60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizz pinoli bugun diyetisyene gidiyon dimiiii?????
Dün dü tatlım. 1.400 gram yağ gitti.4 aydır aldığımız en güzel sonuç dedi diyetisyen. Bu hafta abartmadan kaçamak yapabilirsiniz dedi.Geçen haftaki fırçalar iyi gelmiş dedi.Ya ben 55 olmak istiyorum dedim. Ama o ısrarla ben izin vermem diyor. Boyum 1.72. Şu an 62.200 kiloyum.Ya herkes yeter diyor ama ben durmak istemiyorum. (Bu arada inanın şımarıklık olsun diye yazmıyorum. Hırs oldu ben de 55 )

172 miii Ben 163
Tebrikler canimmm, uzun oldugun icin evet bayaa zayif gorunuyorsundur suanda....
Abartili zayifligi sevmiyorum ama biraz fazladan vermekten zarar gelmez, sonrasinda rahat edrsin.
Ahhh ahhh bende istiyom 55 ama 2,5 ay oldu halaa 6 li rakamlardayim. Kaplumbaga benden hizli valla
Esime kalsa ben kafayi kiloyla bozmusum, gayet iyiymisim. Amaaa bende kafaya koydum, 55 olacam insallah. Tartida o rakami saglikli bir cekilde zayiflamis olarak görmek istiyorummm.

Evet. Ama diyetisyenimde dedi dün ne zaman bitereceğiz diye. 1 ay sonra kemiklerden vermeye başlarız artık dedi.Havalar ısınsa da spora başlasak artık. Belki o zaman tatmin olurum.Bacaklarım biraz daha incelsin istiyorum.

Reactions: mhn
dünkü menüm.........
sahur:
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
çay
çeyrek ekmek
1 elma
iftar:
1 çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
15 dakika sonra:
4 köfte kadar haşlama et
yarım tabak domates bulgurlaması
1 kase yoğurt

Evet yaa, bende istiyorum disarda spor yapmak. Evde dans falan ediyorum, bacak calistirma falan ama en guzeli disarida. Temiz havada yapilan. Birazda usengeclik var tabi ama bu aralar heryer kar, buz korkuyorum dusup bir tarafimi kiracam diye. Ama bugun gunes vardi, carsida bayaa yurudum...

kız biz 55 diyoruz ama boylar yerden az yükseksen 1.72....zayıf olmak güzel gösteriyor ama daha zayıfı da sıskalık oluyor ve bence koruyabilirsen senin kilon güzel

Allahım bir kar yağıyor bir kar yağıyor..sanırsın doğu anadoluda yaşıyorum

selamm.. ben de yakinda araniza katilicam. baskulumun pili bitmis. pil alip kilomu tam olarak ogrenince diyete baslayacagm. buradan destek almak isimi kolaylastirir umarim.

Günaydın ben 169 boyum 65 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum dün diyete başlamiş bulunmaktayim bakalim verebilecekmiyim.

verirsin inşallah.hoşgeldin berfin

selamm.. ben de yakinda araniza katilicam. baskulumun pili bitmis. pil alip kilomu tam olarak ogrenince diyete baslayacagm. buradan destek almak isimi kolaylastirir umarim.

sen diyete başla..pil kolay canım..bu arada hoşgeldin

merhaba arkadaşlaarr

dün akşam yarım gözleme kaçırdım 10dak. sonra diğer yarısınıda kaçırdım
gece 3 gibi kalktım kızım su istedi ona su verdim
koskanın tahin helvasından kaçırdım
ben ne yapıcam yaaaa
gündüz çok iradeliyim ama akşam sapıtıyorum
ama şunu söliiimm diğer zamanlara göre daha az sapıtıyorum
defter tutuyorum dün yazdıklarımdan utandım
saat 22:00 da alkali suyumu içmişim buraya kadar güzel sonraaa... çozutmuşum

alkali ve ematox da ikinci günüm çok şükür bir sıkıntım yok... hafta sonu kiloda etkilicekmi görcez

Akali su gercekligi ne kadar dogru bilemedim herkez birsey söyluyor siz nasil yapiuosunuz?

ben çok zor kilo veriyorum bi de kızlar ya haftada bir defa kaçamak yapıyorum bazen yapmıyorum sadece sebze yiyorum gene olmuyo

Emotox nedir canim ben az yemeye dikkat ediyorum iki gündür açım ya Allahim şu kilolari bir verebilsem uf eskiden ne yesem kilo almazdim nerde o günler...;-)

Pridee protein ağırlı menü oluştur bide... bazı vucutlar protein agırlıklı olunca çabuk kilo veriyo bazıları sebze bazılarıda sulu gıdalar çorba sebze suları gibi deneme yanılmayla vucudunun direncini bulmalısın canım... bende metobolizma yaşım 42 gece yatmadan önce yoğurt kürü (3 yk.yoğurt 1çk pul biber yarım limon suyu) yiyorum bu biraz olsun hızlandırdı beni bi dene istersen ama buna 48 gün ara vermemen lazım zaten bir ay olmadan hızı farkedersin bi dene canım

berfin07 valla bende bilmiyorum bir haber sonrası karar verdim ematox başlangıç mamasını yiyosun bölece bağırsaklar temizleniyo sonraki gün ematox damla var devam diye geçiyo günde 3 kere 5 damla suyuna katıp içiyosun ayrıca günde 5 kere 3 damlada alkali damlası içiyosun ben ctesi başladım devamdayım daha ikinci günüm bagırsaklarım rahat guruldama vs. yok ama iştahım hala açık
denemedeyim canım göricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…