- 8 Ağustos 2011
- 12.720
- 15.200
- 498
Kızlar günaydın.Sayfaya 1 saat bile girmeyince çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum. Güzel dilekleriniz için sağolun güzel yürekli kızlar. Ben bu hafta çok sinirliydim ve kendime engel olamadım yedim de yedim. Ona rağmen 1 kilo verdim ama 300 gram yağdan almışım .Tuhaf bir vücudum var. Ben 1 kilo vermeme rağmen diyetisyenim pek sevinemedi. Benimde moralimi bozdu. Bu hafta kaçamak yok dedi. 500 gram da yağdan gitsin istiyorum dedi.
Ne güzel haberler bunlar.. Valla çok sevindim. Bahara herkes cillop olacak inş
Kendi adima o kadar muamma bi durum yasiyorum ki; 2 haftadir diyet yapiyorum (kacamak derseniz; bir gece kalkip 2 mandalina ve gecen aksam 10-12 tane kabuklu badem yedim) buna rağmen kilo sabit. Tartinin dengesizligiyse bile kotu etkileniyorum.Esim inş cumaya kadar yeni bi tane alacak, bu sefer mekanik alicam diyor.
Bu da demek oluyor ki kilo vermen hızlı olacak,bir anda gitmeye başlayacak.Vücut kendini buna hazırlıyor.bence tabiNe güzel haberler bunlar.. Valla çok sevindim. Bahara herkes cillop olacak inş
Kendi adima o kadar muamma bi durum yasiyorum ki; 2 haftadir diyet yapiyorum (kacamak derseniz; bir gece kalkip 2 mandalina ve gecen aksam 10-12 tane kabuklu badem yedim) buna rağmen kilo sabit. Tartinin dengesizligiyse bile kotu etkileniyorum.Esim inş cumaya kadar yeni bi tane alacak, bu sefer mekanik alicam diyor.
Çok üzdü beni çoooookkkk.maşşşaaallllaaahhhh sana...diyetisyenin ne dediğine fazla takılma..önemli olan tartıda ne gördüğün bence..
Çok üzdü beni çoooookkkk.çok şımardınız siz dedi bana
Hassasiyeti daha az ama bu nedenle daha zor bozulur gibi geliyor. Evet dijitalde farklı sonuçlar cikiyor. Ama ondan da ötesi hata veriyor, o yüzden rakamlara guvenemiyorum. Bakalim mekanik yada dijital su tartiyi alsin da esim, bu belirsizlik bitsin.mekanik tartı daha mı iyiymiş.bende seninki gibi dijital..salonda farklı ölçüyor,mutfakta farklı..galiba zemin etkiliyor diye düşünüyordum
AA! Azar mi çekti? çok saskinim. Ben bile buradan sinirlendimÇok üzdü beni çoooookkkk.çok şımardınız siz dedi bana
Kuzum sen bana bakma. Benim bünye sapıtık
Çok güzel ya bende senin gibi tepkiler almak istiyorumpinoli 4 ayda verdin bu kiloları çok güzel.
Canım benim şaka yapıyor zaten. Siz çok azimlisiniz daha iyi sonuçlar alacaktık 1 ay gerideyiz diyor.aaaaaaaaşaka gibi..
Ayyyy benim canlarım nasılda korurlarmış arkadaşlarını. Biz arkadaş gibiyiz artık şaka yapıyor zaten.AA! Azar mi çekti? çok saskinim. Ben bile buradan sinirlendim
Takma yaa!
Ay ben de burada kendi kendime sinirleniyomCanım benim şaka yapıyor zaten. Siz çok azimlisiniz daha iyi sonuçlar alacaktık 1 ay gerideyiz diyor.
Hedef kilon neydi?Ayyyy benim canlarım nasılda korurlarmış arkadaşlarını. Biz arkadaş gibiyiz artık şaka yapıyor zaten.Hedefiizden geride kaldık diye dedi. Ben de çok şımardım gerçekten.Bir de bu kilo güzel durdu gibi ben de karar veremedim.
55 di tatlım. Ama diyetisyenim ben o kiloya inmenize izin vermem dedi.Hedef kilon neydi?
Yağ ölçümünü cihazla yapıyor canım. Zaten bir süre sonra kendin de vücudunda ne fark var hissediyorsun. Ben tartıya çıkmadan söylüyorum bu hafta şurda fazlalık var burda eksilme var diye .ölçümde de aynısı çıkıyor.Listeme gelince her hafta değişiyor ekleme çıkarma yapıyoruz.Bir de bu liste herkese göre değişiyor. Boyuna, yaşına , yaşam biçimine, harekt oranına, bir rahatsızlığının olup olmadığına göre.Sevgiler.Ay ben de burada kendi kendime sinirleniyom
Diyetisyen yağ ölçümünü nasil yapıyor?..
Listeni de yazarsan biz de faydalaniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?