60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel haberler bunlar.. Valla çok sevindim. Bahara herkes cillop olacak inş

Kendi adima o kadar muamma bi durum yasiyorum ki; 2 haftadir diyet yapiyorum (kacamak derseniz; bir gece kalkip 2 mandalina ve gecen aksam 10-12 tane kabuklu badem yedim) buna rağmen kilo sabit. Tartinin dengesizligiyse bile kotu etkileniyorum. Esim inş cumaya kadar yeni
bi tane alacak, bu sefer mekanik alicam diyor.

maşşşaaallllaaahhhh sana...diyetisyenin ne dediğine fazla takılma..önemli olan tartıda ne gördüğün bence..

mekanik tartı daha mı iyiymiş.bende seninki gibi dijital..salonda farklı ölçüyor,mutfakta farklı..galiba zemin etkiliyor diye düşünüyordum

Bu da demek oluyor ki kilo vermen hızlı olacak,bir anda gitmeye başlayacak.Vücut kendini buna hazırlıyor.bence tabi

mekanik tartı daha mı iyiymiş.bende seninki gibi dijital..salonda farklı ölçüyor,mutfakta farklı..galiba zemin etkiliyor diye düşünüyordum
Hassasiyeti daha az ama bu nedenle daha zor bozulur gibi geliyor. Evet dijitalde farklı sonuçlar cikiyor. Ama ondan da ötesi hata veriyor, o yüzden rakamlara guvenemiyorum. Bakalim mekanik yada dijital su tartiyi alsin da esim, bu belirsizlik bitsin.

AA! Azar mi çekti? çok saskinim. Ben bile buradan sinirlendim
Takma yaa!
Ayyyy benim canlarım nasılda korurlarmış arkadaşlarını. Biz arkadaş gibiyiz artık şaka yapıyor zaten.Hedefiizden geride kaldık diye dedi. Ben de çok şımardım gerçekten.Bir de bu kilo güzel durdu gibi ben de karar veremedim.

Canım benim şaka yapıyor zaten. Siz çok azimlisiniz daha iyi sonuçlar alacaktık 1 ay gerideyiz diyor.
Ay ben de burada kendi kendime sinirleniyom

Diyetisyen yağ ölçümünü nasil yapıyor?..
Listeni de yazarsan biz de faydalaniriz..

Hedef kilon neydi?

Ben bir arası vereyim gelince yazacağım söz.Ama tepkileriniz çok hoşuma gitti şımardım

kubraozaktas gayet iyi canım

pinoli ve kubraozaktas menülerinizin takibindeyim

inşallah faydasını görürsün canım iki akşamdır spor yapamadım dün internet paketim bitti ondan dolayı
ama bu akşam devam on gün level 1 :) bu sabah aç karnına suyumu içtim yine bir haşlanmış yumurta iki zeytin ve az peynir yedim ekmek hiç yemedim kepek ekmeği de yemedim :) birazdan beşi bir yerde içerim sanırım öğlene doğru bir portakal yerim üç gibi de evden yemek getirdim bezelye yemeği ile sebzeli bulgur plavi az da onlardan yerim günüm biter akşamada bir yoğurt karışımını yeyip spora devvamm :))

Ay ben de burada kendi kendime sinirleniyom

Diyetisyen yağ ölçümünü nasil yapıyor?..
Listeni de yazarsan biz de faydalaniriz..
Yağ ölçümünü cihazla yapıyor canım. Zaten bir süre sonra kendin de vücudunda ne fark var hissediyorsun. Ben tartıya çıkmadan söylüyorum bu hafta şurda fazlalık var burda eksilme var diye .ölçümde de aynısı çıkıyor.Listeme gelince her hafta değişiyor ekleme çıkarma yapıyoruz.Bir de bu liste herkese göre değişiyor. Boyuna, yaşına , yaşam biçimine, harekt oranına, bir rahatsızlığının olup olmadığına göre.Sevgiler.

dünkü menüm..................
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
2 zeytin
çeyrek ekmek
çay
iftar:
1 tabak yağsız domatesin suyuyla pişirdiğim menemen
içinde 2 kaşık kadar kıyma vardı
1 kase yoğurt
ara:
1 elma
ara:
1 portakal

1 bardak 5 li çay
1.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…