60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşilçay da içemiyorum yeşil kahve de içemiyorum.5li çay aldım.bir de ayrı form çay.onları dönüşümlü içiyorum

zeytin yemedim :) salatanın da yarısını yedim bi yumurta az ekmek valla karnım davul gibi doydu sanki desem yeridir:) ben bu beşi bi yerdenin hazırını içiyorum ama onun da etkisi var değilmi yani kurutulmuş falan yapmıyorum nasıl oluyor

ben doğadan 5i bir yerde içiyorum günde 3 bardak sabah öğle arası öğle akşam arası akşam yatma arası olarak
sabah öğle ve akşam yatmadan önce aralarında bir poşette yeşil çay ekliyorum
yeşil kahveyi sabah akşam yemek öncesi içiyorum

ikisininde tadını sevmiyorum o nedenle yarım bardak sıcak suya yapıp bir dikişde içiyorum arkasından minik bişi atıyorum ağzıma tadından dolayı

faydasına gelince... tuvelet alışkanlığı olmayan biriydim işyerinde giremediğim için kronikleşmisti... artık bu sorunum yok... hazımsızlığım yok... şişkinliğim yok... idrar rengim oldukça açık ve kokusuz...
enaz iki hafta bence bir ay deneyin vucudunuzu tanıyosanız yarayıp yaramadığınızı anlayabilirsiniz

Yeşil kahve gerçekten işe yarıyor mu?

yeşilçay da içemiyorum yeşil kahve de içemiyorum.5li çay aldım.bir de ayrı form çay.onları dönüşümlü içiyorum

Hadi bakalım hayırlı olsun, sağlığın açısından bir yan etkisi olmasın da gerisi teferrut. Umarım işe yarar canım

Hadi bakalım hayırlı olsun, sağlığın açısından bir yan etkisi olmasın da gerisi teferrut. Umarım işe yarar canım

canım yıllar önce lida kullanmıştım hiçde fayda görmemiştim ogün bidaha inanmıcam böle şeylere dedim
ama bu sefer gazeteci spker olunca hadi bunu deniyim dedim
umarım canım yanetkisi olmaz
bakalım tecrübe ediyim
zaten gün gün rapor veririm sizede

Bugunku monum;

Kahvalti
:
1/2 simit
2 kasik çökelek
3 zeytin
cay

ara:
2 kasik musli+bir kase yoğurt

öğle:
2 haslanmis yumurta
2 KK peynir
2 zeytin
1/2 dilim ekmek
cay

ara:
Yeşilçay

aksam:
1 kase çorba
1 tabak zeytinyagli pirasa
2 salatalik tursusu

Pinoli nasılsın? Tartıda ne çıktın. Bu gün diyetisyen günündü. Merak ettim.
Canım 62.1 bu haftaki kilom. 1 kilo vermişim. Bana yazarken @ işaretini koyarsan yazarsan yazdıklarını daha rahat görürüm.Bir de ben akşam iş çıkışı gidiyorum diyetisyene.Kilo bildirimim biraz geç yapabilirim.

Kahvaltı:
3 ısırık ıspanaklı börek
Yarım poğaça
Bir kupa şekersiz çay

Öğle:
Bir kepçe tavuk suyu çorbası
Yarım tabak karnabahar
Yarım tabak beşamelli ıspanak
Salata

Ara: 10 kuru üzüm, 1 kupa şekersiz çay

Akşam:
Bir ızgara tavuk
5 kaşık kereviz
Salata
Bi kase yoğurt

Acaba işe yarar mı ki ya insan okuyunca etkileniyor da

dur bakalım çarşamba günü elime geçiçekmiş akşam yemeğinden sonra başlamayı düşünüyorum...
ben bi deniyim size zaten bildirim yapıcam ne yedik ne yaptım ne içtim hepsini bildiririm cuma - salı günleride tartılmayı düşünüyorum bölece takip ederim...
neticede az para tutmuyor bakalım bi faydası olacakmı... deniyip görücem... görücez

Çok güzel 1 kilo Pinoli@ Başarılarının devamını diliyorum. Darısı başımıza. Ama ben bu ay hafta aldım malesef

Darısı başıma darısı başıma darısı başıma ay çok mutlu oldum.
Kendim vermişim kadar sevindim canım tebrikler pinoli

eveet sizinde dediğiniizi yaptım ve dün akşam tartındımmm :) sonucu söylerken iyi mi kötü mü bilemiyorum ama mutlu olmadım değil yani tartıya çıktım gözlerim 67,2 yi gördü bir hafta da iyimidir sizce ben çok mutlu oldum sanırım bir ayda ideal kiloma ulaşabiliceem böyle gidersee yorumlarınızı bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…