metabolizmam çok yavaş zaten naptıysam olmadı acı çehre tohumu bile fayda etmediPridee protein ağırlı menü oluştur bide... bazı vucutlar protein agırlıklı olunca çabuk kilo veriyo bazıları sebze bazılarıda sulu gıdalar çorba sebze suları gibi deneme yanılmayla vucudunun direncini bulmalısın canım... bende metobolizma yaşım 42 gece yatmadan önce yoğurt kürü (3 yk.yoğurt 1çk pul biber yarım limon suyu) yiyorum bu biraz olsun hızlandırdı beni bi dene istersen ama buna 48 gün ara vermemen lazım zaten bir ay olmadan hızı farkedersin bi dene canım
metabolizmam çok yavaş zaten naptıysam olmadı acı çehre tohumu bile fayda etmedi
senin durum ne çiğdem ? başladığında ne kadardın şimdi kaçsınkızlar bırakın şu acı çehre yi siyahı yeşili boğazımıza dur desek herşey kolay olacak aslında ama bir türlü beceremiyoruz.
burada ki arkadaşlarımızın bende dahil olmak üzere yaş 30 ve yukarısı olduğu için metobolizma denen illet yavaşlıyor. ben 18 yaşına 1 hafta yemesen 5 kilo verirdim şimdi öylemi sıkıyoruz sıkıyoruz kendimizi sonra 3. gün patlak veriyo ya da kan şekerimiz düşüyor o yüzden veremiyoruz. genel sıkıntımız ağzımıza dur demeliyiz hemen hemen çoğumuz kaçamak yapıyoruz ne olacak sonum bilmiyorum şu 5 kiloyu bi versem başka bişi istemem.
senin durum ne çiğdem ? başladığında ne kadardın şimdi kaçsın
ben de çiğdeme katılıyorum kızlar.şunu bunu yiyip içmek yerine boğazımızı tutsak yetecek ama gerçekten çoğumuz günlük kaçamak yapıyoruz.
Kuzum sen neredesin ki? Yurdun her yerinde kar var. Orada nasıl güneş var?Evet yaa, bende istiyorum disarda spor yapmak. Evde dans falan ediyorum, bacak calistirma falan ama en guzeli disarida. Temiz havada yapilan. Birazda usengeclik var tabi ama bu aralar heryer kar, buz korkuyorum dusup bir tarafimi kiracam diye.Ama bugun gunes vardi, carsida bayaa yurudum...
Bilemedim. 60 olayım hiç değilsede sonra bırakıp bırakmıyacağıma karar veririm.Hasta mısın diyor insanlar. Diyet yapıyorum demekten gına geldi.kız biz 55 diyoruz ama boylar yerden az yükseksen 1.72....zayıf olmak güzel gösteriyor ama daha zayıfı da sıskalık oluyor ve bence koruyabilirsen senin kilon güzel
Evet birde fırtına var.Allahım bir kar yağıyor bir kar yağıyor..sanırsın doğu anadoluda yaşıyorum
Canım sebze seni ne kadar tok tutar ki? Protein de ye arada.Hem proteini yakarken vücut daha fazla kalori harcarmış.ben çok zor kilo veriyorum bi de kızlar ya haftada bir defa kaçamak yapıyorum bazen yapmıyorum sadece sebze yiyorum gene olmuyo
Annemin dediği gibi
Boğzanı tutmazsan eğer daha çok ağlarsın
Ah o bendim kiiiz, mimlendim galiba.Kız sen lahmacunda da yediydin değil mi?
Hepimizde var maalesef. Bir de istanbulda kar var, firtina var. İyice eve kapaniyor mayisiyor insanSabah kahvaltidan sonra carsiya ciktim, bilerek yolumu uzattim yurudum biraz. Usengeclik yapmasamda hergun azda olsa yurusem super olcak...Ahhh bu usengeclik ahh.
Vuhuuu!!Dün dü tatlım. 1.400 gram yağ gitti.4 aydır aldığımız en güzel sonuç dedi diyetisyen. Bu hafta abartmadan kaçamak yapabilirsiniz dedi.Geçen haftaki fırçalar iyi gelmiş dedi.Ya ben 55 olmak istiyorum dedim. Ama o ısrarla ben izin vermem diyor. Boyum 1.72. Şu an 62.200 kiloyum.Ya herkes yeter diyor ama ben durmak istemiyorum. (Bu arada inanın şımarıklık olsun diye yazmıyorum. Hırs oldu ben de 55 )
Aah kiymetini bil, boyle düşünen koca kalmadi hemsire172 miiiBen 163
Tebrikler canimmm, uzun oldugun icin evet bayaa zayif gorunuyorsundur suanda....
Abartili zayifligi sevmiyorum ama biraz fazladan vermekten zarar gelmez, sonrasinda rahat edrsin.
