- 8 Ağustos 2011
- 12.720
- 15.202
- 498
Ooooo! Diyetistenden cevaz almissin. Bence kendini oduulendirmen lazim. Ben birkaç kilo vereyim, çifte kavrulmuş fistikli lokum yiyicem meselaYiyeceğim de bir türlü o cesareti bulamıyorum.
Protein diyetini uygulayabilirsin. Deneyenler ilk haftada bile 2-3 kilo verdiğini yazmis. Ama bünye meselesi. Bir de bu ifadeler yaniltici olabilir. Yani 80 kilo ve 65 kiloda iki kişi ayni diyeti yapsa mutlaka az kilolu olan daha az verir...Merhaba :) ben de 67 kiloyum boyum 169 15 günde 5 kilo vermeliyim biliyorum sağlıksız amaaa...Tecrube ettiğiniz ve bildiğinz bir diyet varsa önerebilir misiniz
Kızlaaaarrrrr az önce dayanamadım tartıldım..66.9nihayet 66 yı ucundan da olsa gördüm
Kuzum sen neredesin ki? Yurdun her yerinde kar var. Orada nasıl güneş var?
Ben de martta antep fıstıklı baklava yiyeceğim.Ya da künefeOoooo! Diyetistenden cevaz almissin. Bence kendini oduulendirmen lazim. Ben birkaç kilo vereyim, çifte kavrulmuş fistikli lokum yiyicem mesela
Benim ki 2 tane yiyebilirsin dedi de ben yersem sanki kilo alacağım gibi hissediyorum. Kafayı yedim sanırım.lady peacock 1 servis kaşığı barbunya koca bir tabak yeşillik salata yağsız bol limonlu 2 yk. kaşığı bulgur pilavı çok açıkırsam yoğurt vs. yani doymamak imkansız
ben pis boğazım
pinoli benim diyetisyenim bir tane lahmacun veriyordu bir öğüne yanına ayran yada yoğurt veriyordu ama genelde öğle menümde veriyordu
Ben de nefret ederim kıştan.Kuzusum ben uzaklardayim maaleseffff!! Turkiyede yasamiyorum. Burasida bayaa bir soguk, kar ve buzzz var heryerde ama bugun sasirtici bir sekilde gunes vardi birkac saat. Kisin gunes görmek icimi isitti, enerji verdi bana.
Yazi coooook severimdeeee, kistan nefret ederim.
Ya ben az önce çok acıktım börek yedim...Benim diyet ilk günlerden cortladı ne yapsam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?