Dün dü tatlım. 1.400 gram yağ gitti.4 aydır aldığımız en güzel sonuç dedi diyetisyen. Bu hafta abartmadan kaçamak yapabilirsiniz dedi.Geçen haftaki fırçalar iyi gelmiş dedi.Kizzpinoli bugun diyetisyene gidiyon dimiiii?????
172 miiiDün dü tatlım. 1.400 gram yağ gitti.4 aydır aldığımız en güzel sonuç dedi diyetisyen. Bu hafta abartmadan kaçamak yapabilirsiniz dedi.Geçen haftaki fırçalar iyi gelmiş dedi.Ya ben 55 olmak istiyorum dedim. Ama o ısrarla ben izin vermem diyor. Boyum 1.72. Şu an 62.200 kiloyum.Ya herkes yeter diyor ama ben durmak istemiyorum. (Bu arada inanın şımarıklık olsun diye yazmıyorum. Hırs oldu ben de 55 )
172 miiiBen 163
Tebrikler canimmm, uzun oldugun icin evet bayaa zayif gorunuyorsundur suanda....
Abartili zayifligi sevmiyorum ama biraz fazladan vermekten zarar gelmez, sonrasinda rahat edrsin.
Ahhh ahhh bende istiyom 55 ama 2,5 ay oldu halaa 6 li rakamlardayim. Kaplumbaga benden hizli valla
Esime kalsa ben kafayi kiloyla bozmusum, gayet iyiymisim. Amaaa bende kafaya koydum, 55 olacam insallah. Tartida o rakami saglikli bir cekilde zayiflamis olarak görmek istiyorummm.
Evet yaa, bende istiyorum disarda spor yapmak. Evde dans falan ediyorum, bacak calistirma falan ama en guzeli disarida. Temiz havada yapilan. Birazda usengeclik var tabi ama bu aralar heryer kar, buz korkuyorum dusup bir tarafimi kiracam diye.Evet. Ama diyetisyenimde dedi dün ne zaman bitereceğiz diye. 1 ay sonra kemiklerden vermeye başlarız artık dedi.Havalar ısınsa da spora başlasak artık. Belki o zaman tatmin olurum.Bacaklarım biraz daha incelsin istiyorum.
Gunaydin canlarrrrrr!!!
Evet. Ama diyetisyenimde dedi dün ne zaman bitereceğiz diye. 1 ay sonra kemiklerden vermeye başlarız artık dedi.Havalar ısınsa da spora başlasak artık. Belki o zaman tatmin olurum.Bacaklarım biraz daha incelsin istiyorum.
Günaydın ben 169 boyum 65 kiloyum 6 kilo vermek istiyorum dün diyete başlamiş bulunmaktayim bakalim verebilecekmiyim.
selamm.. ben de yakinda araniza katilicam. baskulumun pili bitmis. pil alip kilomu tam olarak ogrenince diyete baslayacagm. buradan destek almak isimi kolaylastirir umarim.
hosbuldum:) grami gramina kilomu bilmek.istiyorum ki verirken mutlu olayim:)verirsin inşallah.hoşgeldin berfin
sen diyete başla..pil kolay canım..bu arada hoşgeldin
Akali su gercekligi ne kadar dogru bilemedim herkez birsey söyluyor siz nasil yapiuosunuz?merhaba arkadaşlaarr
dün akşam yarım gözleme kaçırdım 10dak. sonra diğer yarısınıda kaçırdım
gece 3 gibi kalktım kızım su istedi ona su verdim
koskanın tahin helvasından kaçırdım
ben ne yapıcam yaaaa
gündüz çok iradeliyim ama akşam sapıtıyorum
ama şunu söliiimm diğer zamanlara göre daha az sapıtıyorum
defter tutuyorum dün yazdıklarımdan utandım
saat 22:00 da alkali suyumu içmişim buraya kadar güzel sonraaa... çozutmuşum
alkali ve ematox da ikinci günüm çok şükür bir sıkıntım yok... hafta sonu kiloda etkilicekmi görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?