fazla değil canım zaten yeşilliği sınırsız yiyebiliyorsun zeytine dikkat et tuzundan dolayı sorun olabilir yumurta hem tok tutması hem protein olarak harika bir besin beşibiryerde bende kullanıyorum ama yeşil çayını iki ölçek koyuyorum içindeki yeşil çayı arttır yada günde 2 bardak yeşil çay sıkıştır
sabah akşam yemek öncesi yeşil kahve içebilirsen çok iyi oluyor
Yok ya yazdığın şey çok hoşuma gitti ondan güldüm. Aşkolsun sana güler miyim hiç.gül sen gül inşallah sen de benim durumuma düşersindiyeceğim ama fazla olacak
Yeşil kahve gerçekten işe yarıyor mu?
yeşilçay da içemiyorum yeşil kahve de içemiyorum.5li çay aldım.bir de ayrı form çay.onları dönüşümlü içiyorum
zeytin yemedim :) salatanın da yarısını yedim bi yumurta az ekmek valla karnım davul gibi doydu sanki desem yeridir:) ben bu beşi bi yerdenin hazırını içiyorum ama onun da etkisi var değilmi yani kurutulmuş falan yapmıyorum nasıl oluyor
Hadi bakalım hayırlı olsun, sağlığın açısından bir yan etkisi olmasın da gerisi teferrut. Umarım işe yarar canımben bugün itibariyle bunları bıraktım... doğrumu yalnışmı bilmiyorum ama ematox ve alkali su sipariş verdim denicem bakalım sonuç alıcakmıyım... bu haftasonu başlıcam bakalım
bu deneyeceğim son şey olacak ama...
bunada okuduğum gazeticinin yazısından karar verdim
liki veriym bi okuyun
www.yenihaberci.com.tr.com-of.com/trdiet2/index.php?s=2276514
Hadi bakalım hayırlı olsun, sağlığın açısından bir yan etkisi olmasın da gerisi teferrut. Umarım işe yarar canım
ben bugün itibariyle bunları bıraktım... doğrumu yalnışmı bilmiyorum ama ematox ve alkali su sipariş verdim denicem bakalım sonuç alıcakmıyım... bu haftasonu başlıcam bakalım
bu deneyeceğim son şey olacak ama...
bunada okuduğum gazeticinin yazısından karar verdim
liki veriym bi okuyun
www.yenihaberci.com.tr.com-of.com/trdiet2/index.php?s=2276514
Canım 62.1 bu haftaki kilom. 1 kilo vermişim. Bana yazarken @ işaretini koyarsan yazarsan yazdıklarını daha rahat görürüm.Pinoli nasılsın? Tartıda ne çıktın. Bu gün diyetisyen günündü. Merak ettim.
Sağol kuzum. Biz bu hafta seninle yarışta mıydık?pinoli wauuuwwww, 1 kilo daha gitti demek, kiz yakinda sen benide gececen valla.
Tebrik ederim canimmmm
Acaba işe yarar mı ki ya insan okuyunca etkileniyor da
Çok güzel 1 kilo Pinoli@ Başarılarının devamını diliyorum. Darısı başımıza. Ama ben bu ay hafta aldım malesefCanım 62.1 bu haftaki kilom. 1 kilo vermişim. Bana yazarken @ işaretini koyarsan yazarsan yazdıklarını daha rahat görürüm.Bir de ben akşam iş çıkışı gidiyorum diyetisyene.Kilo bildirimim biraz geç yapabilirim.
Darısı başıma darısı başıma darısı başıma ay çok mutlu oldum.Canım 62.1 bu haftaki kilom. 1 kilo vermişim. Bana yazarken @ işaretini koyarsan yazarsan yazdıklarını daha rahat görürüm.Bir de ben akşam iş çıkışı gidiyorum diyetisyene.Kilo bildirimim biraz geç yapabilirim.
pinoli harika gidiyorsun, tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?