Günaydın
Oy kızlar emoşu durduramıyom ,
diyestisyenin verdiği listeye başlayalı 3 gün oldu ,
ben 3 defa kaçamak yaptım,
hem de ne kaçamak
allahım sana geliyorum
Yok ben çok kızarım yaptığım bir işin takdir edilmemesine sen de kızsan haklısın canım.Emek vermişsin sonunda. Ellerinize sağlık. Ama inan ki nette sorun var. Ben de de sorun var . Bu ara çok alınganım sen kusura bakmalady peacock sizler bildirim yapın arkadaşlar ben tabloyu düzenlerim no problem
E eminem63 canım mutfagı kilitle çok ciddiyim kapı kilitle
pinoli canım kale almamayı sizlere demedim sisteme dedim ben boşluk bırakarak önce listeyi yaptım sayfaya paylaştığımda hepsi birbirine girmiş gibi çıktı (hatta bak birönceki sayfaya ) sonra noktalar koydum boşluk yerine düzgün dursun diye... kale almayan sizler değilsiniz yani ben bi fikir olarak yaptım listeyi oylamaya sundum illa olsun diye değil canım benim
günaydınnn hava güzel hava gibi havamız güzel günümüz aydın olsun...günaydınlarr...hepimiz için güzel birgün olsun
Mutfak kapısı bozuklady peacock sizler bildirim yapın arkadaşlar ben tabloyu düzenlerim no problem
E eminem63 canım mutfagı kilitle çok ciddiyim kapı kilitle
pinoli canım kale almamayı sizlere demedim sisteme dedim ben boşluk bırakarak önce listeyi yaptım sayfaya paylaştığımda hepsi birbirine girmiş gibi çıktı (hatta bak birönceki sayfaya ) sonra noktalar koydum boşluk yerine düzgün dursun diye... kale almayan sizler değilsiniz yani ben bi fikir olarak yaptım listeyi oylamaya sundum illa olsun diye değil canım benim
günaydınlarr...hepimiz için güzel birgün olsun
Herşey bana karşı cephe aldı, savaş ilan ettilerMutfak kapısı bozukBuzdolabı zaten mutfakta değil, sığmadı girişe koyduk
Sana da günaydın canımGünaydın.
Sana da günaydın canım
Meyveli olanlardan çiğnerim aslında olabilir iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?