Ben de seni öpüyorum canımmerhaba kızlarr, vallahi takip edemiyorum maşallah paylamsımcı bir ekibimiz var :) yeni gelen arkadaslara hoşgeldiler diyorum , öpüyorum hepiniziiii :))
merhaba kızlarr, vallahi takip edemiyorum maşallah paylamsımcı bir ekibimiz var :) yeni gelen arkadaslara hoşgeldiler diyorum , öpüyorum hepiniziiii :))
Aslında liste işi güzel olurdu en azından birbirimizi görerek belki gaza gelirdikbaşlangıçta liste tutalım dedik ama maşallahımız var.ekip kalabalık...
Aslında liste işi güzel olurdu en azından birbirimizi görerek belki gaza gelirdik
Ama dediğin de doğru liste bu kalabalıkta nasıl yapılır
Tamam iyi fikirtek tek yazmak zor olur.ama dediğin gibi birbirimizi görünce motive olurduk.şöyle yapabiliriz.
hepbera
başlangıç:71.6
geçen hafta:67.4
hedef:55
bunu alıntılayıp herkes altına kendini ekleyebilir.listenin son halini de kopyala-yapıştırla yayınlarız.
Bugün beni çok şımarttınız vallahi yaaltına pinoli kendini ekler..ki mutlaka listede olması lazım.beni bugün fena gaza getirdi
altına pinoli kendini ekler..ki mutlaka listede olması lazım.beni bugün fena gaza getirdi
Bu bizim haftalık formatımız canım benim, liste derken hepimizi aynı anda yazacağı bir not hazırlayalım dedik ,, hoş becerirmiyiz tartışılırBaşlangıç:
Hedef:
Geçen hafta :
Bu hafta :
Haftalık fark:
Toplam fark:
Böyleydi ya bizim formatımız buna devam edelim lütfen
Yerim ben onun gaza getirmesini.
Zaten anca birbirimize gaz vererek yardımcı olabiliriz,
Yemekleri birbirimizin elinden alacak değiliz
Yeni söz ; HAYATTA YA YEMEZ KİLO VERİR ORTALIĞI TOZA DUMANA KATARSIN,
YA DA YER ZAYIFLARIN TOZU DUMANI ALTINDA KALIRSIN....
NOT: Biraz zorlama oldu ama anca bu kadar çıkıyo
Evet ben de biliyorum muhteşem olduğmu, çok ta alçak gönüllüyüm ben beyahahhaaaa......muhteşem olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?