60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen bende hızlı alıyorum demek yediklerimizle alakalı kullandığın ilacın reçetesinde yazar kilo aldırıyorsa o tur ilaçlar genelde verdiriyo

Yulaf kepeğini bilmiyorumda süt kabızlık yapmıyor mu?

hayır aksine normal süt ishal yapıyor.laktoz hassasiyetim varmış.laktozsuz süt alıyorum.wc sorunum devam ediyor.bu hafta böyle denemeyle geçireyim.haftaya sütaş yovitaya yulaf kepeği katıp denemeyi düşünüyorum.

evet canım borçlar epey birikmişti.onları tutuyorum.kaçamak yapmazsam bu menülerle ortalama 400-500 gram veriyorum.ama zor oluyor

Ben çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .

öğünlerini önce çorba salata ikilisiyle başla canım.bu tokluk sağlar..tatlı ihtiyacını tarçınlı yoğurt kesiyor..umarım işe yarar

Canım çok klasik olacak ama kayısı ve incir en iyi çözüm. Bir de evde kendiniz mayaladığınız yoğurt ve kefir bağırsak hareketlerini güçlendiriyor.

dünkü menüm.........
sahur:
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
çay
çeyrek ekmek
1 elma
iftar:
1 çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
15 dakika sonra:

Reactions: mhn
yok o kadar değil :)
Ayyy kusura bakma ben karıştırdım. Ama birisi yemişti lahmacun.Çok canım çekmişti. Bir daha yemezsin börek. Bir seferlik olsun artık.Ben de dün akşam 1 tane tarçınlı kurabiye yedim.

Sabah kahvaltidan sonra carsiya ciktim, bilerek yolumu uzattim yurudum biraz. Usengeclik yapmasamda hergun azda olsa yurusem super olcak... Ahhh bu usengeclik ahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…