hayırrrrr. Şekersiz olan şekerliler var. Tatlı isteğinide bastırır.Meyveli olanlardan çiğnerim aslında olabilir iyi fikir
Tamam canım anladımhayırrrrr. Şekersiz olan şekerliler var. Tatlı isteğinide bastırır.
Adet dönemin mi kuzu?Bu hafta çok kötüyüm ben. Eve gidiyorum hiç enerjim kalmıyor sanki elim kolum ağırlaştı. Enerji vericek biraz motive edicek birşeylere ihtiyacım var. Spor dahi yapamıyorum: zorla kendime yemek hazırlıyorum. Bu hafta sanırım ödemde yaptım.
Acil yardıma ihtiyacım var. cuma günü sanırım tartıda eksi rakamları göremeyeceğim diye endişeleneiyorum. Ama bir haftadır zorlada olsa spor yapmaya çalışıyorum özellikle ip atlama hareketi selilütlerim sanki eskisi kadar rahatsız edici durmuyor.
Önceki hantallığa döndüm gibi. Hiç enerjim yok. Yardım edin bana kızlar.
21 Ocaktı adet dönemim. Ama çok mu vitaminsiz kaldım anlamadı. Birde Trabzon da havalar çok kasvetli. Sanırım 2 hafta sonu çok yordum kendimi. Dinlenemedim mi anlayamadım bir türlü.Adet dönemin mi kuzu?
21 Ocaktı adet dönemim. Ama çok mu vitaminsiz kaldım anlamadı. Birde Trabzon da havalar çok kasvetli. Sanırım 2 hafta sonu çok yordum kendimi. Dinlenemedim mi anlayamadım bir türlü.
Enerji kürü lazım bana
günaydınnn hava güzel hava gibi havamız güzel günümüz aydın olsun...
Günaydın.
21 Ocaktı adet dönemim. Ama çok mu vitaminsiz kaldım anlamadı. Birde Trabzon da havalar çok kasvetli. Sanırım 2 hafta sonu çok yordum kendimi. Dinlenemedim mi anlayamadım bir türlü.
Enerji kürü lazım bana
Dün buradaydım canım. Hep yazdım. Gündüz yazıyorum evde interneti açmaya vaktim olmuyor.aynen..burada da hava çok güzel
dün nerelerdeydin şirine...takıma da uğramadın..diyetine odaklan canım..cuma günü tartıda 500 gram eksi görsen bak sana nasıl enerji veriyor.
Bugünkü monum;
kahvalti:
1/2 dilim ekmek
KK peynir
3 zeytin
yesilcay
ara:
1 portakal
öğle:
2 kasik musli+ 1 kase yogurt
1,5 salatalik tursusu
1 portakal
ara:
15-20 kabuklu badem
aksam:
1 kase çorba
3 küçük kuru patlican dolmasi
Kahvaltı:
Yarım poğaça
Yarım boyoz
Şekersiz çay
Öğle:
Bi kase mercimek çorbası
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote
Ara: 10 kuru üzüm
1 şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata ( kendimi tutamadım 1 aydır ilk kez çikolata yedim bu araDa)
Akşam:
Bi tabak kereviz
Bi kase yoğurt
Salata
Günaydın
Oy kızlar emoşu durduramıyom ,
diyestisyenin verdiği listeye başlayalı 3 gün oldu ,
ben 3 defa kaçamak yaptım,
hem de ne kaçamak
allahım sana geliyorum
Hoşgeldin canımSlmlar,
Aranıza katılabilirmiyim bende 69,3 kg şuanki kilom hedefimde 63
aydinas senin kilo çizelgesini alıntılayamıyorum
Slmlar,
Slmlar,
canım alıntı olmuyo tablolar malesef, daha olmadı bendeki listeyimi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?