60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta çok kötüyüm ben. Eve gidiyorum hiç enerjim kalmıyor sanki elim kolum ağırlaştı. Enerji vericek biraz motive edicek birşeylere ihtiyacım var. Spor dahi yapamıyorum: zorla kendime yemek hazırlıyorum. Bu hafta sanırım ödemde yaptım.
Acil yardıma ihtiyacım var. cuma günü sanırım tartıda eksi rakamları göremeyeceğim diye endişeleneiyorum. Ama bir haftadır zorlada olsa spor yapmaya çalışıyorum özellikle ip atlama hareketi selilütlerim sanki eskisi kadar rahatsız edici durmuyor.

Önceki hantallığa döndüm gibi. Hiç enerjim yok. Yardım edin bana kızlar.

Adet dönemin mi kuzu?

21 Ocaktı adet dönemim. Ama çok mu vitaminsiz kaldım anlamadı. Birde Trabzon da havalar çok kasvetli. Sanırım 2 hafta sonu çok yordum kendimi. Dinlenemedim mi anlayamadım bir türlü.
Enerji kürü lazım bana

Vitaminsiz kaldım derken? Kansızlık olabilir mi? Hiç tahlil yaptırdın mı?

günaydınnn hava güzel hava gibi havamız güzel günümüz aydın olsun...

aynen..burada da hava çok güzel

21 Ocaktı adet dönemim. Ama çok mu vitaminsiz kaldım anlamadı. Birde Trabzon da havalar çok kasvetli. Sanırım 2 hafta sonu çok yordum kendimi. Dinlenemedim mi anlayamadım bir türlü.
Enerji kürü lazım bana

dün nerelerdeydin şirine...takıma da uğramadın..diyetine odaklan canım..cuma günü tartıda 500 gram eksi görsen bak sana nasıl enerji veriyor.

aynen..burada da hava çok güzel

dün nerelerdeydin şirine...takıma da uğramadın..diyetine odaklan canım..cuma günü tartıda 500 gram eksi görsen bak sana nasıl enerji veriyor.
Dün buradaydım canım. Hep yazdım. Gündüz yazıyorum evde interneti açmaya vaktim olmuyor.

afiyet olsun canım güzel menü

boyoz?sen izmirde misin pridee

Günaydın
Oy kızlar emoşu durduramıyom ,
diyestisyenin verdiği listeye başlayalı 3 gün oldu ,
ben 3 defa kaçamak yaptım,
hem de ne kaçamak
allahım sana geliyorum

pinoli bana söylemişti etkili oluyor..ben de sana tavsiye edeyim tarçınlı yoğurt ye eminem

dünkü menümü yazayım...........
sahur:
2 kk peynir
çeyrek ekmek
4 zeytin
yarım domates
çay
iftar:
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

2 bardak bitki çayı

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim :)

Yaş 32
Boy 163
Kilo 73.3
Hedef 54

Diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum 1. haftam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…