Ahhh ahhh bende istiyom 55 ama 2,5 ay oldu halaa 6 li rakamlardayim. Kaplumbaga benden hizli valla
Esime kalsa ben kafayi kiloyla bozmusum, gayet iyiymisim. Amaaa bende kafaya koydum, 55 olacam insallah. Tartida o rakami saglikli bir cekilde zayiflamis olarak görmek istiyorummm.
Aksam çok mu az yiyorsun acaba? Belki doymuyorsundur, e geceler de uzun.merhaba arkadaşlaarr
dün akşam yarım gözleme kaçırdım 10dak. sonra diğer yarısınıda kaçırdım
gece 3 gibi kalktım kızım su istedi ona su verdim
koskanın tahin helvasından kaçırdım
ben ne yapıcam yaaaa
gündüz çok iradeliyim ama akşam sapıtıyorum
ama şunu söliiimm diğer zamanlara göre daha az sapıtıyorum
defter tutuyorum dün yazdıklarımdan utandım
saat 22:00 da alkali suyumu içmişim buraya kadar güzel sonraaa... çozutmuşum
alkali ve ematox da ikinci günüm çok şükür bir sıkıntım yok... hafta sonu kiloda etkilicekmi görcez
5-6 kilo için yaygara yapiyoruz di mi?kızlar bırakın şu acı çehre yi siyahı yeşili boğazımıza dur desek herşey kolay olacak aslında ama bir türlü beceremiyoruz.
burada ki arkadaşlarımızın bende dahil olmak üzere yaş 30 ve yukarısı olduğu için metobolizma denen illet yavaşlıyor. ben 18 yaşına 1 hafta yemesen 5 kilo verirdim şimdi öylemi sıkıyoruz sıkıyoruz kendimizi sonra 3. gün patlak veriyo ya da kan şekerimiz düşüyor o yüzden veremiyoruz. genel sıkıntımız ağzımıza dur demeliyiz hemen hemen çoğumuz kaçamak yapıyoruz ne olacak sonum bilmiyorum şu 5 kiloyu bi versem başka bişi istemem.
Supper! Dun aksam Esim senin listeyi bana ver de ben de diyet yapayim. Hem sana arkadaş olurum hem kilo veririm dedi. Ama ben istemedim. Gicik adam, benden daha hizli kilo veriyor çünküEvet bence yediklerimizi biraz kismaktan geliyo ben artik az yemeye dikkat ediyorum aksam 5-6 aksam yemegini çorba salata yiyiyorum bol su içmeye calisiyorum bakalim birde sabah kalkinca ac karnina limonlu su iciyorum bir bardak sicak bakalim 1 ay birakmadan yapacagim dikkat ediyorum esimde benimle birlikte yapiyo o çok güzel kilo veriyo ama ben veremiyorum en azindan yalniz degilim destekcim var.
Annemin dediği gibi
Boğzanı tutmazsan eğer daha çok ağlarsın
Ah o bendim kiiiz, mimlendim galiba
Ama bu hafta cikar acisi. Hic kilo veremeyecekmis gibi hissediyorum.
Hepimizde var maalesef. Bir de istanbulda kar var, firtina var. İyice eve kapaniyor mayisiyor insan
Vuhuuu!!Tebrik ederim..
Aah kiymetini bil, boyle düşünen koca kalmadi hemsire
Aksam çok mu az yiyorsun acaba? Belki doymuyorsundur, e geceler de uzun.
O alkali dediğin üründen direksiyon hocam da kullanıyor, diyetle birlikte 1 ayda 5 kilo vermis..
5-6 kilo için yaygara yapiyoruz di mi?
Ne bogazimiz duruyor, ne cenemiz

Benim de 6 kilo var. Ah bi versem... Ve daha önemlisi koruyabilsem...
Birkaç ay önce 63e inmistim. Sonra hooop yine 70...
Supper! Dun aksam Esim senin listeyi bana ver de ben de diyet yapayim. Hem sana arkadaş olurum hem kilo veririm dedi. Ama ben istemedim. Gicik adam, benden daha hizli kilo veriyor çünkü

Afiyet bal seker olsun, kilo olmasin..Evet senin yüzünden bir yerim şişecek. Lahmacun diye diyeBak bir de karıştırdım kıza rezil oldum.Bu hafta hiç kaçamak yoktu ya ben de dün dedim diyetisyene. Ben bu hafta lahmacun yiyeceğim dedim.
Ah bacim, nedir bunun puf noktası?..63 e inip 70 olanlardan biri de benim..korumak vermek kadar zor
Yiyeceğim de bir türlü o cesareti bulamıyorum.Afiyet bal seker olsun, kilo olmasin..
Acikcasi ben o gun yediğimden pişman oldum. Hem diyeti bozdum, hem düşündüğüm gibi lezzetli değildi, hem de nedense midemi eksitti. Soda içtim de hafifledi.
Ah bacim, nedir bunun puf noktası?..
Aylarca çabala, sonra basa don
İnş istediğim kiloyu verirsem kalori sayarak dengeli devam etmeyi düşünüyorum. İnş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?