60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heralde canım kimse yok sen neler yaptın nasıl gidiyor diyet değil de sağlıklı beslenme diyelim. diyet kelimesini beynim kabul etmiyor :))))
şimdilik iyi gidiyor 60.8 dim cuma günü bu hafta bakalım nolcak :) aynen sağlıklı besleniyorum sadece sebze :9 ekmek tamamen çıktı hayatımdan 2 dl günde en fazla :) 62 ile başladım 1 ay olcak benimde

şimdilik iyi gidiyor 60.8 dim cuma günü bu hafta bakalım nolcak :) aynen sağlıklı besleniyorum sadece sebze :9 ekmek tamamen çıktı hayatımdan 2 dl günde en fazla :) 62 ile başladım 1 ay olcak benimde
ayyy canım darısı benim başıma resmen 6 rakamından nefret eder oldum. sende benim gibi zor verenlerdensin. 60 bi insem gerisi gelir diye düşünüyorum.

ayyy canım darısı benim başıma resmen 6 rakamından nefret eder oldum. sende benim gibi zor verenlerdensin. 60 bi insem gerisi gelir diye düşünüyorum.
Bende bıktım artık 6 lı rakamlardan bu hafta artık görmek istemiyorum. Geçen hafta 61.1 idim 59,9 u görsem mutlu olucam

Bende cuma için heyecanlıyım ilk hafta diyetisyenimin verdiği listeyle 1.400 verdim ama sanki bu hafta daha az olacak... ama olsun gitsinde... grm grm gitsede razıyım

Bugünkü monum;

kahvalti:
1 kasik lor peyniri
1 yumurta
3 zeytin
1,5 dilim ekmek
cay

ara:
2 kivi

öğle:
2 kasik lor
2 yumurta

ara:
1 portakal
küçük bir kase az yagli-az tuzlu patlamis misir

aksam:
1 kase çorba
5-6 klasik kurufasulye
2 küçük salatalik tursusu

Kahvaltı:
Yarım boyoz
1/4 simit
3 siyah zeytin
1 şekersiz çay

Öğle:
Yarım tb pırasa
Yarım tb kereviz
Yarım tb tavuk sote

Akşam:
5 kaşık bakla
Bolca salata
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…