- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Dün haricinde akşamları sadece yoğurt mu yediniz gün içinde ne yediniz peki? Ben daha öncede diyet yaptım akşamları yürüyüş yapmak zor gelmezdi hiç ama şuan üzerimde bi tembellik var havayı bahane ediyorum kendime evde yürüyüş videoları buldum leslie sansone bayanın adı bunu deneyeceğim artık..Merhaba kızlar bende bu guruba dahil olanlardanım sanırım öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 1.67 boyum ve 70 kiloyum (en son tartındığmda 15 gün önce ) :) genç kız iken yani 16 17 yaşlarında aşırı kilolu boyu kısa bir genç kızdım o zaman ki kilom 70 di işte siz düşünün bacaklarım kollarım göbeğim ayrıydı 16 yaşında anne gibi duruyordum snra hastalık falan filan derken 61 kiloya kadar düştüm ve bu yaşıma kadar hep öyle geldim kilo verince boyumda uzadı tabiki en fazla 63 lerde dolanırdım ki boyuma oranla kilom abartı durmazdı ama genetik olarak bi popo problemim var halalardan geliyo diyorummm :)) , ama anormal bir şekilde bi buçuk ayda 70 kiloyu gördüm sebebini bende biliyorum aslında ölümüne doysamda fazladan yemek ve abur cuburu fazla yemek ekmk zaten vazgeçilmezlerimdendi ... ama artık kendime bir dur dedim bu ayın 26sında diyetime başladım aslında ilk iki gün patates diyeti yaptım sağlıksız olduğunu düşünüp bıraktım ama artık abur cubur hiç yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeğinide çok az yiyorum birde 4 gündür düzenli olarak spor yapıyorum . işim gereği oturuyorum çünkü sürekli. bir haftam doldu kendime dikkat ediyorum epeeyce akşamları 6 dan sonra bir kez yemek yedim oda ekmeksizdi ilk defa dün biraz diyetimi bozmuş oldum pazar olması dolayısıyla pizza yedimbol bol su içiyorum akşamları sadece 3 kaşık yoğurt yarım limon ve 1 kaşık pul biber karışımını yiyorum , henüz tartınmadım tartınmaya korkuyorum eğer hiç kilo veremediysem çok üzülürüm çünkü :) burada çok motive olduğum için yazıyorum umarım kısa sürede bu kilolardan kurtulurum çok uzun yazdım biliyorum okuyup zahmet edenlere şimdiden teşekkür ediyorum desteklerinizi bekliorum :)
Bernimde bu hafta 65 in altını görmem lazım. Bakalım yapabilecekmiyim
Kızlar bir tavsiye ile geldim. Sabah aç karnına 1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı taze çekilmiş keten tohumu yiyin . İştahı kesiyor. Benimkini kesti. İçimdeki emoşa biraz durdurak geldi yahu.
Aşk olsun bana mı gelsin dedinemine emoşunu tut canım.geçen hafta benim içime girdihadi git git emine seni bekler dedim
Bu arada kızlar bir hafta kilo bildirimi yapamayacağım. Çünkü diyetisyenimle bir hafta görüşmeyeceğim. Hoş bunun bedeli de ağır oldu. ÇÜnkü 2 hafta içinde 2 kilo ver , öyle gel dedi. Bir dahaki randevum 14 Şubat, benim hediyem de diyetisyene verdiğim kilolar olacak. Ne ka manidar, millet sevgilisine gül verirken ben diyetisyene kilo vermiş olacam .
