Sorma canim yaa, dun aksama kadar isteydim. Hic firsatim olmadi, aksamda baska isler cikti evde, internete giremedim. Bugunde ancak simdi oturabildim koltugaKıız nerdesin sen?
Hoşgeldin yavrum.Sorma canim yaa, dun aksama kadar isteydim. Hic firsatim olmadi, aksamda baska isler cikti evde, internete giremedim. Bugunde ancak simdi oturabildim koltugahemen dedim kizlar neler yapti bi bakayim ben yokken...
Hosbuldummm canimm, özlemisim valla sizi 2 gunde...Hoşgeldin yavrum.
Vallah bizde seni. Ama kızlar akşamları pek yoklar.Hosbuldummm canimm, özlemisim valla sizi 2 gunde...
Vallah bizde seni. Ama kızlar akşamları pek yoklar.
Ben de 3 gündür sıfır kaçamak.Bu hafta diyetisyenim çok kızdı bana
Daha vakit erken, birazdan gelirler belki... iki gundur fazla kacamak yapmadim insallah zayiflamisimdir yaa.
Banada dur diyecek biri olsa iyi olacak, yoksa arada goturuyom tatlilari falan. Dun 1 dilim baklava yedim daha yiyecektim ama tuttum kendimi. Ondan baska kacamak yapmadim sayilir. Bakalim pazar gunu sonuc ne olcak.Ben de 3 gündür sıfır kaçamak.Bu hafta diyetisyenim çok kızdı bana
Yaaaa o baklava daha bitmedi mi bacım yaBanada dur diyecek biri olsa iyi olacak, yoksa arada goturuyom tatlilari falan. Dun 1 dilim baklava yedim daha yiyecektim ama tuttum kendimi. Ondan baska kacamak yapmadim sayilir. Bakalim pazar gunu sonuc ne olcak.
Bugun bitmis, eve geldigimde tepsi bostu. Esim goturmus kalanini... Cok sevindim tepsiyi bos gorunceYaaaa o baklava daha bitmedi mi bacım ya
Evet yaa. Teşekkür ederiz enişteyeBugun bitmis, eve geldigimde tepsi bostu. Esim goturmus kalanini... Cok sevindim tepsiyi bos gorunce
Artik bu hafta ucundanda olsa 60 lari gormek istiyorum yaa. 60.9 olsa bile yeterEvet yaa. Teşekkür ederiz enişteye
Anaammm 2 kilo mu var aramızda??Artik bu hafta ucundanda olsa 60 lari gormek istiyorum yaa. 60.9 olsa bile yeter
Ne 2 kilosu kiiiizzz 1 kilocuk var aramizda. Pazar gunku kilom 61.1.Anaammm 2 kilo mu var aramızda??
Anaaam çok hırslandım o 1 kilo için uyuyamamNe 2 kilosu kiiiizzz 1 kilocuk var aramizda. Pazar gunku kilom 61.1.
Tatlım sen çok az yiyorsun kızma bana ama bir de karbonhidrat ağırlıklı yediklerin. Göbek bölgende yağlanma yaparsın. Zaten günde 1200 kalorinin altına inmemen lazımBugunku monum;
Kahvalti:
2 yumurta
KK peynir
cay
öğle:
1 tabak corba
4 kasik bulgur pilavi
2 salatalik tursusu
1 muz
ara:
1 kase yogurt+2 kasik musli
aksam:
1 kase çorba
3 küçük kuru patlican dolmasi
salata
Ondan dedimya sana, sen beni gececen diyeee.Anaaam çok hırslandım o 1 kilo için uyuyamamYe sen baklavaları ye
SanmamOndan dedimya sana, sen beni gececen diyeee.
Bak simdi sen böyle söyleyince kiskandim bana da bi hirs geldi...
Yok artik baklavaa, pazara kesin 60 larda olacam...
Kiiizzzz bak simdi ben uyuyamiyacam haa...SanmamSeni geçerim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?