Aynen bende hızlı alıyorum demek yediklerimizle alakalı kullandığın ilacın reçetesinde yazar kilo aldırıyorsa o tur ilaçlar genelde verdiriyoÇok mutlu oldum canım birbirimize destek olalım bu vesileyle olur mu? Ben 168 boyundayım. Sen?
Bugün şekerpare yedim ya, ilk günden kaçamak oldu. :/
Bir de bugün aklıma şey geldi, son 1 ayda 3 kilo aldım, 2 haftadır adet düzenleyici kullanıyorum alakası var mıdır?
Kızlar bir de şey sorucam, yemek esnasında çok susuyorum ben, yemek arasında 2-3 bardak su içiyorum. Bir zararı var mı? Sonra mı içsem?
Ben anlamam kıskanırım.orda yarışıyoruz...burda muhabbetteyiz
Yulaf kepeğini bilmiyorumda süt kabızlık yapmıyor mu?
hepbera borçlarını tutuyosun dimi canım bende başlıcam ama önce 57 olmayı bekliyorum ben iftarda yetinemem ki yaa az menüyle... bir ay sonra akşam saat 6 civarına gelir bende başlarım işyerinde iftar yapmam zor 18:30 iş çıkışım o zamana kadar veriyim kiloları bende başlıcam
menülerini takip ediyorum o nedenle
hangi menülerle ne kadar verdiğin benim için önemli
Ben çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .
ıspanaklı börek yedim az önce
ıspanaklı börek yedim az önce
hayır aksine normal süt ishal yapıyor.laktoz hassasiyetim varmış.laktozsuz süt alıyorum.wc sorunum devam ediyor.bu hafta böyle denemeyle geçireyim.haftaya sütaş yovitaya yulaf kepeği katıp denemeyi düşünüyorum.
evet canım borçlar epey birikmişti.onları tutuyorum.kaçamak yapmazsam bu menülerle ortalama 400-500 gram veriyorum.ama zor oluyor
öğünlerini önce çorba salata ikilisiyle başla canım.bu tokluk sağlar..tatlı ihtiyacını tarçınlı yoğurt kesiyor..umarım işe yarar
üçgen börekti yarısını iş arkadaşım yedi yarısını benahh pride ahhh....inşallah 1 dilimdir
yok o kadar değil :).Kız sen lahmacunda da yediydin değil mi?
Ayyy kusura bakma ben karıştırdım. Ama birisi yemişti lahmacun.Çok canım çekmişti. Bir daha yemezsin börek. Bir seferlik olsun artık.yok o kadar değil :)
Gunaydin canlarrrrrr!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?