Merhaba kızlar bende bu guruba dahil olanlardanım sanırım öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 1.67 boyum ve 70 kiloyum (en son tartındığmda 15 gün önce ) :) genç kız iken yani 16 17 yaşlarında aşırı kilolu boyu kısa bir genç kızdım o zaman ki kilom 70 di işte siz düşünün bacaklarım kollarım göbeğim ayrıydı 16 yaşında anne gibi duruyordum snra hastalık falan filan derken 61 kiloya kadar düştüm ve bu yaşıma kadar hep öyle geldim kilo verince boyumda uzadı tabiki en fazla 63 lerde dolanırdım ki boyuma oranla kilom abartı durmazdı ama genetik olarak bi popo problemim var halalardan geliyo diyorummm :)) , ama anormal bir şekilde bi buçuk ayda 70 kiloyu gördüm sebebini bende biliyorum aslında ölümüne doysamda fazladan yemek ve abur cuburu fazla yemek ekmk zaten vazgeçilmezlerimdendi ... ama artık kendime bir dur dedim bu ayın 26sında diyetime başladım aslında ilk iki gün patates diyeti yaptım sağlıksız olduğunu düşünüp bıraktım ama artık abur cubur hiç yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeğinide çok az yiyorum birde 4 gündür düzenli olarak spor yapıyorum . işim gereği oturuyorum çünkü sürekli. bir haftam doldu kendime dikkat ediyorum epeeyce akşamları 6 dan sonra bir kez yemek yedim oda ekmeksizdi ilk defa dün biraz diyetimi bozmuş oldum pazar olması dolayısıyla pizza yedimbol bol su içiyorum akşamları sadece 3 kaşık yoğurt yarım limon ve 1 kaşık pul biber karışımını yiyorum , henüz tartınmadım tartınmaya korkuyorum eğer hiç kilo veremediysem çok üzülürüm çünkü :) burada çok motive olduğum için yazıyorum umarım kısa sürede bu kilolardan kurtulurum çok uzun yazdım biliyorum okuyup zahmet edenlere şimdiden teşekkür ediyorum desteklerinizi bekliorum :)
Beni hiç boş bırak mı yoki doldursun gözü kör olasıcasen beni takip et..ben seni takip edeyim başka türlü boş kalırsak şeytan dolduruyor
2 haftada 2 kilo nasıl verceksin emine..listeni yazsana canım.ben haftada 100 gram veriyorum.ona da razıyım
hoşgeldin kübra.kesinlikle kilo vermişsindir..hadi tartıl da hepberaber kutlayalım
Dün haricinde akşamları sadece yoğurt mu yediniz gün içinde ne yediniz peki? Ben daha öncede diyet yaptım akşamları yürüyüş yapmak zor gelmezdi hiç ama şuan üzerimde bi tembellik var havayı bahane ediyorum kendime evde yürüyüş videoları buldum leslie sansone bayanın adı bunu deneyeceğim artık..
gerçekten bunların hepsinin bir bahane olduğunu düşünün ve kendinize güvenin çünkü bende bahanelerle bugün yarın diye diye bir baktım 70 olmuşum . hemen anlatayım bir haftadır napıyorum. öncelikle aç karnına iki bardak kesin su içiyorum bazen üç dört bile olduğu oldu şu bi haftada kahvaltı da bir dilim kepek ekmeği bazen iki lokma bile oldu bu ekmek, haşlanmış yumurta az zeytin az peynirle kahvaltımı yaptım öğlen bir portakal yedim mesela bir günü bir muz yedim saat üç gibi bir gün lahana çorbası içtim bir gün salata zeytin yedim ama akşamları hiç bişey yemedim sadece yoğurt karışımını yedim ve spor yapıyorum dün yapmadım bi ,yaptığım spor ise ' jillian michaels 30 day level 1' 10 gün boyunca bu videoyu izleyip tamamlıcam 3 günü bitirdim bile :) sonra ki 10 gün level 2 sonraki 10 gün de level 3 ü yapıcam Allahın izni ile :)) bakalım inşallah kilo vermişimdir yüksek ihtimal bu akşam eve giderken tartı alıcam akşam tartınıp yarın size sonucu söylerim :) ben diyette demiyorum aslında sağlıklı beslenme diyorum buna kilomu verene kadar biraz aç kalıcam hepsi bu verip sıkılaştıkdan sonra öyle ölümüne yemek yemekten vazgeçmiş olucam . mesela bu gün sadece bir portakal yedim su içiyorum öyle :)) birde o videolu sporumu yaparken göbeğimi streçle sarıyorum bildiğiniz islanıyorum terden :)) inşallah size yardımcı olur :)
En küçük bilgi kırıntısı bile yardımcı oluyor canım
Bu arada hoşgeldin aramıza,
Umarım istediğin kiloya inersin canım
