60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lady peacock 1 servis kaşığı barbunya koca bir tabak yeşillik salata yağsız bol limonlu 2 yk. kaşığı bulgur pilavı çok açıkırsam yoğurt vs. yani doymamak imkansız
ben pis boğazım
pinoli benim diyetisyenim bir tane lahmacun veriyordu bir öğüne yanına ayran yada yoğurt veriyordu ama genelde öğle menümde veriyordu

benimde ideal kilom 55 ama 53 e kadar inicem kacırdımmı 55 olurum dikkat eder 53 olurum bu arada giderim :)
lady peacock çok iyi sonuç almış hocan darısı başıma...

Merhaba :) ben de 67 kiloyum boyum 169 15 günde 5 kilo vermeliyim biliyorum sağlıksız amaaa... Tecrube ettiğiniz ve bildiğinz bir diyet varsa önerebilir misiniz

Reactions: mhn
selam aranızda yeniyim ve paylaşım için çok teşekkürler.bende 1.52 boy 61 kiloyum şu an.20 gündür diyetteyim ve 3 kilo verebildim bu arada hedefim 45 kilo

Merhaba :) ben de 67 kiloyum boyum 169 15 günde 5 kilo vermeliyim biliyorum sağlıksız amaaa... Tecrube ettiğiniz ve bildiğinz bir diyet varsa önerebilir misiniz
Protein diyetini uygulayabilirsin. Deneyenler ilk haftada bile 2-3 kilo verdiğini yazmis. Ama bünye meselesi. Bir de bu ifadeler yaniltici olabilir. Yani 80 kilo ve 65 kiloda iki kişi ayni diyeti yapsa mutlaka az kilolu olan daha az verir...

Bugunku monum;

kahvalti:
1 kasik lor peyniri
1/2 KK peynir
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
1 tatli kasigi bal
cay

öğle:
1 tabak corba
yagi-suyu süzülmüş 160 gr ton baligi (300 kalori)

ara:
yarim kase yoğurt + 1kasik musli
3 kasik lor peynir
yesilcay

aksam:
1 kase çorba
salata
1 portakal

Kuzum sen neredesin ki? Yurdun her yerinde kar var. Orada nasıl güneş var?
Kuzusum ben uzaklardayim maaleseffff!! Turkiyede yasamiyorum. Burasida bayaa bir soguk, kar ve buzzz var heryerde ama bugun sasirtici bir sekilde gunes vardi birkac saat. Kisin gunes görmek icimi isitti, enerji verdi bana.
Yazi coooook severimdeeee, kistan nefret ederim.

Ooooo! Diyetistenden cevaz almissin. Bence kendini oduulendirmen lazim. Ben birkaç kilo vereyim, çifte kavrulmuş fistikli lokum yiyicem mesela
Ben de martta antep fıstıklı baklava yiyeceğim.Ya da künefe

Benim ki 2 tane yiyebilirsin dedi de ben yersem sanki kilo alacağım gibi hissediyorum. Kafayı yedim sanırım.

Ben de nefret ederim kıştan.

dünkü menümü yazmamışım
kahvaltı:
bir dl ıspanaklı börek
3 siyah zeytin
bir şekersiz çay

öğle:
yarım tb kabak yemeği
yarım tb karnabahar

akşam:
bi kase tarhana çrb
10 adet sardalya buğulama
salata

1 elma 1 portakal

Ya ben az önce çok acıktım börek yedim... Benim diyet ilk günlerden cortladı ne yapsam :/

canım sen ne yaptım saat 01:52 yi gösteriye o börekler direk kilo hiç o vakitte börek yenirmi.

bu arada akşam mercimek çorbası ıspanak ve yoğurt yedim üstüne soda içtim ve yatış
sabah evde hazıladığım sandviç şimdi de ara öğünüm bir tane elma yedim.su ya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…