tamamdır öyle yapıcam inşallah mutluluktan olur bu gözlerimin pörtlemesiiii :)))
Aramıza hoş geldin. Bence hiç stres yapma vücudun o kadar çabaya sana cevap verecektir.inşallah bir tantınmaya cesaret etsem belki daha da iyi olucam ama korkuyorum vallahi ya maf olurum yani hiç veremediysem ama bu akşam tartı alıp gitcem eve :)))
abbbooovvvvv...bu ne... ben bunu yapamam ki.
Bu gerçekten azmış ya..Listemi yazarım canım benim , açlık sınırında yaşamak istiyorsan sen bilirsin, doktor birşey sporu kastediyo yapmıyomda ...
neyse beni boşver listeye gelelim.
Sabah
5 kaşık nestle nesfit, 1 bardak yağsız süt,
1 tatlı kaşığı tarçın,
Ara yok
tabi ben durmam sade türk kahvesi, azcık keyfim olsun dimi,
Öğle
Az çorba ,
3 yemek kaşığı yoğurt,
Sebze yemeği, salata serbest
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
Ara
1 meyve
Akşam
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı yoğurt
Sebze yemeği salata serbest
1 dilim ekmek
Ara
1 porsiyon meyve
Doktor bu listeyle 2 kilo verirsin kesin dedi. Ama bugüne kadar ki diyet yapma hızım + emoş düşünülünce inşallah doktorun yüzünü kara çıkarmam.Bu verdiği en düşük kalorili diyetmiş yani sen düşün.
Hadi hayırlısı
Ya şimdi sen beni ve emoşu düşün
Olsun o Emoşla güzel şeyler yaşıcaksınız. Biraz onunda uslanması lazım Eminecim.YollamamO benim bir parçam Kimseye vermeye kıyamıyorum, onun da gitmek gibi bir niyeti de yok zaten. Niyeti bozuk şey
evet, diyet iyiymiş. daha doğrusu sıkıListemi yazarım canım benim , açlık sınırında yaşamak istiyorsan sen bilirsin, doktor birşey sporu kastediyo yapmıyomda ...
neyse beni boşver listeye gelelim.
Sabah
5 kaşık nestle nesfit, 1 bardak yağsız süt,
1 tatlı kaşığı tarçın,
Ara yok
tabi ben durmam sade türk kahvesi, azcık keyfim olsun dimi,
Öğle
Az çorba ,
3 yemek kaşığı yoğurt,
Sebze yemeği, salata serbest
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
Ara
1 meyve
Akşam
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı yoğurt
Sebze yemeği salata serbest
1 dilim ekmek
Ara
1 porsiyon meyve
Doktor bu listeyle 2 kilo verirsin kesin dedi. Ama bugüne kadar ki diyet yapma hızım + emoş düşünülünce inşallah doktorun yüzünü kara çıkarmam.Bu verdiği en düşük kalorili diyetmiş yani sen düşün.
Hadi hayırlısı
ALLAH iyiliğini versin yaa!bu hafta 69u görmezsem bilin ki kaçamak var..vurun beni
Merhaba kızlar :) Benide aranıza kabul edermisiniz bnde artık frene basmam gerektiğinin farkındayım ağustosta evlendim 62 kiloydum hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten ama abur cuburla işin ucunu kaçırdım aslında yemek çok yemiyorum ekmek tüketimimde çok yok ama sorun yemek sonrası abur cuburlar eşimle birlikte aldık başımızı gidiyoruz bu duruma artık bi dur demem gerekiyo bu sabah 70.80 kg çıktım ve şokkendime okadar kızdım ki anlatamam siz neler yapıyosunuz öncelikle ödem atmam gerekiyor sanırım ya
Hoşgeldiniz kizlarMerhaba kızlar bende bu guruba dahil olanlardanım sanırım öncelikle kendimden bahsedeyim 22 yaşındayım 1.67 boyum ve 70 kiloyum (en son tartındığmda 15 gün önce ) :) genç kız iken yani 16 17 yaşlarında aşırı kilolu boyu kısa bir genç kızdım o zaman ki kilom 70 di işte siz düşünün bacaklarım kollarım göbeğim ayrıydı 16 yaşında anne gibi duruyordum snra hastalık falan filan derken 61 kiloya kadar düştüm ve bu yaşıma kadar hep öyle geldim kilo verince boyumda uzadı tabiki en fazla 63 lerde dolanırdım ki boyuma oranla kilom abartı durmazdı ama genetik olarak bi popo problemim var halalardan geliyo diyorummm :)) , ama anormal bir şekilde bi buçuk ayda 70 kiloyu gördüm