60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

metabolizmam çok yavaş zaten naptıysam olmadı acı çehre tohumu bile fayda etmedi

metabolizmam çok yavaş zaten naptıysam olmadı acı çehre tohumu bile fayda etmedi

acı çehre miiii... bak ben ona cesaret edemedim hastanelik olanlar çok olmuş... sahteleri varmış yeşili varmış siyahı varmış
kimisi yeşil kimisi siyahı iyi diyo bende ikilemlerde kalınca denemedim

kızlar bırakın şu acı çehre yi siyahı yeşili boğazımıza dur desek herşey kolay olacak aslında ama bir türlü beceremiyoruz.
burada ki arkadaşlarımızın bende dahil olmak üzere yaş 30 ve yukarısı olduğu için metobolizma denen illet yavaşlıyor. ben 18 yaşına 1 hafta yemesen 5 kilo verirdim şimdi öylemi sıkıyoruz sıkıyoruz kendimizi sonra 3. gün patlak veriyo ya da kan şekerimiz düşüyor o yüzden veremiyoruz. genel sıkıntımız ağzımıza dur demeliyiz hemen hemen çoğumuz kaçamak yapıyoruz ne olacak sonum bilmiyorum şu 5 kiloyu bi versem başka bişi istemem.

senin durum ne çiğdem ? başladığında ne kadardın şimdi kaçsın

senin durum ne çiğdem ? başladığında ne kadardın şimdi kaçsın

canım ben kısaca anlatayım durumumu 32 yaşındayım 1.65 boy. normalde 60 kg dum. troid çıktı bende yavaş yavaş kilo almaya başladım. troid de metobolizma yavaşlıyor ve kiloyu da kolay kolay veremiyorsun. birde baktım ki 64 oldum basen göbek oluştu birden. inan pantolonlarım olmuyor şimdi. biraz sıktım kendimi 63 oldum. ama kaçamaklarım çok oluyor. şunu yeyim yarın yemem dengelerim diyorum olmuyor. 57 olsam bana yeter. işte kolay kolay veremiyorum. napcam bilmiyorum canım çoook sıkkın.

ben de çiğdeme katılıyorum kızlar.şunu bunu yiyip içmek yerine boğazımızı tutsak yetecek ama gerçekten çoğumuz günlük kaçamak yapıyoruz.

Reactions: mhn
Evet bence yediklerimizi biraz kismaktan geliyo ben artik az yemeye dikkat ediyorum aksam 5-6 aksam yemegini çorba salata yiyiyorum bol su içmeye calisiyorum bakalim birde sabah kalkinca ac karnina limonlu su iciyorum bir bardak sicak bakalim 1 ay birakmadan yapacagim dikkat ediyorum esimde benimle birlikte yapiyo o çok güzel kilo veriyo ama ben veremiyorum en azindan yalniz degilim destekcim var.

Kuzum sen neredesin ki? Yurdun her yerinde kar var. Orada nasıl güneş var?

Reactions: mhn
kız biz 55 diyoruz ama boylar yerden az yükseksen 1.72....zayıf olmak güzel gösteriyor ama daha zayıfı da sıskalık oluyor ve bence koruyabilirsen senin kilon güzel
Bilemedim. 60 olayım hiç değilsede sonra bırakıp bırakmıyacağıma karar veririm.Hasta mısın diyor insanlar. Diyet yapıyorum demekten gına geldi.

ben çok zor kilo veriyorum bi de kızlar ya haftada bir defa kaçamak yapıyorum bazen yapmıyorum sadece sebze yiyorum gene olmuyo
Canım sebze seni ne kadar tok tutar ki? Protein de ye arada.Hem proteini yakarken vücut daha fazla kalori harcarmış.

öğlen
domates çarbası
bulgur pilavı
salata
sütlaç yedim. az önce ara öğün sarı leblebi su ve soda içtim. akşam da dünkü gibi yapıcam çubuk galetalar varya ondan yanına 1 kase keten tohumlu yoğurt batıra batıra yedim bir tabak da çorba içerim ohh misss günü kapatırım. birde akşamları erken yemek 5-6 dan sonra bişey yememek güzel kilo verdiriyor da biz tutamıyoruz kendimizi işte.

.Kız sen lahmacunda da yediydin değil mi?
Ah o bendim kiiiz, mimlendim galiba
Ama bu hafta cikar acisi. Hic kilo veremeyecekmis gibi hissediyorum.
Sabah kahvaltidan sonra carsiya ciktim, bilerek yolumu uzattim yurudum biraz. Usengeclik yapmasamda hergun azda olsa yurusem super olcak... Ahhh bu usengeclik ahh.
Hepimizde var maalesef. Bir de istanbulda kar var, firtina var. İyice eve kapaniyor mayisiyor insan
Vuhuuu!! Tebrik ederim..
Aah kiymetini bil, boyle düşünen koca kalmadi hemsire
Aksam çok mu az yiyorsun acaba? Belki doymuyorsundur, e geceler de uzun.

O alkali dediğin üründen direksiyon hocam da kullanıyor, diyetle birlikte 1 ayda 5 kilo vermis..
5-6 kilo için yaygara yapiyoruz di mi?
Ne bogazimiz duruyor, ne cenemiz

Benim de 6 kilo var. Ah bi versem... Ve daha önemlisi koruyabilsem...
Birkaç ay önce 63e inmistim. Sonra hooop yine 70...

Supper! Dun aksam Esim senin listeyi bana ver de ben de diyet yapayim. Hem sana arkadaş olurum hem kilo veririm dedi. Ama ben istemedim. Gicik adam, benden daha hizli kilo veriyor çünkü

Annemin dediği gibi
Boğzanı tutmazsan eğer daha çok ağlarsın

Son düzenleme:

Evet senin yüzünden bir yerim şişecek. Lahmacun diye diye Bak bir de karıştırdım kıza rezil oldum.Bu hafta hiç kaçamak yoktu ya ben de dün dedim diyetisyene. Ben bu hafta lahmacun yiyeceğim dedim.

Evet senin yüzünden bir yerim şişecek. Lahmacun diye diye Bak bir de karıştırdım kıza rezil oldum.Bu hafta hiç kaçamak yoktu ya ben de dün dedim diyetisyene. Ben bu hafta lahmacun yiyeceğim dedim.
Afiyet bal seker olsun, kilo olmasin..

Acikcasi ben o gun yediğimden pişman oldum. Hem diyeti bozdum, hem düşündüğüm gibi lezzetli değildi, hem de nedense midemi eksitti. Soda içtim de hafifledi.
63 e inip 70 olanlardan biri de benim..korumak vermek kadar zor
Ah bacim, nedir bunun puf noktası?..
Aylarca çabala, sonra basa don

İnş istediğim kiloyu verirsem kalori sayarak dengeli devam etmeyi düşünüyorum. İnş..

Yiyeceğim de bir türlü o cesareti bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…