sizin yaptığınız daha etkili sanırım sadece yürüyüş değil hareketlerde var bende buna başlıyayım en iyisi.. Ben daha bugün başladım diyete sabah 1 bardak su içtim ardından avuç içi kadar ekmek peynir yeşil çay saat 10:15te şekersiz türk kahvesi içtim bol bolda su içiyorum ve 12:15te yemeğe çıkıcam çorba ve ana yemek alıcam sadece şimdi iyi de akşama evde zor olucak benm için eşim abur cubur çok tüketiyor bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorumgerçekten bunların hepsinin bir bahane olduğunu düşünün ve kendinize güvenin çünkü bende bahanelerle bugün yarın diye diye bir baktım 70 olmuşum . hemen anlatayım bir haftadır napıyorum. öncelikle aç karnına iki bardak kesin su içiyorum bazen üç dört bile olduğu oldu şu bi haftada kahvaltı da bir dilim kepek ekmeği bazen iki lokma bile oldu bu ekmek, haşlanmış yumurta az zeytin az peynirle kahvaltımı yaptım öğlen bir portakal yedim mesela bir günü bir muz yedim saat üç gibi bir gün lahana çorbası içtim bir gün salata zeytin yedim ama akşamları hiç bişey yemedim sadece yoğurt karışımını yedim ve spor yapıyorum dün yapmadım bi ,yaptığım spor ise ' jillian michaels 30 day level 1' 10 gün boyunca bu videoyu izleyip tamamlıcam 3 günü bitirdim bile :) sonra ki 10 gün level 2 sonraki 10 gün de level 3 ü yapıcam Allahın izni ile :)) bakalım inşallah kilo vermişimdir yüksek ihtimal bu akşam eve giderken tartı alıcam akşam tartınıp yarın size sonucu söylerim :) ben diyette demiyorum aslında sağlıklı beslenme diyorum buna kilomu verene kadar biraz aç kalıcam hepsi bu verip sıkılaştıkdan sonra öyle ölümüne yemek yemekten vazgeçmiş olucam . mesela bu gün sadece bir portakal yedim su içiyorum öyle :)) birde o videolu sporumu yaparken göbeğimi streçle sarıyorum bildiğiniz islanıyorum terden :)) inşallah size yardımcı olur :)
Korkunun ecele faydası yok,inşallah bir tantınmaya cesaret etsem belki daha da iyi olucam ama korkuyorum vallahi ya maf olurum yani hiç veremediysem ama bu akşam tartı alıp gitcem eve :)))
Tamam canım takip et beni. Takipteyimmmm. Kaçamak yok.sen beni takip et..ben seni takip edeyim başka türlü boş kalırsak şeytan dolduruyor
sizin yaptığınız daha etkili sanırım sadece yürüyüş değil hareketlerde var bende buna başlıyayım en iyisi.. Ben daha bugün başladım diyete sabah 1 bardak su içtim ardından avuç içi kadar ekmek peynir yeşil çay saat 10:15te şekersiz türk kahvesi içtim bol bolda su içiyorum ve 12:15te yemeğe çıkıcam çorba ve ana yemek alıcam sadece şimdi iyi de akşama evde zor olucak benm için eşim abur cubur çok tüketiyor bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorum
Emine az önce bizde senin Filden bahsediyorduk. Bize yollama onu :)emine emoşunu tut canım.geçen hafta benim içime girdihadi git git emine seni bekler dedim
Korkunun ecele faydası yok,
Nasıl olsa adı tartı olan o garabetin üstüne çıkacaksın,
Ama psikolojik bir tavsiye canım 100 gr bile vermiş olsan,
Buraya gel ve oku,
Ondan sonra daha mutlu olacaksın,
Çünkü yalnız değilsin,
Hepimiz bu yola baş koyduk gramla da olsa zayıflayacağız sonunda yani umarım
YollamamEmine az önce bizde senin Filden bahsediyorduk. Bize yollama onu :)
Sana bol şans , gözlerin bi tur pörtledikten sonra buraya dön emi,çok teşekkür ederim valla burası benim en büyük enerji ve motive kaynağım açıkcası :) akşam tartınıyorum söz :))
Sana bol şans , gözlerin bi tur pörtledikten sonra buraya dön emi,
ben öyle yapıyom iyi geliyor
Listemi yazarım canım benim , açlık sınırında yaşamak istiyorsan sen bilirsin, doktor birşey sporu kastediyo yapmıyomda ...
neyse beni boşver listeye gelelim.
Sabah
5 kaşık nestle nesfit, 1 bardak yağsız süt,
1 tatlı kaşığı tarçın,
Ara yok
tabi ben durmam sade türk kahvesi, azcık keyfim olsun dimi,
Öğle
Az çorba ,
3 yemek kaşığı yoğurt,
Sebze yemeği, salata serbest
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
Ara
1 meyve
Akşam
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı yoğurt
Sebze yemeği salata serbest
1 dilim ekmek
Ara
1 porsiyon meyve
Doktor bu listeyle 2 kilo verirsin kesin dedi. Ama bugüne kadar ki diyet yapma hızım + emoş düşünülünce inşallah doktorun yüzünü kara çıkarmam.Bu verdiği en düşük kalorili diyetmiş yani sen düşün.
Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?