Senin dediğin gibi olur inşallahAşk ve eksi kilolar.
Kuzum karışmak gibi olmasın ama çok karbonhidrat almışsın sanki.Ben çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .
Adetliyken ben de agzim bos kalmasin istiyorum. Yiyeyim de ne olursa olsunBen çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .
Vücut bi süreden sonra kendini sıkıyor vermiyor. Belki o atak dönemini yasiyorsundur. Diyeti bozmadan devam edersen inş muvaffak olursun..Bugün yediklerim:
Sabah
2 poğaça
1 yumurta
Ara
Chai Tea Latte
Akşam
1 tabak fırında parmak patates
1 büyük kase salata
Su içmemi arttırdım bugün. Günlük sporum 60 dakika 5.0 da tempolu yürüyüş ve 10 dakika bisiklet.
Aslında akşam bir ufak tiramisu kaçağı olabilir
Aslında çok yemiyorum ama kilo vermem durdu. Acaba yemiyorum diye mi durdu ama doyuyorum da?
Benle hemn hemn aynı isteklerin hedefin kilon başına gelenler 1 ayda rahat gider boy kaç
Maşallah, boyun uzun. Bu senin için buyuk avantaj. Yasim 31. Son tartim 67,9Nfk kilo kaçtı bacim, geri bakmak zor geldi. Benim boy 170 ama yaş 32. 30dan sonra daha zor oluyor diyorlar. Yalan doğru bilmiyorum. Öncelikle iştahımı duzenlemem lazım. Ama ağzım boş durmuyor hiç.
Ben çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .
Günaydın kızlar.
Ben bu hafta 1.400 gram yağ vermişim. 4 aydır aldığımız en iyi sonuç dedi diyetisyen. Benim için tartıda gördüğüm rakam önemli değil dedi. Vücudunda kaç gram yağ olduğu önemli dedi. Ona kalsa kilom çok normal zaten. Bundan sonrası hastalıklı gibi durur diyor.Ben memnunun diyetisyenimden.Uzman birisiyle bu işi yapmak daha zevkli.günaydın tatlım bizim diyet kötü gidiyo seninki nasıl aslında düşünmüyor değilim diyetisyene gitmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?