel ve oku,
Ondan sonra daha mutlu olacaksın,
Çünkü yalnız değilsin,
Hepimiz bu yola baş koyduk gramla da olsa zayıflayacağız sonunda yani umarım

valla eğer istiyorsanız öyle bir geçiliyorki sabır edin bakın ben naptım diyete başladım ilk gnüüm patates diyeti yapıyorum midem bulanmış patatesden bir baktım ablam tuutmuş milföy yapmış zeytinli çikolatalı pudingli pasta yapmış ama nasıl biliyormusunuz ağlasam mı gülsel mi kaldım böyle size afiyet olsun canlarım dedim ben kadınlar kulübündeki dostlarımın yanına gideyim sizden hayır yok az motive olim dedim ve yemedim inanın :)) isteyince oluyor bir sonraki gün bizim hanım (ablamdan bahsediyorum :)) saat olmuş 10.30 karışık dost yapıyo allahım varya bunlar benim tahammül edemediğim amaan nolcak deyip ölmüne yediğim şeylerdi afiyet olsun ablacım dedim geçtim odaya spor yaptım :)) ilk defa abur cubur olarak dün gece liseden arkadaşım gelmişti sohbet falan ediyordum saat üç de geçe üç yanlız tuttum popkek yedim bir tane pişman oldum mu aslında olmadım ama bir kerelikdi yani arkadaşım her zaman gelmiyor senede 2 kere anca :)) o yüzden kendimize güvenince oluyormuş ben sabretmeyi öğrendim valla artık fazla yiyemiyorum midem kaldırmıyo en güzeli bu zaten :) o spora gelince de bence çok etkili yapınca anlıcaksınz ne kadar zor ama etkili olduğunu :))

çok teşekkür ederim valla burası benim en büyük enerji ve motive kaynağım açıkcası :) akşam tartınıyorum söz :))

abbbooovvvvv...bu ne... ben bunu yapamam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…