60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltı:
Yarım poğaça
Yarım boyoz
Şekersiz çay

Öğle:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote

Ara: 10 kuru üzüm
1 şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata ( kendimi tutamadım 1 aydır ilk kez çikolata yedim bu araDa)

Akşam:
Bi tabak kereviz
Bi kase yoğurt
Salata

Günaydın
Oy kızlar emoşu durduramıyom ,
diyestisyenin verdiği listeye başlayalı 3 gün oldu ,
ben 3 defa kaçamak yaptım,
hem de ne kaçamak
allahım sana geliyorum

Günaydın
Oy kızlar emoşu durduramıyom ,
diyestisyenin verdiği listeye başlayalı 3 gün oldu ,
ben 3 defa kaçamak yaptım,
hem de ne kaçamak
allahım sana geliyorum

Bir akıl verin bu bahtsıza,

Not: elimden alacak haliniz yok biliyorum, ama en azından bir fikir ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar günaydın. Dün sayfa baya ilerlemiş yine. Ben kaçırmışım.İş yeri çok yoğun ve kurumsal internet kullandığımız için sayfa çok geç açılıyor.Şimdi en son hangi listeye adımızı yazacağız kafam karıştı. Bir arkadaş boşluğu doldurmayanlar kaale almamış demiş ama alakası yok. Gerçekten nette sorun var. Çıldırttı beniBilgisayarı kıracaktım en son

günaydın kızlar bayağıdır giremedim vaktim oldukça geriye dönük okucam. 2 gündür iştahım açıldı. akşamda iyi yedim.
sabah cevizli suyumu içtim işyerimede evden hazırladığım kahvaltımı getirdim. 2 dilim buğday ekmeği arasına peynir ceviz yeşillik koydum yedim az önce. havalar bu sene erken ısınacak zayıflayalım bir an önce noluuurr.

tabloyu gördüm de
başlangıç 64,00
hedef 57,00 olsam yeter
geçen hafta 63,50
bu hafta 63,10
fark 900,00 gr :)

lady peacock sizler bildirim yapın arkadaşlar ben tabloyu düzenlerim no problem

E eminem63 canım mutfagı kilitle çok ciddiyim kapı kilitle

pinoli canım kale almamayı sizlere demedim sisteme dedim ben boşluk bırakarak önce listeyi yaptım sayfaya paylaştığımda hepsi birbirine girmiş gibi çıktı (hatta bak birönceki sayfaya ) sonra noktalar koydum boşluk yerine düzgün dursun diye... kale almayan sizler değilsiniz yani ben bi fikir olarak yaptım listeyi oylamaya sundum illa olsun diye değil canım benim

Yok ben çok kızarım yaptığım bir işin takdir edilmemesine sen de kızsan haklısın canım.Emek vermişsin sonunda. Ellerinize sağlık. Ama inan ki nette sorun var. Ben de de sorun var . Bu ara çok alınganım sen kusura bakma

Mutfak kapısı bozuk Buzdolabı zaten mutfakta değil, sığmadı girişe koyduk

tabloyu gördüm de
başlangıç 63,00
hedef 49,00 olsam yeter daha düşersem görünmez olurum zaten
geçen hafta 59,40
bu hafta aynı
fark 2,600 gr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…