60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günü yavaş yavaş kapatıyorum
menüm
sabah 1 yumurta 5 zeytin 1 dilim bugday ekmeği
arada yeşilçay+2 kuru kayısı
öğle 1 kase çiğ lahana 1 kase yoğurt
ara greyfurt
şimidi yeşil kahve
akşamda barbunya ve az tavuk yicem
yatmadanda yoğurt kürümü yapıcam

su 2 lt oldu yatana kadar 2,5 - 3 olur
spor yok

damlalarımada devam herhangi bir rahatsızlık yada farklılık hissetmiyorum arkadaşlar inşallah böle devam eder ve inşallah sonuç alırım

hepbera borçlarını tutuyosun dimi canım bende başlıcam ama önce 57 olmayı bekliyorum ben iftarda yetinemem ki yaa az menüyle... bir ay sonra akşam saat 6 civarına gelir bende başlarım işyerinde iftar yapmam zor 18:30 iş çıkışım o zamana kadar veriyim kiloları bende başlıcam
menülerini takip ediyorum o nedenle
hangi menülerle ne kadar verdiğin benim için önemli

Bugünkü monum;

kahvalti:
1 yumurta
KK peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
cay
1/4 muz

ara:
2 kasik musli+1 kase yogurt

öğle:
1 tabak zeytinyagli fasulye
1/2 dilim ekmek
1/2 salatalik tursusu

ara:
3 kasik lor peyniri
yesilcay

aksam:
4 kasik haslanmis buğday
1 kase çorba
2 adet pazi sarmasi
salata

Ben çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .

Bugün yediklerim:
Sabah
2 poğaça
1 yumurta

Ara
Chai Tea Latte

Akşam
1 tabak fırında parmak patates
1 büyük kase salata

Su içmemi arttırdım bugün. Günlük sporum 60 dakika 5.0 da tempolu yürüyüş ve 10 dakika bisiklet.

Aslında akşam bir ufak tiramisu kaçağı olabilir
Aslında çok yemiyorum ama kilo vermem durdu. Acaba yemiyorum diye mi durdu ama doyuyorum da?

Ben çok yiyorum buara. Adet oldum ondan olabilir mi acep.sabah büyük peynirli 1 poğaça yedim. Öğlen 4 kaşık pilav.6 kaşık etli nohut 1 dilim ekmek yedim anca doydum. Pis boğaz oldum resmen. .
Kuzum karışmak gibi olmasın ama çok karbonhidrat almışsın sanki.

Adetliyken ben de agzim bos kalmasin istiyorum. Yiyeyim de ne olursa olsun

Mavi, yanlis hatirlamiyorsam bizim durumlar benziyor. 70 kilo ile basladim. Hedefim 63, boyum 1.64.

Önümüzdeki hafta perşembe bi kina var. Şöyle 1,5-2 kilo versem ne güzel olurdu
1 kilo da olur...

Vücut bi süreden sonra kendini sıkıyor vermiyor. Belki o atak dönemini yasiyorsundur. Diyeti bozmadan devam edersen inş muvaffak olursun..

Benle hemn hemn aynı isteklerin hedefin kilon başına gelenler 1 ayda rahat gider boy kaç

Çok mutlu oldum canım birbirimize destek olalım bu vesileyle olur mu? Ben 168 boyundayım. Sen?

Bugün şekerpare yedim ya, ilk günden kaçamak oldu. :/

Bir de bugün aklıma şey geldi, son 1 ayda 3 kilo aldım, 2 haftadır adet düzenleyici kullanıyorum alakası var mıdır?

Kızlar bir de şey sorucam, yemek esnasında çok susuyorum ben, yemek arasında 2-3 bardak su içiyorum. Bir zararı var mı? Sonra mı içsem?

Nfk kilo kaçtı bacim, geri bakmak zor geldi. Benim boy 170 ama yaş 32. 30dan sonra daha zor oluyor diyorlar. Yalan doğru bilmiyorum. Öncelikle iştahımı duzenlemem lazım. Ama ağzım boş durmuyor hiç.

Nfk kilo kaçtı bacim, geri bakmak zor geldi. Benim boy 170 ama yaş 32. 30dan sonra daha zor oluyor diyorlar. Yalan doğru bilmiyorum. Öncelikle iştahımı duzenlemem lazım. Ama ağzım boş durmuyor hiç.
Maşallah, boyun uzun. Bu senin için buyuk avantaj. Yasim 31. Son tartim 67,9

Kuru meyveler bu konuda sana en güzel atistirmalik olabilir. Hem şeker krizini önlüyor, hem istahi kapatiyor. İncir, gün kurusu, erik.. Yada kavrulmamis kuruyemis.. Ben bi de Ceyda Duvenci'nin diyet yaparken bolca yagsiz tuzsuz patlamis misir yedigini duymuştum. Ben tatli hic aramiyorum da tuzlulara dayanamıyorum. Tursu, cips, kraker, kuruyemiş en sevdiğim şeyler

Bugün
Kahvaltı:
Yarım poğaça
1/4 simit
3 siyah zeytin
1 kupa şekersiz çay

Öğle:
Yarım karalahana kavruntusu
Yarım türlü
3 adet yaprak sarma

Akşam:
2 tabak fırında karnabahar
Bir tabak sarımsaklı yoğurt

1 elma 1 portakal

canım ya o pis boğazlık bende de oluştu geçen hafta güzeldim çabuk sıkıldım beyin sürekli ye ye diyo. vermem gereken 5 kilo var onu da beceremedim

günaydın tatlım bizim diyet kötü gidiyo seninki nasıl aslında düşünmüyor değilim diyetisyene gitmeyi.
Ben bu hafta 1.400 gram yağ vermişim. 4 aydır aldığımız en iyi sonuç dedi diyetisyen. Benim için tartıda gördüğüm rakam önemli değil dedi. Vücudunda kaç gram yağ olduğu önemli dedi. Ona kalsa kilom çok normal zaten. Bundan sonrası hastalıklı gibi durur diyor.Ben memnunun diyetisyenimden.Uzman birisiyle bu işi yapmak daha zevkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…