sebebini bende biliyorum aslında ölümüne doysamda fazladan yemek ve abur cuburu fazla yemek ekmk zaten vazgeçilmezlerimdendi ... ama artık kendime bir dur dedim bu ayın 26sında diyetime başladım aslında ilk iki gün patates diyeti yaptım sağlıksız olduğunu düşünüp bıraktım ama artık abur cubur hiç yemiyorum beyaz ekmek yemiyorum kepek ekmeğinide çok az yiyorum birde 4 gündür düzenli olarak spor yapıyorum . işim gereği oturuyorum çünkü sürekli. bir haftam doldu kendime dikkat ediyorum epeeyce akşamları 6 dan sonra bir kez yemek yedim oda ekmeksizdi ilk defa dün biraz diyetimi bozmuş oldum pazar olması dolayısıyla pizza yedimbol bol su içiyorum akşamları sadece 3 kaşık yoğurt yarım limon ve 1 kaşık pul biber karışımını yiyorum , henüz tartınmadım tartınmaya korkuyorum eğer hiç kilo veremediysem çok üzülürüm çünkü :) burada çok motive olduğum için yazıyorum umarım kısa sürede bu kilolardan kurtulurum çok uzun yazdım biliyorum okuyup zahmet edenlere şimdiden teşekkür ediyorum desteklerinizi bekliorum :)
Aah haftasonucuma 67.4 olunur..pazar 67.7 mi olunur yaaa...yuh bana
aynı durum işte...ben de 67 den kurtulamıyorum..sebebi benim..merhaba arkadaşlar yoğunlukdan gelemedim bi türlü
haftasonu diyet bozmakdan bıktım artık kendime bi çeki düzen vermeliyim
ben 79 lardan düşdüm bi 63 leri bırakamadım yaaaa
61-63 arası gidip gelmekden bıktım
bunun sorumlusu kim beeeennn
bıkan kim oda beeeeeeeennn
istikrarsızmıyım ben acaba
Bu arada kızlar bir hafta kilo bildirimi yapamayacağım. Çünkü diyetisyenimle bir hafta görüşmeyeceğim. Hoş bunun bedeli de ağır oldu. ÇÜnkü 2 hafta içinde 2 kilo ver , öyle gel dedi. Bir dahaki randevum 14 Şubat, benim hediyem de diyetisyene verdiğim kilolar olacak. Ne ka manidar, millet sevgilisine gül verirken ben diyetisyene kilo vermiş olacam .
kubraozaktas hoşgeldin canım akşam yatmadan yarım saat önce yediğin yoğurt kürünü bende yapıyorum ... sakın bırakma onu ara vermemek gerekiyor
Samantha16 sende aramıza hoşgeldin
63 benim de kırılma noktam karar verdim. Diyetisyenime de söyledim. O da gülüyor.1 ayı geçkindir böyle.merhaba arkadaşlar yoğunlukdan gelemedim bi türlü
haftasonu diyet bozmakdan bıktım artık kendime bi çeki düzen vermeliyim
ben 79 lardan düşdüm bi 63 leri bırakamadım yaaaa
61-63 arası gidip gelmekden bıktım
bunun sorumlusu kim beeeennn
bıkan kim oda beeeeeeeennn
istikrarsızmıyım ben acaba
gül sen gül inşallah sen de benim durumuma düşersin
banim gıcık kilo aralığım 60lar 1 ayda nacak 5 li rakamları görür oldum63 benim de kırılma noktam karar verdim. Diyetisyenime de söyledim. O da gülüyor.1 ayı geçkindir böyle.
Kendi kendinize teşhis koymayı bırakın artık, dişinizi sıkın , bakın ben içimd fille yaşıyom, en azından sizde o yokaynı durum işte...ben de 67 den kurtulamıyorum..sebebi benim..
yok ara vermeyi düşünmüyorum gerçekten mesela ben sabahleyin bir tane portakal yedim öğlen de beşi bi yerde çay içtim şimdide mevsim salata söyledim bir tanede yumurta haşlaması yicem belki yanında bir kaç zeytin yerim bana göre sağlıklı ve düzgün geliyo akşam da bişy yemicem sizce nasıl çok yemiş olmuyorum değilmi
Yeşil kahve gerçekten işe yarıyor mu?fazla değil canım zaten yeşilliği sınırsız yiyebiliyorsun zeytine dikkat et tuzundan dolayı sorun olabilir yumurta hem tok tutması hem protein olarak harika bir besin beşibiryerde bende kullanıyorum ama yeşil çayını iki ölçek koyuyorum içindeki yeşil çayı arttır yada günde 2 bardak yeşil çay sıkıştır
sabah akşam yemek öncesi yeşil kahve içebilirsen çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?