Hadi hayırlısı bakalımcanım yıllar önce lida kullanmıştım hiçde fayda görmemiştim ogün bidaha inanmıcam böle şeylere dedim
ama bu sefer gazeteci spker olunca hadi bunu deniyim dedim
umarım canım yanetkisi olmaz
bakalım tecrübe ediyim
zaten gün gün rapor veririm sizede
Darısı başıma darısı başıma darısı başıma ay çok mutlu oldum.
Kendim vermişim kadar sevindim canım tebriklerpinoli
eveet sizinde dediğiniizi yaptım ve dün akşam tartındımmm :) sonucu söylerken iyi mi kötü mü bilemiyorum ama mutlu olmadım değil yani tartıya çıktım gözlerim 67,2 yi gördübir hafta da iyimidir sizce ben çok mutlu oldum sanırım bir ayda ideal kiloma ulaşabiliceem böyle gidersee yorumlarınızı bekliyorum:)
İyi İyi merak etme 100 gr bile vermiş olsan sonuçta vermişsindir.
Ama verdiğin rakam düşünülünce , demek ki metabolizman hızlı, ideal kilona kısa zamanda ulaşacaksın canım,
Hadi hayırlısı senin adına sevindim canım,
Yanındayız yalnız değilsin unutma
Hep istiyorlar zaten ,boşver sen nasılsın mutlu musun önemli olan da senin şu an mutlu olmandır canımKızlar günaydın.Sayfaya 1 saat bile girmeyince çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum. Güzel dilekleriniz için sağolun güzel yürekli kızlar. Ben bu hafta çok sinirliydim ve kendime engel olamadım yedim de yedim. Ona rağmen 1 kilo verdim ama 300 gram yağdan almışım .Tuhaf bir vücudum var. Ben 1 kilo vermeme rağmen diyetisyenim pek sevinemedi. Benimde moralimi bozdu. Bu hafta kaçamak yok dedi. 500 gram da yağdan gitsin istiyorum dedi.
Canım süper gidiyorsun. Böyle giderse ulaşacaksın hedef kilona.eveet sizinde dediğiniizi yaptım ve dün akşam tartındımmm :) sonucu söylerken iyi mi kötü mü bilemiyorum ama mutlu olmadım değil yani tartıya çıktım gözlerim 67,2 yi gördübir hafta da iyimidir sizce ben çok mutlu oldum sanırım bir ayda ideal kiloma ulaşabiliceem böyle gidersee yorumlarınızı bekliyorum:)
Kabızlık için sabah 3 tane kuru kayısı 1 bardak ılık su canım diyetisyenim önerdi işe yaıyorçok sağoluun çok teşekkür ederimm hep birlikte bu kilolarımızdan kurtulucaz inşallaahhh aslında metabolizmamın çalıştığına inanmıyorum çok çünkü kabızlık günlük tuvalte çıkamama problemim var benim bakalımm bırakmak yokk ideal kiloma ulaşıncaya kadar azimle devamm yanımda olduğunuz için teşekkürler
Mutluyum tabi yaa hem de musmutlu şaka maka 62 oldum.Hep istiyorlar zaten ,boşver sen nasılsın mutlu musun önemli olan da senin şu an mutlu olmandır canımpinoli
Nyese kızlar size doyum olmaz işe dönmem lazım. Sıkılınca dönerim.
Aman ne güzel işte, bana da öyle deseler keşke ,Mutluyum tabi yaa hem de musmutlu şaka maka 62 oldum.Önemli olan tartıda ne gördüğüm. Kaldı ki başlayalı daha 4 ay olmadı 4-5 kiloda yağdan verdim. Hem görenler hiç 7 kilo vermişsin gibi durmuyor bir 10 kilo vermişsin diyorlar. Hasta mısın diye soran bile oldu.
Sana da günaydın canımgünaydınlarrrrr
Çok güzel ya bende senin gibi tepkiler almak istiyorumMutluyum tabi yaa hem de musmutlu şaka maka 62 oldum.Önemli olan tartıda ne gördüğüm. Kaldı ki başlayalı daha 4 ay olmadı 4-5 kiloda yağdan verdim. Hem görenler hiç 7 kilo vermişsin gibi durmuyor bir 10 kilo vermişsin diyorlar. Hasta mısın diye soran bile oldu.
canım yıllar önce lida kullanmıştım hiçde fayda görmemiştim ogün bidaha inanmıcam böle şeylere dedim
ama bu sefer gazeteci spker olunca hadi bunu deniyim dedim
umarım canım yanetkisi olmaz
bakalım tecrübe ediyim
zaten gün gün rapor veririm sizede
Bugunku monum;
Kahvalti:
1/2 simit
2 kasik çökelek
3 zeytin
cay
ara:
2 kasik musli+bir kase yoğurt
öğle:
2 haslanmis yumurta
2 KK peynir
2 zeytin
1/2 dilim ekmek
cay
ara:
Yeşilçay
aksam:
1 kase çorba
1 tabak zeytinyagli pirasa
2 salatalik tursusu
Kahvaltı:
3 ısırık ıspanaklı börek
Yarım poğaça
Bir kupa şekersiz çay
Öğle:
Bir kepçe tavuk suyu çorbası
Yarım tabak karnabahar
Yarım tabak beşamelli ıspanak
Salata
Ara: 10 kuru üzüm, 1 kupa şekersiz çay
Akşam:
Bir ızgara tavuk
5 kaşık kereviz
Salata
Bi kase yoğurt
eveet sizinde dediğiniizi yaptım ve dün akşam tartındımmm :) sonucu söylerken iyi mi kötü mü bilemiyorum ama mutlu olmadım değil yani tartıya çıktım gözlerim 67,2 yi gördübir hafta da iyimidir sizce ben çok mutlu oldum sanırım bir ayda ideal kiloma ulaşabiliceem böyle gidersee yorumlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?