Yaaaa şevklendirmek istiyorum seni.Kiiizzzz bak simdi ben uyuyamiyacam haa...Ruyamda tarti falan görmeye basliyacam zaten... Olsun tatlimmm insallah zayiflarsinn. Hepimiz istedigimiz kilolara gelelim, citir citir olalimm..
Icten ice hirslandim zaten, valla yok artik ben pazara kadar tatli falan yemem. Yiyecegim zaman sen aklima gelirsin kesin..Yaaaa şevklendirmek istiyorum seni.
Yeme zaten. Bir de beni düşün malum zaman ama tatlı yasak bu haftaIcten ice hirslandim zaten, valla yok artik ben pazara kadar tatli falan yemem. Yiyecegim zaman sen aklima gelirsin kesin..
Yok yok yemem, yapmiyacam bir sure baklava falan evde. Neyse canimm ben kacar. Evi söyle bir toplamam lazim, yoksa yorgunluktan koltukta uyuya kalicam...Yeme zaten. Bir de beni düşün malum zaman ama tatlı yasak bu hafta
Yok yok yemem, yapmiyacam bir sure baklava falan evde. Neyse canimm ben kacar. Evi söyle bir toplamam lazim, yoksa yorgunluktan koltukta uyuya kalicam...Insallah yarin aksama görusuruzzz....
Sagol canim. Iyi aksamlarrkolay gelsin canım.
Evet izmirliyim :))afiyet olsun canım güzel menü
boyoz?sen izmirde misin pridee
pinoli bana söylemişti etkili oluyor..ben de sana tavsiye edeyim tarçınlı yoğurt ye eminem
İnan aksamdan beri bunu düşünüyorum ben de..Tatlım sen çok az yiyorsun kızma bana ama bir de karbonhidrat ağırlıklı yediklerin. Göbek bölgende yağlanma yaparsın. Zaten günde 1200 kalorinin altına inmemen lazım
İnan aksamdan beri bunu düşünüyorum ben de..
Bugün kizim hasta, bi swy yemedi. Seviyor diye pilavi isittim 2 kasik aldi birakti. Yedim kalmasin diye. Aksam da yine kizimin hissesine isittigim dolma kaldi onu da yedim aptal gibi
Az-çok mevzuuna gelince, bana sanki çok yiyormusum gibi geliyor. Bazen yedigim kac kalori diye bakiyorum ama kalori hesabi yapmiyorum. 1200 altına mi dusuyorum dersin? 
Ne tavsiye edersin?..
günaydın tatlım anlat bakiimm neler yedin içtin. suçlumusun yine dönerler havadamı uçuştu.günaydın güzellerrrrrrrr
Günaydın
günaydın tatlım anlat bakiimm neler yedin içtin. suçlumusun yine dönerler havadamı uçuştu.
öğlen saçımı boyattım o yüzden öğle yemeğini geç yedim ekmek arası köfte üstüne de metro almış arkadaş çikolata yedim.
Benimde diyetisyenimle başlama tarih 30 ocak cuma :) Cuma sabahı tartı günümüz çoookk heyecanlıyım :)
Haftada 1 kilo ve ayda 4 kilo ideal olanmış :)
04 Çarşamba
Kahvaltım
Domates ve Salatalık
Yumurta
Peynir ve Lor peyniri
Maydanoz ve marul
1 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz Çay
Ara
Kızım ekmek arasını bitiremedi 1 yudum dibi kaldı
onuda şekersiz çayla ben yedim
Öğle
Dükkandayım esnaf yemekleri çok yağlı oyüzden
Ezogelin çorba 5yk
Salata ve yoğurt
kurufasulye yemeğinden 4 çatal yendi
Ara
Süt
Karışık 1 avuç çerez
Akşam
Gene dışarıda olacağım
Salata ve mantar çorbası
Yanında çavdar ekmeği yerim :))))))
Günlük 1500 kalorilik bir diyet bu... Diyetisyenim tarafından bu haftalık verildi :))))
Sorma canim yaa, dun aksama kadar isteydim. Hic firsatim olmadi, aksamda baska isler cikti evde, internete giremedim. Bugunde ancak simdi oturabildim koltugahemen dedim kizlar neler yapti bi bakayim ben yokken...
günaydın tatlım anlat bakiimm neler yedin içtin. suçlumusun yine dönerler havadamı uçuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?